سایتتون باز نمیشه
جمع کردید کلا؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سایتتون باز نمیشه
جمع کردید کلا؟؟؟
زیر اتک هستن ظاهرا چون هی میاد و میره.
درگاه ووکامرسو نوشتین استرکت ( اکسترکت ) کنین، کجا اکسترکت بشه ؟
سه تا فایل گذاشتین معلوم نیست چی به چی هست
اگر درگاه غیر مستقیم داری اون فایل sibapal رو اکسترکت کن و فایل توش رو انتقال بده به پوشه پلاگین های وردپرس
wp-content/plugins
بعد هم که وارد پنل وردپرس شو و پلاگین رو فعال کن
البته پلاگین رو آپدیت نکن چون آپدیت کردنش باعث حذفش میشه
یکخورده درهم برهم هست . بهتر بود پلاگین درگاه مستقیم و غیر مستقیم رو از هم جدا میکردن تا کاربر گیج نشه
هرچند همه درگاه ها انقدر درگیر مشکلات مسدود شدن دامنه هاشون و اتک ها هستن که وقت کافی برای حل اینجور مشکلات رو ندارن
واسه چی همه دارن ***** میشن؟
سایت شما هم ممکنه ***** بشه؟
سلام.
ما از خدمات سیباپال بسیار راضی هستیم..
ولی خیلی دیداس میشید
که روی درآمد خیلی تاثیر داره.. الان ساع 10:44 هست دیداس واقعا شدیده
جوری که سایتتون با وی پی اس بالا نمیاد در این حد!!!
لطفا پیگیر این موضوع بشید
داستان چیه ؟ چرا الان 403 Forbidden میده ؟
برای من بدون مشکل باز شد.
هرکیه خیلی پیگیره!!
ما درگاه دوم زدیم چون یکی در میون به درگاه وصل نمیشه سر این دیداس ها
که چی بشه اخه؟
من از درگاه های پرداخت زیادی برای فروشگاه شارژم استفاده کردم. بهترین و کاملترین درگاه پرداخت که تا حالا استفاده کردم سیباپال هست واقعا ازش راضی هستم . پشتیبانی سریع و درگاه اختصاصی و کمترین کارمزد در بین درگاه های دیگر و خیلی مزایای دیگر که واقعا من رو تا الان راضی نگه داشته . همینجا به مدیریت درگاه پرداخت سیباپال خسته نباشید میگم و ازشون تشکر میکنم. امیدوارم که سیباپال همیشه پابرجا بمونه و مطمئنم که خواهد ماند.
خیلی فعالیت خوبی دارند
واقعا عالی بود
تو کل این درگاه هایی که باهاشون کار کردم کلا سیباپال و جهان پی هستند که تخصصی کار میکنند
همیشه پاینده باشید
پرداخت مهمان قرار نیست باز شود ؟
از سیبا پال بسیار متشکرم
اول چند تا سوال دارم بعد یک سری پیشنهاد برای بهبود سیستم بهتون ارائه میدم
در چند صفحه پیش گفتید باید لیست ها 40 تایی بشن تا برای دریافت درگاه اختصاصی ارسال بشن ، میخواستم ببینم کی این ظرفیت پر میشه چون من مدتیه درخواست درگاه اختصاصی دادم
اگر در طول استفاده از درگاه اختصاصی سایت شما دوباره به خاطر حملات ddos یا مشکلات دیگه داون باشه درگاه عمل نخواهد کرد ؟
هزینه ارسال پیامک ها از سرویس شما چقدره ؟
چند تا پیشنهاد :
در صفحه کاربری در قسمت 10 تراکنش اخر ، در صورت طولانی بودن مشخصات استایل به هم میریزه لطفا یکم استایل دهی این قسمت رو ویرایش و محدودیت هایی برای فیلد ها بزارید و بقیش هاید بشه
ایمیل هایی که بعد از تراکنش موفق میاد اصلا استایل خوبی نداره خواهشا یکم مرتب ترش کنید یا اینکه این قابلیت رو به سبستم اضافه کنید تا پذیرنده خودش بتونه ایمیل ها رو در قالب صفحه html ویرایش کنه یه چیزی مثل قسمت پیامک ها
کلا به نظرم رابط کاربری سایت نیاز به بازسازی هایی داره تا جذاب تر بشه
در ضمن وجود یه کانال تلگرام برای اطلاع رسانی فکر کنم لازم باشه و به گمانم بهتر باشه آدرس شرکت رو هم در سایتتون درج کنید برای اعتبار بیشتر ف من جایی پیدا نکردم
پشتیبانیتون هم واقعا عالیه و از این بابت تشکر میکنم و امیدوارم همیشه پابرجا باشید
