-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliqq
داداش این سرور 1 گیگ آمریکا پس کی حاظر میشه ؟! شما گفتی پیش فروشه 4-5 روزه آماده میشه الان 8-9 روز گذشته خبری نشده هیچ ! جواب تیکت هم 2 روزه ندادی جواب اس ام اس هم ندادی !!
کیفیت سرورات خوبه ها اما توی ساپورتت کمبود نیرو کاملا حس میشه !
سلام
متاسفانه سروری که توی امریکا سفارش دادیم دیناسنتر سخت افزارش تموم شده و گفته باید چند روز صبر کنید
ماهم منتظریم تا دیتاسنتر اوکی کنه
تا چایی که بتونم حواب میدم ۹۰ درصد تایمم روی پشتیبانی هست خیالتون راحت باشه
-
Re: فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
متاسفانه سروری که توی امریکا سفارش دادیم دیناسنتر سخت افزارش تموم شده و گفته باید چند روز صبر کنید
تایید میشه پشتیبانی هم برای ما بخوبی انجام میدن
ممنون
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
این تیکت رو هم رسیدگی کنید
۱ روز برای نصب ؟!
وی پی اس فارس - مشاهده درخواست
-
پشتيباني صفــر بي برو برگرد. خسته شديم التماس كنان ازش يه چيز خواستيم و انجام نداد. هزاربار تماس بگير هي يه ربع يه ربع ديگه انجام ميدم حالا هم تلفن مارو جواب نميده .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iamsecret
جواب میدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
داداش ما تیکت انصراف بزنیم پولمونو پس میدی ؟! چون برام مقدور نیست بیشتر ازین صبر کنم !
پولشم نمیخواد بریزی به حسابم بریز تو همون پنلم که سرویسای دیگه ای که ازت دارم سررسیدشون اومد تمدید کنم !
اوکیه !؟ تیکت بدم الان !؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
پشتيباني صفــر بي برو برگرد. خسته شديم التماس كنان ازش يه چيز خواستيم و انجام نداد. هزاربار تماس بگير هي يه ربع يه ربع ديگه انجام ميدم حالا هم تلفن مارو جواب نميده .
مشکلات شما همیشه نرم افزاری بوده
ساپورت نرم افزاری دیرتر از همه انجام میشه
شما که دوست دارید اینجا پیگیر بشید پس نیازی نیست تلفنتون رو جواب بدم چون هرچی کمکتون میکنم شاکی تر هستید درحالی که انتقال فایل - نصب و کانفیگ ای ای اس و باقی کارهایی که خواستید ساپورت نرم افزاری هست و نباید ساپورتتون کنم با این جال کمکتون کردم با این حال ایول به روتون!! لطفا کنید از سایت پیگیر باشید و اینجا ساپورت نیست برای بار ۱۰۰۰رم هست بهتون میگم از این به بعد پست هاتون رو جواب نمیدم و مستقیم گزارش میدم
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliqq
داداش ما تیکت انصراف بزنیم پولمونو پس میدی ؟! چون برام مقدور نیست بیشتر ازین صبر کنم !
پولشم نمیخواد بریزی به حسابم بریز تو همون پنلم که سرویسای دیگه ای که ازت دارم سررسیدشون اومد تمدید کنم !
اوکیه !؟ تیکت بدم الان !؟
تیکت کنید از روی یک سرور دیگه خالی شده رم ۱گیگ بهتون تحویل بدم و اسمتون هم واسم پیغام خصوصی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
مشکلات شما همیشه نرم افزاری بوده
ساپورت نرم افزاری دیرتر از همه انجام میشه
شما که دوست دارید اینجا پیگیر بشید پس نیازی نیست تلفنتون رو جواب بدم چون هرچی کمکتون میکنم شاکی تر هستید درحالی که انتقال فایل - نصب و کانفیگ ای ای اس و باقی کارهایی که خواستید ساپورت نرم افزاری هست و نباید ساپورتتون کنم با این جال کمکتون کردم با این حال ایول به روتون!! لطفا کنید از سایت پیگیر باشید و اینجا ساپورت نیست برای بار ۱۰۰۰رم هست بهتون میگم از این به بعد پست هاتون رو جواب نمیدم و مستقیم گزارش میدم
موفق باشید
از آسمون به زمين ميباره يا از زمين به آسمون.
هيچ كدوم از تيكت هاي مارو انجام ندادي. صد بار تلفن آخر گفتي خودت بگرد پيدا كن !!!
هر دفعه گفتي الان درست ميكنم درست ميكنم باز درست نكردي ...
اشتباه من اين بوده هر بار چه تلفنن چه تيكتي محترمانه و دوستانه صحبت كردم متاسفانه ايراني جماعت همينه تا يه چيز كلفت بارش نكني كلاهش رو قاضي نميكنه پيش خودش .
