پاسخ : ** || فروش ویژه سرور مجازی رم 1 گیگ 18 هزار تومان منابع اختصاصی از کشور انگلستان || **
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidreza
بهتر نیست که همچین مواقعی یک پست در اینجا بگذارند
کلا 2 دقیقه هم وقت نمیگیره
اكانتشون فكر كنم تازه باز شده
بن شد بودند (فكر كنم گفتن يك هفته )
پاسخ : ** || فروش ویژه سرور مجازی رم 1 گیگ 18 هزار تومان منابع اختصاصی از کشور انگلستان || **
به به اینجا چه خبر بوده و من نبودم دوستان من به مدت دو روز مسافرت بودم و چی شده اینجا من را کلاه بردار کردند پول کی را خوردم چند نفر از دوستان تماس گرفتند و جوا ب داده نشد درضمن بی دلیل کاملا بی دلیل اکانت من بسته شده بوده خیلی جالبه درضمن هر کسی هر مشکلی داره از طریق سایت یا شماره تماس تلفنی در ارتباط باشه اقایون دو روز از سرویس هاشون مونده 5 بار اعلام فاکتو.ر پرداخت داده شده ه پرداخت نکردید خودکار سیستم خاموش کرده وی پی اس ها را بعد ما را کلاه بردار می کنند دوستانی که من را کلاه بردار خطاب کردند پس در خدمتشون هستم
داود بادپیما 09382516330
09132205176
اصفهان شهرضا سروستان فاز دو پشت آگاهی واحد دو پلاک 76 در خدمت هستم اخه چه کلاه برداری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ بدونه شرح
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msmhost.net
به به اینجا چه خبر بوده و من نبودم دوستان من به مدت دو روز مسافرت بودم و چی شده اینجا من را کلاه بردار کردند پول کی را خوردم چند نفر از دوستان تماس گرفتند و جوا ب داده نشد درضمن بی دلیل کاملا بی دلیل اکانت من بسته شده بوده خیلی جالبه درضمن هر کسی هر مشکلی داره از طریق سایت یا شماره تماس تلفنی در ارتباط باشه اقایون دو روز از سرویس هاشون مونده 5 بار اعلام فاکتو.ر پرداخت داده شده ه پرداخت نکردید خودکار سیستم خاموش کرده وی پی اس ها را بعد ما را کلاه بردار می کنند دوستانی که من را کلاه بردار خطاب کردند پس در خدمتشون هستم
داود بادپیما 09382516330
09132205176
اصفهان شهرضا سروستان فاز دو پشت آگاهی واحد دو پلاک 76 در خدمت هستم اخه چه کلاه برداری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ بدونه شرح
سلام
من میخواستم برای یک مشتری از خودم سفارش بدم
سایتتون 2 روز بود باز نمیشد!
همین الان اوکیش کردید دوست من
شرمنده هستم وقتی با سرعت 110 کیلومتر در جاده هستم نمی توانم در حال رانندگی جواب کاربران را بدم واقعا هم باز تشکر می کنم چه از مدیریت وب هاستینگ تالک که من را به مدت یک هفته کاملا بی دلیل بستند و هیچ پاسخ گویی از طرفشون انجام نشد و تماس های پی در پی که باهاشون داشتم و فقط پیغام گیر بود و ایمیل های بی جواب در هر صورت دوستان من هستم کلاه بردادر هم نیستم و لطفا نسبت به سرویسی که ارائه کردم بهنون خجالت بکشید جالب هست افردای که سرویس ندارند من را کلاه بردار خطاب کردند اونم بدون شرح می زارم یاد گرفتم هم اینجا نمی توانم از حقم دفاع کنم در هر صورت شماره ها داده شد ادرس هم داده شد سرویس ها هم همه فعال هست این دو روز هم که نبدو تک تک به همه کاربران تماس گرفتم اما جوابش این بود در تاپیک ممنون باز از لطف همه دوستان ممنونم ادرس اصفهان سروساتان فاز دو پشت اگاهی واحد دو پلاک 76 09132205176
09382516330
داود بادپیما
یعنی الان میشه سفارش داد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
یعنی الان میشه سفارش داد؟
با سلام بله دسوت عزیز مشکلی وجود ندارد فقط من دو روز مسافرت بودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msmhost.net
با سلام بله دسوت عزیز مشکلی وجود ندارد فقط من دو روز مسافرت بودم
پ.خ شد