@SibaPal
با سلام
مدیر محترم سیباپال
سایت شما لود نمی شود، مدتی هست به خاطر مشکلات شما کاسبی عده زیاده روی هوا هست
حداقل کاری که برای شما قابل انجام هست و انتظار ما نیز هست اطلاع رسانی در این تاپیک به کاربران میباشد
سایت که نیست، هیچ شماره تماسی نیست، شما هم که اینجا هستید اما در تاپیک شرکتی نمیکنید
چرا؟
متاسفانه درگاهشون عیر فعال هست
نه دوست عزیزم زیر دیداس هستن از حدودای ساعت 12 به بعد
کسی نیست جواب بده آیا؟؟؟
خود سایت بالا میاد اما لینک های پرداخت کار نمیکنه
آخرین پرداخت موفقم ساعت 13:52 بوده
از این ساعت به بعد صفر
لطفا کمی به فکر باشید
اقا سایت برای من هم خیلی بد باز میشه
لینک های پرداخت هم کلا مشکل دارن یبار باز میشن یبار نمیشن
Error 500 خطا -6
رو میزنه
خودشون میگن در حال پیگیری می باشیم. این پیگیری که دارن میکنن که الان دیگه داره کم کم 12 ساعت میشه فکر کنم اینه که میشینن نگاه میکنن تا اتک تموم شه :))
جهان پی هم قطع میباشد همچنین سیبا پال متاسفانه بخاطر همین قطعی بنده 400 هزار تومن ضرر کردم
شانس من امروز هم هاستینگم قطعی داره هم درگاه پرداختم .8-|
همچنان این سوال برام پا بر جا هست که چرا وقتی مشکلی براشون پیش میاد اصلا اطلاع رسانی نمیکنن ! خب شاید یه بنده خدا 1 روز سر نزنه به سایت و نفهمه که مشکل داره ! باید اون رو به پای شما عزیزان کلی ضرر کنه ؟! این رفتار کاملا غیر حرفه ای هست وقتی مشکلی براتون پیش میاد موظف هستید که اطلاع بدید تا دوستانی که درگاه دیگه دارن عوض کنن و ضرر نکنن !
متاسفانه اطلاع رسانیشون ضعیف هست سر همین قطعی ها بنده خیلی ضرر کردم
خطا در اتصال به سیباپال کد خطا
الان دو روزه اینجوری ارور میده
سایتتونم که دو روزه باز نمیشه اصلا
نمیدونم دیگه چیکار کنم حداقل داداش بیا تو تاپیک اطلاع رسانی بکن
چی شده چه خبره؟؟؟؟؟
آخرین اخبار به نقل از کانال تلگرام
آدرس کانال : https://telegram.me/sibapal_comنقل قول:
با سلام خدمت همراهان گرامی سیباپال
به اطلاع می رساند به دلیل دیداس شدید بر روی سرور و حجم بالای اتک ، سرور در اتصال به بانک دچار اختلال شده است
تمامی تلاش همکاران ما در هر لحظه رضایت شما و حل مشکلات می باشد
در هر لحظه از بودن در کنارتان لذت بردیم و همراهی شما باعث افتخار مجموعه بوده است
در کمترین زمان ممکن مشکلات حل خواهد شد و طی روز آینده بهترین خدمتان ارائه خواهیم نمود
از همراهی شما سپاسگزاریم.
پی لاین کجایی ؟ دقیقا کجایی؟ کجایی تو ......
آقا دیگه باید بریم مستقیم از بانک بگیریم اینجوری فاییده نداره
داستان شده این درگاه ها...
از این درگاه به اون درگاه..
خوب یعنی یه درگاه درست حسابی پیدا نمیشه تو ایران؟؟
این فdیلتر میشه... اون دیداس میشه... اون کلا پشتیبانی نمیکنه... اونیکی رو هواس کلا
سیباپال جای خیلی خیلی خوبیه منتهی بعضی وقتا میره زیر بار اتک و کلا اون روز تراکنش ها 0 میشه :))
اما در کل همینکه هستش کلیه :)
سیباپال بدون شک بهترین سامانه پرداخت هست
یکبار که استفاد کنید متوجه حرفم میشید
سیبا پال چرا درگاه بانک سامانتون بسته میشه؟
چرا مسدود شده بدون دلیل؟
لطفا دلیل قانع کننده ای بفرمائید
چرا از امروز تراکنشی که انجام شد چندین تا ایمیل برام نیمود !!!!
احتمالا این سایت هم مثل بقیه ***** بشه
واسه منم 48 ساعته قطعه
متاسفانه اخر تعریف خوب ف بد در میاد
امیدوارم زود مشکلشون حل بشه
موفق باشید