سلام راهی هست که دوتا پین کد بعد از پرداخت به کاربر ایمیل بشه ؟
ممنون :53:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام راهی هست که دوتا پین کد بعد از پرداخت به کاربر ایمیل بشه ؟
ممنون :53:
من نسخه ساده رو نصب کردم.
اما این ارور رو می ده!
Internal Server Error
سلام
دیتابیس رو ایمپورت کردید؟اطلاعات دیتابیس رو به اسکریپت دادید؟یوزر رو به دیتابیس وصل کردید؟
در آخر محتویات فایل htaccess. رو پاک کنید
بایک هزینه اندک تغییرات رو میتونم براتون انجام بدم.
سلام یان قسمت مدیریت ما هست وقتی می خوایم لوگین کنیم هی صفحه را بی دلیل رفرش می کنه و به طول آدرس اضافه می کنه ممنون میشم کمک کنید
مرجع دانلود انیمه ایران
سلام یان قسمت مدیریت ما هست وقتی می خوایم لوگین کنیم هی صفحه را بی دلیل رفرش می کنه و به طول آدرس اضافه می کنه ممنون میشم کمک کنید
مرجع دانلود انیمه ایران
سلام آقای امیری
اول از همه بابت زحمتی که کشیدید ازتون تشکر میکنم
متاسفانه من نتونستم از سیستم استفاده کنم
همانطور که در صفحه زیر میبنید پیغام خطا میده
سامانه پرداخت زرين پال
پیغام خطای زیر :
Missing Database Table
Error: Database table p_users for model User was not found.
Notice: If you want to customize this error message, create app/views/errors/missing_table.ctp
باید چیکار کنم ؟
آیا این به خاطر فعال نبودن soap است؟
اگر آره در اینصورت راحت ترین کار برای فعال کردن soap چیست؟
و اگر نه مشکل از جای دیگریست بفرمایید
من همه توضیحات شما واقع در پست اولتان را کامل مو به مو اجرا کردم
http://www.webhostingtalk.ir/f172/11717/
حالا اگر مورد اضافه دیگری است ممنون میشم بفرمایید تا این مشکل من برطرف شود
با تشکر فراوان
با سلام و وقت بخیر
من متاسفانه نتونستم اینو اونطور که باید نصب کنم
با این مشکل برخورد کردم:
سامانه پرداخت زرين پال
شما میتونید کمک کنید چطوری میتونم اینو راه بندازم؟
اگر لطف کنید راهشو بفرمایید
متشکر
آیا این امکان هست که سرویسی ایجاد کنیم که یوزر بعد از پرداخت فایلی که قرار دادیم رو دانلود کنه ؟
اگه جواب مثبته راه حلشم بگید
سلام دوستان . من از ماژول دوم می خواهم استفاده کنم ولی صحیح نصب نمیشه و هرکاری که تا صفحه 10 گفته شده بود را انجام دادم . پیغام های خطایی که ثبت می کنه در زیر می نویسم .
Missing Database Table
Error: Database table p_onlinetrans for model Onlinetran was not found.
Notice: If you want to customize this error message, create app/views/errors/missing_table.ctp
فقط یک پیشنهاد برای آغاز کننده تاپیک دارم اونم این هست که اگر راه کار های نصب کردن و یا سوالات متداول را در تاپیک اول اضافه کنند فکر کنم وقت کمتری ازشان بگیره (البته فقط یک پیشنهاد هست )
منم این مشکلا دارم ir.naslpedia.com
سلام ظاهرا این مشکل حل نشده اخه من هم این مشکل رو دارم
ولی اگر نتیجه ای حاصل شد به من هم بگید
با تشکر
ديتابيس رو ايجاد و ايمپورت کنيد.
============= مشکل حل شد ===============
اقا متشکرم خیلی جالب بود
ورژن پین کد که اضافه میشه بعدش توش پین کد که وارد می کنیم به هنگام خرید پین کد رو نشون نمیده به جاش وقتی وارد پنل کاربری میشم به پین کد جدید با شماره تراکنش خرید اضافه شده که بقیه قسمتهاش خالیه. مشکل از کجاست ؟؟؟
لطفا یکی از دوستان که این سیستم رو نصب کرده در راه خدا کمک کنه ما هم نصب کنیم، خسته شدیم از بس 50صفحه رو بالا پایین کردیم تا مشکلمون حل بشه
من همه کاراشو کردم. عکس هاش هم گذاشتم. بازم ارور پایینو میده. soap هم نصبه. ممنون.
Missing Database Table
Error: Database table p_users for model User was not found.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...untitled-1-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...untitled-2-jpg
با سلام
من سامانه ساده پرداز را راه اندازی کردم
حالا چطوری می تونم این قالب رو ادیت کنم و نوشته های صفحه اول رو وبرایش کنم؟؟؟
ایا در صورت ثبت دامنه از شناسه نیک من که در ردریسیلر ثبت کردم استفاده می شود؟؟؟
سلام کدام فایل را برای تغییر متن صفحه اول ویرایش کنم؟
این اررور مربوط به دیتابیس هست
سلام
من فايل رو دانلود كردم و در هاستم آپلودش كردم و sql رو هم اينپورت كردم و فايل config رو تنظيم كردم.
