اقا پولمونو میدن یا نه؟
ادرس این شرکت توی شیراز را دارید برم ببینم چه خبره تکلیفمون چیه؟!
حداقل تایید کنید حسابمو تا پولمو بکشم بیرون!
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز تک پرداخت دیکه تموم شد!
وقتی جواب تلفن نمی دهند!
وقتی جواب تیکت نمی دهند!
وقتی توی یاهو جواب نمی دهند!
وقتی 5 روز قطع هست!
دیگه معلومه دیگه.....
این متن توی اخبارشون بود :
نقل قول:
شرایط جدید ارایه درگاه
با سلامتغییرات سایت تقریبا تمام شده و به زودی بر روی سایت اعمال میشود .با فعال شدن سیستم جدید کلیه درگاه های گذشته غیر فعال خواهد شد و برای دریافت درگاه جدید باید آدرس سایت خود را ثبت کنید و پس از تایید شدن آدرس سایت درگاه تنها بر روی دامنه تایید شده فعال خواهد شد .درگاه مستقیم نیز تغییراتی کرده است و به وب سرویس جدید منتقل خواهد شد و مثل گذشته انتخاب بانک با پدیرنده نخواهد بود و به صورت خودکار به درگاه یکی از بانک های طرف قرارداد بانک منتقل خواهد شد .با پذیرندگانی که بر خلاف قوانین تک پرداخت عمل کنند و محصولات غیر مجاز را در سایت خود به فروش بگذارند به شدت برخورد خواهد شد و در صورت درخواست مراجع قضایی کلیه اطلاعات شخص متخلف بدون هیچ اخطاری ارسال خواهد شد .کارمزد درگاه واسط 1% برای فروشگاه ها و 0.5% برای فروشگاه های کارت شارژ خواهد بود .کارمزد درگاه مستقیم به صورت توافقی بین پذیرنده و تک پرداخت محاسبه خواهد شد .درگاه بانک سرمایه به سیستم اضافه شده است .قالب درگاه واسط تغییر خواهد کرد و استفاده از درگاه واسط بسیار ساده میشود .موفق و پیروز باشید
تسویه انجام شد ، خداحافظی اعمال شد ، برای ما خاطره شد ، سرویس خوبی بود دارمد مناسبی هم براشون داشت علت معلوم نیست !
دوستان ما یه تماس با تک پرداخت داشتیم و طبق صحبت هایی که شد
سیستم روز شنبه دوباره فعال خواهد شد.
کارمزد ها تغییر خواهد کرد ( کمتر میشه )
سیستم جدید و خیلی بهتر و با امکاناتی بیشتر خواهد شد.
شنبه باید ببینیم چی میشه....
واقعا ؟!!!سرویس خوبیه! امید وارم دوباره راه بیفته!:-s
باید ببینیم سرویس چدید به چه صورت و چه کیفیتی هست
مدت کمی که من استفاده کردم خوب بود ولی دیگه الانو خبر ندارم پیام ! (( خیلی مدت کمی بود حدود 7 روز )) اتفاقا این پست هارو خوندم متعجب شدم !
با سلام
بعد از مدت نسبتا طولانی درگاه تک پرداخت مجددا فعال شده است و آماده استفاده پدیرندگان گرامی میباشد .
دقت فرمایید که در سیستم جدید سایت تغییراتی اعمال شده است که باید آدرس اینترنتی سایت خود را ثبت کرده و پس از تایید درگاه تنها بر روی سایت تایید شده فعال میشود .
وب سرویس درگاه مستقیم نیز تغییراتی کرده است و از درگاه بانک سرمایه استفاده میکنیم .
کارمزدهای سیستم به میزان قابل توجهی کم شده است که از کاربرانی که قبلا در سایت ثبت نام کرده اند خواهشمند است جهت تغییر کارمزد خود به کارمزد جدید از بخش پیامها درخواست خود را ارسال فرماییند .
علت قطع بودن درگاه در این مدت لطف بیش از اندازه برخی از همکاران بود !!!
