این ور اون ور پاس میدن...
این شماره رو بگیرید: 1556
داخلی 2 مربوط به حراست هست....
قطعی های قبل عید هم اطلاع بدید
نمایش نسخه قابل چاپ
به یاد روزهایی کی افتم که درگاه بانکیمون فقط ملت بود. دائم استرس و تماس و آخر روز هم یک اعصاب داغون و بدون نتیجه.
از وقتی پاسارگاد رو اضافه کردیم خوشبختانه بیش از 75 درصد تراکنش هامون از اونجا انجام میشه. بهتر هست این درگاه برای همیشه از همه سایت ها جمع بشه تا هیچ نامی از ملت و بانکس و سایتش نمونه. برای چک کردن حساب روزانه از طریق اینترنت باید روزی 10 باز زذ تا شاید صفحه بانک باز بشه. این هم سرور های ایرانی.
این بانک ملت هم دیگه شورش رو در آورده
سرور ایران بدون مشکل متصل شد
سرور امریکا هنوز مشکل داره و وصل نمی شه .
والا دیگه شورشو در آوردن
خدا رو شکر دو سه ماهی می شه درگاه پاسارگاد گرفتیم و دیگه نگران قطعی های بیخود ملت نیستیم
اگه قرار باشه مشکل از مخابرات باشه برای همه بانک ها باید مشکل پیش بیاد
اینا همش بهانه بیخوده
5 دقیقه پیش آقای نوری گفت تا بعد از ظهر مشکل حل می شه ....
سلام
آقا من توجه یه چیزی شدم !!
مشکل از بانک ملت نیست!!!!!!!!!!!!!
مشکل از ماست که با وجود این همه قطعی بانک ملت بازهم از بانک ملت استفاده کردیم....
موافقید؟
سلام
دوستان عزیز سرور های ایران هیچ مشکلی ندارد اما سرویس های خارج متصل نمیشود یا بعضا اختلال دارد سرویس ایران تهیه کنید
موفق باشید
امروز یکی از مشتریان ما تماس گرفتند و گفتند طی تماسی با بانک ملت اطلاع دادن باید حتما برای درگاه پرداخت از سرورهای داخل ایران استفاده کنید
و این سروس برای سرورهای خارج از کشور غیر فعال شده
به نظر من این تصمیم اشتباهی هست چون بیش از 90 درصد استفاده کننده گان درگاه شتاب از سرورهای خارجی استفاده میکنند
به زودی متوجه اشتباه خودشون میشن و تجدید نظر میکنند
سلام من الا زنگ زدم به پرداخت
میگن احتمالا مشکل هاست خارج تا چند روزه دیگه حل میشه
بانک به خاطر اینکه مشتریهاش را داره از دست میده مشکل هاست خارج را درست میکنه
شاید زیر حمله باشن دسترسی خارج رو بستند در کل به پرداخت به همه چی فکر میکنه جز حق و حقوق مشتریش
لطفا بگید برای دریافت دروازه از پاسارگاد باید چیکار کرد
سلام
پاسارگاد و پارسیان به راحتی آب خورن میتونید درگاه بگیرید از سایتشون نگاه کنید مدارک جمع و جور کنید بفرستید درگاه رو فعال میکنن (برای پاسارگاد سفته الزامیه) برای پارسیان اگر ای نماد باشه جواز کسب نمیخوان البته برای شرکت هم جواز کسب نمیخوان خارج از این موارد جواز کسب رو الزامی میخوان
بانک سرمایه از همه آسونتره حتی جای خاصی هم برای درگاه ندارن مدارکی ه نمیخوان باید برید یکی از شعبه (ترجیحا شعبه ای که رئیسش آدم خوبی باشه) هرچی که رئیس شعبه بگه همونه هر مدرکی هم اون بگه همونه
بانک ملت با غیر فعل کردن خارج خیلی مشتری از دست داد و خیلی از مشتری هایی که شاید در آینده ازش میگرفتن رو هم از دست داد
احتمالا خارجش رو درست میکنه و درس عبرتی میشه واسه بقیه بانکایی که قصد اینکارو دارن یا داشتن :)
ما مخالف کار هاستینگ رو سرور ایران نیتیم اما اول باید بسترش رو فراهم کنن بعد ملت زور کنن به انتقال سرور به ایران ، آخه با 100 گیگ پهنای باند رو یه سرور اختصاصی تو ایران ما ها که رو خارج در ماه بالای 2 ترابایت فقط مصرف سرور هاستینگمون هست با چه امیدی بیایم رو سرور ایران آخه !!
سلام
ما هرچی تماس میگیریم کسی بر نمی داره
کسی خبر جدید نداره؟
هنوز هم قطعه
من تماس گرفتم همین اول ظهر گفتن که کلا هاست های خارج از کشور مشکل پیدا کرده حتما باید هاست داخل بگیرید و آی پی رو اعلام کنید تا تغییر بدیم!!!!!!
پارسیان چند روزه درگاه رو فعال می کنه؟
دوستان کدام بانک مانند ملت برای شخص حقیقی نیاز به نماد ندارد؟
دوستانی که با نماد ندارن میتونن از امن پاسارگاد تهیه کنند
با سلام
بعد از قطع شدن بانک ملت ما با بانک های پارسیان و پاسارگاد صحبت کردیم. البته این مسئله را ذکر کنم که ما به عنوان حقیقی اقدام کردیم.
