آره بچه ها
اینا هیچی نمی دونن منم پرسیدم همون جواب رو دادن بعد گفتم پولامون چی میشه دیگه جوابی نداشت به نظر منم کسی دیگه باشون تماس نگیره نهایتان تا اون موقع یه فکری می کنیم:63:
نمایش نسخه قابل چاپ
آره بچه ها
اینا هیچی نمی دونن منم پرسیدم همون جواب رو دادن بعد گفتم پولامون چی میشه دیگه جوابی نداشت به نظر منم کسی دیگه باشون تماس نگیره نهایتان تا اون موقع یه فکری می کنیم:63:
جالبه :دی ! میگن با اپراتور آنلاینشون چت نکید بعد یکی , یکی میرن چت می کنن بعد میان میگن بچه ها چت نکنید.
یاد اون تیکه انیمیشن The Croods افتادم که یکی یکی پاشون می رفت رو سنگ بعد می گفت پاتنو نزارید درد داره.
سلام دوستان
بابت اطلاع رسانی متشکر هستم
ولی از دوستان که حرفه ای تر از من هستند یک راهنمایی میخوام
من در رسلر کلاب نزدیک 10 دامنه دارم و در name.com هم یک پنل دارم با چند دامنه
میشه راهنمایی کنید چطور میتونم دامنه هایی که در رسلر کلاب ثبت کردم به نیم دات کام انتقال بدم
پیشا پیش تشکر میکنم بابت راهنمایی
والا من الان داخل پنلم بودم و دیدم که ایران و تهران در لیست هست
نمیدونم دیگه داستان چیه
دوستان کشور ایران از لیست Global حذف شده است.
Signup | ResellerClub
ولی همانطور که در لینک زیر می بینید مثلا از طریق ساب دامین ترکیه ثبت نام کنید کشور ایران هم جزء لیست هست.
Hemen Kayıt Yaptır | ResellerClub
با تشكر از اطلاع رساني شما .
هر دم از این باغ بری می رسد 8-|
خدا اخر عاقبت ما را بخیر کند
دوستان بنده به مسئولان پشتیبانی ریسیلر کلاب در ارتباط بودم که گفتند تحریمی صورت نگرفته و تمام دومین ها برای فروش آزاد هستند و مشکلی پیش نخواهد امد
هم چنین میهن وب هاست در پاسخ به این تاپیک اطلاع داده : هیچ منبع موثقی در مورد ایین خبر وجود ندارد و چنین امری اتفاق نخواهد افتاد
لطفا تاپیک رو حذف کنید همه نگران شدند