با توجه به بند زیر
We recommend that you avail of Resello’s hosting services to keep all your products on the same platform
آیا انتقال میدن ؟! به رسلو
نمایش نسخه قابل چاپ
من از حق و حقوق صحبت میکنم. از این که این شرکت چکونه باید عمل کند. نه این که شرکت های مشابه چگونه عمل میکنند که بعدش کلاب را با آن ها مقایسه کنید و بگویید چه قدر منصف بود. بله منصف است نسبت به بقیه شرکت ها . اما جدا از مقایسه ، آیا حقیقتا منصف است. یعنی حق مشتری را آنگونه که باید و شاید میدهد یا نه.
اگر از ابتدا این شرکت اعلام کرده که روزی ممکن است عذر ایرانی ها رو بخاد، خب حرف شما متینه. و لطف هم میکنه که محترمانه و با پاسخگویی و مسئولیت دامنه ها رو منتقل میکنه.
اما اگر اعلام نکرده بوده. و افرادی که ثبت نام کردند و نمایندگی گرفتند و برای دیگران دامنه ثبت کردند، احتمال این کوچ رو نمیدادند، شرکت کلاب حق نداره هویت خودش رو تغییر بده که بعدش هم شرمنده تعداد زیادی از مشتری هاش بشه. مشتری هایی که نمیدونستند روزی قرار هست که این اتفاق بیفته.
دوست گرامی
بسیاری از خود ما چون در ایران زندگی می کنیم و مردم اینجا اکثرا سعی می کنند حق به جانب باشند ، در برخوردهای بین المللی به مشکل می خوریم
تنها در ایران ما مواردی نظیر رد شدن چراغ قرمز رو داریم ، شما فرض کنید در حال حاضر با شرکت هلندی همکاری می کنید ، دو روز دیگه کشور ایران توسط اتحادیه اروپا تحریم بشه شرکت هلند حق تحریم نداره چون از قبل اطلاع نداده ؟ اگر تحریم نکنه در شرکت پلمپ میشه
من متوجه منظور شما هستم ولی شما باید از روز اول در نظر میگرفتید که این شرکت کاملا هویت هندی نداره ، در ثانی این شرکت نمی تونه چون مشتری از ایران داره به خاطر حفظ منافع ایرانی ها برنامه های کاریش رو برهم بزنه
به هر حال این اولین باز نیست که چنین اتفاقاتی میفته ، شخصا از شرکت ریسلر کلاب ممنون هستم (جهت حفظ مشتریان و دامنه های خودمان) چون امکان داشت اتفاقات تلخ تری رخ بده و از دست ایرانیان هم کاری ساخته نبود (حتی پیگیری قضایی)
با تشکر از شما.
در مورد مثالی که زدید باید بگم که با بحث ما تفاوت داره. چون شرکت کلاب خودش داره با اختیار خودش مشمول تحریم میشه. میتونه هویتش رو تغییر نده. گرچه به ضررش هست. ولی طبق ضرری که متوجه مشتری هاش میشه، انصاف اینه که این کار رو نکنه. گرچه هیچ کسی تو این دوره و زمونه به این انصاف عمل نمیکنه.
اما
در مورد این که باید از روز اول در نظر میگرفتیم که کاملا هویت هندی نداره و ممکنه روزی مشمول تحریم بشه ، بنده تخصص ندارم. ولی کلام شما به عنوان یک ریسلر متخصص قبول میکنم.
با این حساب ، انتقادی به کلاب وارد نیست. بلکه باید از جایگزینیش و پاسخ گوییش هم تشکر کرد.
ان شاء الله بزودی روزی برسه که قدرت دست عدالتمداران واقعی جهان بیفته. که حق کسی پایمال نشه.
سلام
از هاست بک آپ بگیرید. تاریخ پایان قرارداد هاستینگ 28/10/2013 خواهد بود و برای مابقی زمان باقیمانده هزینه ی برگشت خواهد خورد
We will be processing a pro rata refund for all affected hosting packages considering 28th of October as the package expiry date, the packages will be set to expire on 28th of October
خود شرکتای آمریکاییش همچین کاری نمیکنن که این هندیای دیو*ث کردن. اونها تا پایان قرارداد اجازه استفاده از سرویس رو میدن مگر اینکه قبل از بستن قرارداد بی خبر بوده باشن از تحریم در اینصورت میگن انتقال بدید. باید یکی حال این هندیها رو بعدا بگیره
دوستانی که اعتقاد دارند ریسلرکلاب مودبانه عمل کرده و ازش تشکر هم می کنند در نظر داشته باشند هیچ شرکتی الزاما عذر من و شمای ایرانی رو با فحش و بد و بیراه نمیخاد!مودبانه تحقیرمون می کنه ریسلر هم یکیش!مگه کم ایرانی پول ریخته توی حلقوم این شرکت که الان به تک تک ایرانی ها ایمیل زده که داریم میفرستیمت یه جای دیگه؟!مگه این کار اصلا قانونی هست؟ولی چون میدونه نمی تونیم اعتراض کنیم هر کاری بخاد می کنه! مثل این میمونه شما بری گوشی آیفن ۵ بخری پولش رو بدی بعد بهت بگن نوکیای ۳۳۱۰ بیا بگیر!
من توی پنلم کلا ۲۰ تا دامین بیشتر نداشتم و اکانت ام هم از خارج از ایران وریفای شده منتها فقط چون ۲ الی ۳ نفر مشتری ایرانی داشتم اکانت منم ایمیل اومده قراره انتقال داده بشه!چون به ایرانی ها خدمات دادم. بعد شما بگید دمش گرم مودب بود ساپورت. شما ساپورت کدوم سایت رو دیدید که بگید ایرانی ام بی احترامی کنه به شما یا فحش بده؟!
این ماجرا دقیقا عین ماجرای پناهنده هایی هست که به کشورهای اروپایی پناهنده میشن و ماه ها و سال ها توی کمپ و جدا از مردم عادی نگهداری میشند! ریسلرکلاب هم همه ما ایرانی های داخل و خارج رو که با ایرانی کار کردیم فرستاد به کمپش. ما هم خوشحالیم و ازش تشکر هم می کنیم. من تمام موجودی حساب ریسلرکلابم رو خالی کردم و هزینه انتقال تمام ۲۰ تا دامینم رو به رجستار جدید internet.bs میدم ضرر میدم اما نمیذارم بفرستنم کمپ!!!
کسی تا الان اکانتش منتقل شده ؟