بانک پارسیان
1- باید نماد ارائه بدهید در غیر اینصورت باید جواز کسب داشته باشید
2- حتما سندی که ارائه می کنید باید تجاری یا اداری باشد.
3- سفته یا چک نیازی ندارد
================================================== ===
بانک پاسارگاد
1- حتما باید نماد داشته باشید و اگر موقت باشد تا تاریخ اعتبار نماد موقت درگاه فعال می باشد بعد از تغییر حالت نماد به دائم باید لینک ان را برایشان ارسال نمائید.
2- جواز کسب نیازی ندارد
3- سفته به ارزش 2 میلیون تومان باید ارائه کنید
4- با نوع سند هم کاری ندارند مسکونی اداری و .... فقط باید یک سند یا احاره نامه ارائه کنید
ارادتمند
درگاهای واسطه - زرین پال - پارس پال - جی پال و غیره....نقل قول:
به غیر از Paypad دیگه چی نماد نمیخواد ؟
کاملا درستهنقل قول:
ا سلام
بعد از قطع شدن بانک ملت ما با بانک های پارسیان و پاسارگاد صحبت کردیم. البته این مسئله را ذکر کنم که ما به عنوان حقیقی اقدام کردیم.
بانک پارسیان
1- باید نماد ارائه بدهید در غیر اینصورت باید جواز کسب داشته باشید
2- حتما سندی که ارائه می کنید باید تجاری یا اداری باشد.
3- سفته یا چک نیازی ندارد
================================================== ===
بانک پاسارگاد
1- حتما باید نماد داشته باشید و اگر موقت باشد تا تاریخ اعتبار نماد موقت درگاه فعال می باشد بعد از تغییر حالت نماد به دائم باید لینک ان را برایشان ارسال نمائید.
2- جواز کسب نیازی ندارد
3- سفته به ارزش 2 میلیون تومان باید ارائه کنید
4- با نوع سند هم کاری ندارند مسکونی اداری و .... فقط باید یک سند یا احاره نامه ارائه کنید
ارادتمند
بسیار کار خوبیست ;-)نقل قول:
علاقه ای به درگاه های واسط نداریم.
پس بهترین مورد همان پی پاد هست
ماژولش را هم خودشان در سایتشان دارند
منم زیاد با مازولش کار کردم اگر مشکلی داشتید میتونم کمکتون کنم
حتی امکان افزایش کارمزد روی پرداخت کاربر را هم میتوان به راحتی اضافه کرد بهش
همه این موارد رو چک کردید شما که نماد نمیخوان ؟ (کلیک کنید)
بانک های تجاری دولتی
بانک های غیردولتی
بانک های تخصصی دولتی
جالبه بدونيد سايت های معتبر (نظير پارس دو و ای نتورک) که خودشون 2 3 تا درگاه پرداخت الکترونيک بانکی هم دارن در کنار درگاه های خودشون از درگاه زرين پال استفاده ميکنن.
دليل اين موضوع هم داشتن مشتريان بيشتر (و جذب پذيرنده های زرين پال به خريد از سايت هاشون) و همچنين جلوگيری از کاهش فروش در زمان های قطع شبکه شتاب (به واسطه گزينه پرداخت از اعتبار کاربری) هست.
منظورتون از پرداخت از اعتبار کاری چیه؟
تماما را نمیدونمنقل قول:
همه این موارد رو چک کردید شما که نماد نمیخوان ؟ (کلیک کنید)
بانک های تجاری دولتی
بانک های غیردولتی
بانک های تخصصی دولتی
ولی
ظاهرا به تمام بانک ها ابلاغ شده
حالا اگر بانکی هنوز بدون نماد ارائه کنه دیگه نمیدونم
ولی پارسیان
پاسارگاد
اقتصاد نوین
حتی ملت هم جدیدا نماد لازم دارن
من که اصلا زرین پال توصیه نمی کنم
طولانی بودن مدت واریز و کارمزد بالا
برای حل اين موضوع ميتونيد سطح تاييد خودتون رو به طلائی ارتقا بديد. در مورد کارمزد هم ميتونيد خريد خودتون رو از پذيرنده ها انجام بديد. خوشبختانه تنوع زياد پذيرنده ها باعث ميشه شما هر چيز مجازی رو که بخواين بتونيد از پذيرنده های زرين پال بخريد. بدون اينکه حتی 1 ريال کارمزد هم پرداخت کنيد.
من که امروز درگاه زرین پال رو فعال کردم و تا همیشه هم به عنوان یه درگاه جانشین فعال میذارمش امروزم اولین تراکنشو داشتم
برای پاسارگاد باید بریم شعبه؟
دقت کردید ما داریم از هر دو طرف تحریم میشیم؟
هم از خارج هم از داخل
این آخرشم تحریم بانک ملت به همه وبمستران ایرانی مقیم خارج و داخل که سرور خارج ایران دارن
واقعا شرم اوره
زنگ زدم به پرداخت گفتن اگه سرویستون از ایران هست الان فعال میکنم اگه نیست باید صبر کنید تا مخابرات باز کنه
برای بانک پاسارگاد باید از طریق وب سایت اقدام کرده و حتما باید نماد داشته باشید
اگر خواستید درگاه بانک های سامان-پاسارگاد-پارسیان-ملت-گردشگری-سرمایه-شهر؛ را بدون کارمزد از طریق وب سایت جهان پی در اختیار شما قرار بدیم