پاسخ : ^^دیجی سرور^^فروش سرور مجازی فرانسه(پاریس)،کانادا و آمریکا از 13 هزارتومان
با سلام
دوستان هر کس از این آقا سرور بخره خودشو سایتش و تشکیلاتش رو بی اعتبار کرده
سرور کانادای ایشون این هفته 3 بار قطع شده و سایت ایشون مشکلش از 1 ماه پیش هنوز حل نشده
Authorization failed ! رمز عبور سرور صحيح نميباشد
تماس تلفنی که کلا تعطیله بعد از یک ساعت اس میده که جایی هستم شب پیغام بدید
ما که از جای دیگه خرید کردیم ولی 40% به من ضرر زده :)
دوستانه گفتم بهتون
پاسخ : ^^دیجی سرور^^فروش سرور مجازی فرانسه(پاریس)،کانادا و آمریکا از 13 هزارتومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Leopard
بنده هم یه سرور از ایشون تهیه کردم چند روز پیش. همه جوره اوکی بوده .
پشتیبانیشونم تا اینجا که انصافا واقعی بوده.من از فروشنده های زیادی سرویس داشتم و دارم زیاد پیش اومده بود که به مشکل بخورم باهاشون سر جواب درست ندادنو پیچوندنو اینا ...
ولی ایشون همیشه آنلاین بودنو پاسخگو .
امیدوارم این روند خوبشون ادامه داشته باشه .
در ضمن من سرویس کاناداشونو گرفتم که خودشون میگفتن فرانسه کیفیتش بهتره ولی همین کانادا هم عالی بود.
تو ادامه این پستم :
متاسفانه الان یه 10 روزی میشه سرور کاناداشون اون کیفیت اولیه رو نداره ...
خودشون هم گفتن مشکل داره که طبیعیه برای همه پیش میاد مشکل سرور. ولی تو 10 روز چند دفعه آخه ؟
لطفا سریعتر پیگیری کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Leopard
تو ادامه این پستم :
متاسفانه الان یه 10 روزی میشه سرور کاناداشون اون کیفیت اولیه رو نداره ...
خودشون هم گفتن مشکل داره که طبیعیه برای همه پیش میاد مشکل سرور. ولی تو 10 روز چند دفعه آخه ؟
لطفا سریعتر پیگیری کنید.
دوست عزیز اگه امکانش رو داشته باشن درخواست بدید به سرور فرانسه انتقالتون بدن ، سرور کانادا ظاهراً مشکل سخت افزاری داره ازشون بخواید مطمئن باشید مثل من مشکل رو پیگیری میکنن
متاسفانه برای ما هم که کانادا بود از دیروز قطعه گفتن انتقال میدیم فعلا که نکردن .
ما هم کاربرامون رو داریم از دست میدیم
مال منم همین مشکل رو داره دیروز تیکت دادم هنوز که خبری نیست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
دوست عزیز اگه امکانش رو داشته باشن درخواست بدید به سرور فرانسه انتقالتون بدن ، سرور کانادا ظاهراً مشکل سخت افزاری داره ازشون بخواید مطمئن باشید مثل من مشکل رو پیگیری میکنن
یادمه قیمتا و شرایط فرق داشت .
با سلام
کاربران عزیز سرور کانادا امشب آخرین قطعی رو خواهد داشت و تمامی مشکلات حل خواهد شد.
لطفا صبور باشید خسارت کاربران جبران خواهد شد.
ما به تماس تلفنی تمامی کاربران پاسخ داده ایم و مشکل رو شرح دادیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redbull
با سلام
کاربران عزیز سرور کانادا امشب آخرین قطعی رو خواهد داشت و تمامی مشکلات حل خواهد شد.
لطفا صبور باشید خسارت کاربران جبران خواهد شد.
ما به تماس تلفنی تمامی کاربران پاسخ داده ایم و مشکل رو شرح دادیم
چیزی که پاک نمیشه ؟
دیشب هم گذشت :)
چی شد پس کاربرا بازیچه شما هستن درسته ؟
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
هم اکنون سرور کانادا بعد از مکاتبه های بسیار و ارائه دلیل و مدرک که بیگناهی ما ثابت شود و اشتباه مهندسین دیتاسنتر اثبات شود روشن شد.ولی همکاری ما با این دیتا سنتر کانادایی تمام شده و فعلا با فرانسه همکاری خواهیم داشت.سرور کلیه کاربران بدون خاموشی انتقال داده خواهد شد و فقط آی پی تغییر خواهد یافت و اطلاعات شما کاربران پابرجاست.لازم به ذکر است سرور فرانسه با کیفیت،سرعت و پینگ مناسبی نسبت به کانادا برخوردار میباشد
از تمامی کاربران بابت مشکلات پیش آمده عذزخواهی میکنیم
پیروز باشید