در هر صورت تيكت از ديروز زده شده منتظر پاسخ گوئي هستم. پشتيباني هر سرويس وظيفه هست نه لطف ارباب به رعيت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
از آسمون به زمين ميباره يا از زمين به آسمون.
هيچ كدوم از تيكت هاي مارو انجام ندادي. صد بار تلفن آخر گفتي خودت بگرد پيدا كن !!!
هر دفعه گفتي الان درست ميكنم درست ميكنم باز درست نكردي ...
اشتباه من اين بوده هر بار چه تلفنن چه تيكتي محترمانه و دوستانه صحبت كردم متاسفانه ايراني جماعت همينه تا يه چيز كلفت بارش نكني كلاهش رو قاضي نميكنه پيش خودش .
در هر صورت تيكت از ديروز زده شده منتظر پاسخ گوئي هستم. پشتيباني هر سرويس وظيفه هست نه لطف ارباب به رعيت.
مطمعن هستید جواب داده نشده؟!
اوکی تیکت کنید پشتیبانی های نرم افزاری شمارو با دریافت هزینه انجام میدم
پشتیبانی ما فقط رفع مشکل سرور هست نه انتقال فایل یا کانفیگ ای ای اس و اینجو جیز ها
هر درخواست نرم افزاری دارید تیکت کنید بعد از دریافت هزینه براتون انجام میشه
ادبتون رو هم رعایت کنید وگرنه باهاتون مثل قوانین برخورد میکنم شب خوش
-
همه کسایی که میخوان سرویس بگیرند این لینک رو۱ بار مشاهده کنند:
وی پی اس فارس - اخبار
بعد خرید دقیقا همینطور رفتار میشه لطفا بخونید تا بعدا از دست ما گلایه نکنید
چنتا بند قوانین هست که کلا ۲ دقیقه هم وقتتون رو نمیگیره
-
سرویس یوزر aliqq هم تحویل داده شد
اگر از سرور راضی بودید که مطمعا خواهید بود :دی ولی بازم اگر سرور مشکلی داشت شنبه تیکت بدید روی سرور جدید که میاد دستم بهتون وی پی اس بدم
فعلا شب همگی بخیر تا فردا
-
سلام
یک سرور با رم یک گیگ دارم دو تا سرور با رم 512 می خوام امکانش هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
سلام
یک سرور با رم یک گیگ دارم دو تا سرور با رم 512 می خوام امکانش هست ؟
سلام
موجود دارم ولی تحویل ۴۸ ساعته
اگر میخواهید تیکت کنید تا فاکتور کنم
-
سلام
یه آیپی تست برای این سرویستون میخوام
رم 4گیگ افر ویژه 2 (-9 موجود است) - رم 4گیگ
کنترل پنل ریبوت تحت وب داره؟
مجازی سازش چی هستش؟
میخوام خرید کنم چرا خطا می ده؟
ممنون
-
من از ایشون سرور گرفتم
اقا شایان این چند روز در گیره سرویس جدید بودن
پشتیبانیشم خوبه
من سرور ازشون گرفتم برای دانلود تا اینجا که راضی بودم و دستشونم درد نکنه
و فعلا نمیشه از سایتشون خرید کرد چون آفر های جدید اماده نشده
منم منتظرم برای خرید
با تشکر :53:
-
این میدونی یعنی چی؟ منفی 9 یعنی 9 تا ازین سرویس بیشتر از حد تعریف شده فروختن
-
مملکت اگه قانون داشت الان این آقا تو بند عمومی زندان اوین بود
-
دوست عزیز من توضیح دادم
درگیر هستن وقت نکردن به سایت برسن
وگرنه از همه جوره سرویساشون خوبه
:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
واقعا" ؟!! آقای سرویس دهنده لطفا" توضیح بدین که جریان چیه ؟ واقعیت داره ؟
-
agay shayan pour sare kariim ma 3 roz vpso tahvil nadade be ticketam javab namidiii man vagan motasefam
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
نه بابا اینجوری نیست !! :d
-
سلام
شرمنده بابت تاحیر در پاسخ گویی چندروزی هست که درگیر سرور جدید هستیم
داریم سفارش هارو اماده میکنیم بزودی تحویل میدیم
اقای یاشار برای بار ۱۰ هزارم هست دارم پست هاتون رو ریپورت میدم واقعا خیلی ادم پر رویی هستید