حالا چطوري وارد admin برنامه بشم
با سلام نرم افزار نسخه سه مخصوص فروش پین را نصب کردم ولی صفحه اول باز نمیشود ولی قسمت مدیریت راحت بالا می آید .
فایل چنج را که بالا گذاشتید را نیز آپلود کردم ولی مشکل حل نشد .
در قسمت مدیریت در قسمت کد فعال سازی دروازه پرداخت چه کدی را باید بزنم
در آخر قسمت وارد کردن پین برای هر پین دو جا دارد باید به چه صورتی پر شود .
با سپاس و تشکر فروان
یاسر نیساری
payamsazan.com
ديباگ رو فعال کنيد. احتمالا soap روی سرورتون فعال نيست.
http://pay.wrath.gigblog.ir/
این مشکل به چه خاطر است ؟
htaccess را کپی کنید
کپی کردم آقا
سلام وقتتون بخیر ...
اول از هر حرف دیگه ای اجازه بدید بگم باور کنید تمام صفحات این تاپیک و تاپیک مشابه رو بررسی کردم ولی مشکل مشابه پیدا نکردم .
مشکل من ارور 500 موقع ورود به صفحه پرداخته ... اصولا میدونیم که ارور 500 بخاطر مشکلات اکسس یعنی فایل htacsess هستش .
این فایل رو من کاملا صحیح و بدون ایراد آپلود کردم ، تو همه دایرکتری ها هم موجوده ... اما باز هم ارور 500 رو نمایش میده ، وفتی اسم فایل acsess رو ویرایش میدم ، صفحه لود میشه اما بدون استایل این یعنی 100% مشکل از فایل htacsess موجود تو فولدره...
حالا از شما بزرگواران مطلع می خوام بپرسم، چجوری این فایل رو ویرایش کنیم گه ارور شماره 500 نمایش داده نشه؟؟؟
چجوری باید این مشکل رو حل کنیم ؟!
دوستان من نصب کردم ولی وقتی یوزر و پسورد پیش فرض رو میزنم بازم میاد توی همون صفحه و یوزر پس می خواد(خطای اشتباه نمیده)
مشکل چیه؟
با سلام
من همۀ کارهاشو انجام دادم و الان در مرحلۀ ورود به پنل مديريت هستم.
گفته شده در بخش ایمیل باید نوشته بشهyou@yoursite.com.. من یک ساب دامین pay درست کردم..پس می دونم که در بخش yoursite.com باید بنویسم pay.mywebsite.ir
اما نمی دونم بجای you باید چی بنویسم
منظور ازyouچیست؟
با سلام
برای اولين بار که لاگين ميکنيد ايميل رو دقيقا you@yoursite.com
ثبت کنيد.
اگر مشکلی بود داخل سايت تيکت باز کنيد همکاران راهنمائی ميکنن.
من هیچی از PHP نمی دونم. با کسب معلومات از مندرجات وب هاستینگ تاک تا همینجا پیش رفتم و فرم ساده رو در وب سایتم راه انداختم.. اما اگر اطلاعات مربوط به فرم در یه فایل php با نام خاصی هست که همین الان در هاست سایت آپلود شده، لطفاً فقط اسم اون فایل بهم بگید، فکر کنم خودم بتونم ادیتش کنم.. مرسی..
- - - Updated - - -
من از فرم "محصول دار" هم استفاده می کنم. اونجا در فرم بجای "محصول" نوشته شده "مجصول"..بجای "ح" نوشته "جیم"..این رو چجوری می تونم تصحیح کنم.؟؟
سلام
من بعد از نصب این اخطارو دریافت میکنم
Not Found Error: The requested address '/' was not found on this server.
مشکل در کانفیگ هست
توی کدهای مروبط به اتصال به دیتابیس باید کدوما تغییر کنن ؟
چرا محلی برای وارد کردن یوزر دیتابیس نیست ؟
در قسمت لاگین باید دقیقا چی نوشت ؟
با سلام خدمت شما . منم صفحه سفید میاد . soap نصبه . debug رو هم فعال کردم . این ارور میده
Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [WSDL] SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't find <definitions> in 'http://www.zarinpal.com/WebserviceGateway/wsdl' in /home4/elcoyote/public_html/pay/app/controllers/components/zarinpal.php:10 Stack trace: #0 /home4/elcoyote/public_html/pay/app/controllers/components/zarinpal.php(10): SoapClient->SoapClient('http://www.zari...', Array) #1 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/libs/controller/component.php(242): ZarinpalComponent->ZarinpalComponent() #2 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/libs/controller/component.php(80): Component->_loadComponents(Object(UsersController)) #3 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/libs/controller/controller.php(413): Component->init(Object(UsersController)) #4 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/dispatcher.php(224): Controller->constructClasses() #5 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/dispatcher.php(211): Dispatcher->_invoke(Object(UsersController), Array) #6 /home4/elcoyote/public_html/pay/app/webroot/index.php(88): Dispatcher->dispatch(NULL) #7 { in /home4/elcoyote/public_html/pay/app/controllers/components/zarinpal.php on line 10
لطفا نسخه بروز شده رو از آزمايشگاه زرين پال دريافت کنيد.