موفق باشید
موفق باشید کارمزد جدید اعلام کنین
ایشاالله لطف همکاراتون دیگه شامل حالتون نشه!
عزیز من الان پول نیاز دارم.هنوز واریز نکردید یک هفته هست.ایمیل جواب نمیدید!!!شاید ایمیلام نمیرسه.لطفا پیگیری نمایید
کارمزهای سیستم جدید
https://takpardakht.com/page.php?id=4
من درخواست رمز عبور جدید دادم 2 تا رمز فرستاد جریانش چیه؟ :d
چقدر جالبه که به خیلی ها در این انجمن نمیشه گفت انسان چه برسه به همکار!!!!!
از این حرف شما تا انتهای ماجرا مشخص هست چرا درگاه ها احتمالا از سوی بانک مسدود شده
امیدوارم این عزیزانی که این چنین چوب لای چرخ همه می کنند کاراشون بی جواب نمونه!
-------------------------------------------
پ.ن:کاری به علت قطع و ... نداریم/
شما دست کم بیش از 500 مشتری داشتین
از این بین دست کم 100 نفر گردش روزانه بالایی دارند که خودتون اولین کسی هستید که می دونید
اما واقعا برام سوال شده شما تا این حد نسبت به مشتری احساس مسئولیت و تعهد نداشتید که پیش تر از این اعلام بفرمایید مشکلات رو؟
پشتیبانیشون بهتر شده :d دوست داشتم یک دومین ثبت کردم 10 دقیقه ای تایید شد. حالا ساعت 1 شبم یکی دیگه می تستم :d
فقط یک چیزی!
https://takpardakht.com/template//im...x/gozaresh.png
عذر می خوام! این مسخره بازیا چیه؟ اینجوری تایید می کنید که هر فرد چقدر اطمینان داره؟ یوزر های خودتون رو زیر سوال می برید!
درگاه ها جریانش چیه؟
من تست کردم به صفحه پرداخت میره اما دیگه هیچ واکنشی نشون نمیده!
استارتر اگر درگاه راه افتاده ماژول در گاه پرداخت مستقیم سرمایه را بزار برای دانلود دیگه:102:
ماهم داريم ميريم جي پال اگر تا شب راه نيفته
حساب بانک ملی رو هم نمیشه متصل کرد. کی رفع میشه؟
دوستان تك پرداختتون كار مي كنه ؟
فكر كنم باز قطع شده
تاييد مدارك چقدر زمان ميبره؟
دوست عزيز تاييد مدارك بستگي داره ادمينش كي آنلاين بشه !
دوستان مال شمام قطع شده؟
من 2 تا از سایت های خودم رو برای تایید زدم ولی هنوز تایید نشده !:104:
دفعه پیش طی 2 3 ساعت تایید شد !
منم درخواست دادم هنوز تایید نکردن
کلا از takpardakht دو بشیم بهتره کارشون نظم و ترتیب نداره یک دفعه وصله یک دفعه نیست ما نفهمیدیم آخر ! :62:
اره اصلا نظم نداره
بهتره همه با هم متحد بشيم از تك پرداخت خداحافظي كنيم
1- كارشون نظم نداره
2- جواب تيكت نمي دهند
3- جواب تلفن نمي دهند
من خودم الان 4 روز هركاري مي كنم با هر ماژول نمي تونم به درگاهشون وصل بشم و همه خطا ميده !
تيكت ميدم جواب نميدن / تلفن جواب نمي دن
احساس مسوليت اصلا نمي كنند.
بايد بدونن كه وقتي دارن كارمز ميگيرن يعني بايد درگاه سالم / پشتيباني خوب داشته باشند وقتي كارمز ميديم ما انتظار درگاه خوب داريم نه اين كه 10 روز وصل باشه بعد قطع بشه
برا ما وصله خیلی هم راحت با بانک سرمایه هم دارن کار میکنن
فقط مشکلی بود که مثلا دوستانی که فاکتورهاشون از ساب دامین ارسال میشه باید برای ساب دامین هم درگاه بگیرن تا متصل بشه