-۹ دال بر این نیست که زیاد از حد فروختیم برای اینه که موجودی هارو ابدیت نکرده بودیم و برای مشتری ها دستی فاکتور زدم خوشبختانه انقدر سرم شلوغ هست که وقت نمیکنم ابدیت کنم
این فرو م هم اگر قانون داشت شما الان باید بن بودید مشکل شما فقط بامن نیست باهمه مشکل دارید توی تاپیک های بقیه پست های دروغی زیاد میدین اگر واقعا مدرکی دارید توی بخش انتقاد تاپیک بزنید اگر حق با شما بود من خودم لینکتون رو توی این تایپک میزارم
پست هاتون گزارش شد امیدوارم مدیریت کمی حوصله به خرج بدن و پیگیری کنند
-
Re: فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
شرمنده بابت تاحیر در پاسخ گویی چندروزی هست که درگیر سرور جدید هستیم
داریم سفارش هارو اماده میکنیم بزودی تحویل میدیم
اقای یاشار برای بار ۱۰ هزارم هست دارم پست هاتون رو ریپورت میدم واقعا خیلی ادم پر رویی هستید
-۹ دال بر این نیست که زیاد از حد فروختیم برای اینه که موجودی هارو ابدیت نکرده بودیم و برای مشتری ها دستی فاکتور زدم خوشبختانه انقدر سرم شلوغ هست که وقت نمیکنم ابدیت کنم
این فرو م هم اگر قانون داشت شما الان باید بن بودید مشکل شما فقط بامن نیست باهمه مشکل دارید توی تاپیک های بقیه پست های دروغی زیاد میدین اگر واقعا مدرکی دارید توی بخش انتقاد تاپیک بزنید اگر حق با شما بود من خودم لینکتون رو توی این تایپک میزارم
پست هاتون گزارش شد امیدوارم مدیریت کمی حوصله به خرج بدن و پیگیری کنند
شایان جان خودتو ناراحت نکن ، مهم اینکه سرویساتون خوبه و مشتری هایی که استفاده میکنن راضی هستن ، اونایی هم که منتظرن حق دارن ولی مطمئن باشن بعد از گرفتن سرور و کیفیتش نظرشون عوض میشه
-
به این تیکت ما هم جواب بده ....
بار دوم هست این سرور تو 2 هفته موردمیده ... مشخصات هم پیم شد هم تیکت زده شد
-
راستی قیمت همین طوری می مونه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3d-max
به این تیکت ما هم جواب بده ....
بار دوم هست این سرور تو 2 هفته موردمیده ... مشخصات هم پیم شد هم تیکت زده شد
شماره موبایل گزاشتم
۱۰ بار توی همین فروم گفتم نحوه پشتیبانی رو لطفا کنید مشکلات پشتیبانی رو اینجا نیارید و از راه های تماس پیگیر باشید
اینجوری فقط باعث گرفتن وقت من میشید و خودتون باعث میشید دیر جواب بدم
شب خوش
-
سلام خدمت دوستان
قبل از اینکه کسی بیاد اینجا بابت سرور فرانسه شلوغ کاری کنه خواستم خودم اطلاع بدم مشکل رو
توی سایت بابت این مشکل اطلاعیه زدیم
بزودی مشکلات برطرف میشه لطفا از اینجا پشتیبانی نخواهید چون اینجا پشتیبانی نیست
من همه تلاشم رو برای رفع این مشکل دارم انجام میدم و ممنون از همه دوستان
باز هم بابت این مشکلات معظرت خواهی میکنم از همه
با تشکر
-
نقل قول:
- درصورت بلاک شدن آیپی سرور به هر دلیل چه منطقی و چه غیر منطقی کاربر باید فرم مربوطه را پر کند و ما هم برای دیتاسنتر ارسال میکنیم و تاوقتی فرم پر نشه آیپی بلاک شده هم باز نمیشود
در چه صورت این ای پی بلاک میشه؟
یک روشی مشخص کنید که کاربر چیکارک نه تا بلاک نشه؟
جسارتا مثل این هست که شما بفرمایید سرویس میدیم اما پناه برخ دا دیدی بسته شد !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joorabeban
در چه صورت این ای پی بلاک میشه؟
یک روشی مشخص کنید که کاربر چیکارک نه تا بلاک نشه؟
جسارتا مثل این هست که شما بفرمایید سرویس میدیم اما پناه برخ دا دیدی بسته شد !
در صورتی که شما بخواید اسپم ارسال کنید
دیداس کنید
اتک بزنید روی یک سرور دیگه
بیش از اندازه تورنت دانلود کنید
اینهارو رعایت کنید هیچ وقت بلاک نمیشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
در صورتی که شما بخواید اسپم ارسال کنید
دیداس کنید
اتک بزنید روی یک سرور دیگه
بیش از اندازه تورنت دانلود کنید
اینهارو رعایت کنید هیچ وقت بلاک نمیشید
معمولا روی سرویس ها اکان تینگ میریزند و به سایر یوزر ها میدهند
ارسال اسپم و دی داس و غیره از طرف اونها باشه باز هم بلاک میشه؟
کلا آپ تایم مهمه برای بنده دان نشه حالا به هر دلیل منطقی یا غیر نتطقی به قول شما
میتونید راهکاری تعیین کنید که تضمین کنه با وجو اکانت تینگ باز هم مشکلی پیش نمیاد(چیزی مثل پیر بلاکر یا..)؟ تورنت که اصلا موردی نداره و دی داس هم به همین شکل.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joorabeban
معمولا روی سرویس ها اکان تینگ میریزند و به سایر یوزر ها میدهند
ارسال اسپم و دی داس و غیره از طرف اونها باشه باز هم بلاک میشه؟
کلا آپ تایم مهمه برای بنده دان نشه حالا به هر دلیل منطقی یا غیر نتطقی به قول شما
میتونید راهکاری تعیین کنید که تضمین کنه با وجو اکانت تینگ باز هم مشکلی پیش نمیاد(چیزی مثل پیر بلاکر یا..)؟ تورنت که اصلا موردی نداره و دی داس هم به همین شکل.
اگر کلاینت های شما هم دیداس کنند یا کلا خلاف کنند ما شمارو مشناسیم
میتونید جلوش رو بگیرید ولی نه ۱۰۰ درصد
با همین پیر بلاکر خیلی از مشتری های ما دارند کار میکنند
موفق باشید
-
آقا یه مشکلی پیش اومد که ایشون برام رفعش کردن !
3تا سرور ازشون دارم چندین ماهه،پشتیبانی که برای من خوب بوده والا !
-
به قرآن قسم الان نزدیک 20 روز هست 2 تا سرور ازشون گرفتم هنوز تحویل ندادن به فتا هم جدیدا شکایت کردیم تا ببینیم چی میشه هر 20 ساعت یک بار به تیکت ها جواب میدهند و سوال تکراری خودشونو بازم میپرسند وبازهم جواب میمونه به 20 ساعت دیگر یکی از دوستان این رو به ما معرفی کرده بود که بیچاره خودشم پشیمونه میگه ما چندمین نفری هستیم که سرمون این بلا رو میاره اگر باور ندارید میتونم میرور مکاتبات خودمون با vpsfars رو براتون پ خ کنم. تا اینجاش که میگم ایشون کلاه بردارن تو حسابمون شارژ داریم یارو میگه بازم باید شارژ کنید تا فلان چیز روی سرور نصب بشه سرور ها هم مشکل دارند وقاق کار رو خودشون میدونن
-
نمیدونم چرا بعضی ها ناراضین من 3 ماهه که از ایشون سرور دارم و واقعا راضیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yanj
به قرآن قسم الان نزدیک 20 روز هست 2 تا سرور ازشون گرفتم هنوز تحویل ندادن به فتا هم جدیدا شکایت کردیم تا ببینیم چی میشه هر 20 ساعت یک بار به تیکت ها جواب میدهند و سوال تکراری خودشونو بازم میپرسند وبازهم جواب میمونه به 20 ساعت دیگر یکی از دوستان این رو به ما معرفی کرده بود که بیچاره خودشم پشیمونه میگه ما چندمین نفری هستیم که سرمون این بلا رو میاره اگر باور ندارید میتونم میرور مکاتبات خودمون با vpsfars رو براتون پ خ کنم. تا اینجاش که میگم ایشون کلاه بردارن تو حسابمون شارژ داریم یارو میگه بازم باید شارژ کنید تا فلان چیز روی سرور نصب بشه سرور ها هم مشکل دارند وقاق کار رو خودشون میدونن
پستتون گزارش شد
مدرکی دارید ار بخش انتقاد پیگری کنید
موفق باشبد
-
من خودم 3 تا سرور دارم که نظر کیفیت عالی فقط تنها مشکلی که دارند اینه که پشتیانی شون اصلا خوب نیست و تیکیت ها بعضی مواقع دیر پاسخ داده می شود و در مواردی که مشکل پیش میاد دست ما در حنا می مونه و گر نه از بقیه نظر ها تایید می شوند.
-
بنده هم تا اینجا دو سرور از سرورهای انگلیس از ایشون گرفتم و کیفیت سرورها خیلی خوب بوده !
تنها مشکل دیر پاسخ دادن به تیکت هاست و اونم فکر می کنم مشغله زیاد ایشونه ! اینجور مواقع بهترین کار اینه تیکت های غیرضروری و تکراری رو کم کنیم تا توان پاسخگویی ایشون بیشتر بشه ...
من که تا الآن مشکلی نداشتم !
-
درست زمانی که نیاز هست سرور فرانسه شما خراب میشه ، لطفآ هر چه سریتر مشکل رو حل کنید که کارم عقب افتاد
-
آقا سرور فرانسه من حداقل 48 ساعته قطع هست و تیکت دادم و دیروز گفتید رسیدگی میشه. ممنون میشم سریعتر رسیدگی کنید.