پاسخ : آفر ویژه سرور مجازی از کولوکراسینگ آمریکا|رم 1گیگ|پورت 1گیگ|پهنای باند نامحدود|منابع کاملا اختصاصی همراه با ارائه کنسول|ماهیانه 25هز
1 عدد رم 1 گیگ تحویل داده شد
دوستانی که سفارش میدن تا ساعت 4 عصر دسترسی به نت دارم و سفارشات بعد از آن برای آخرشب یا فردا صبح آماده خواهد شد
پاسخ : آفر ویژه سرور مجازی از کولوکراسینگ آمریکا|رم 1گیگ|پورت 1گیگ|پهنای باند نامحدود|منابع کاملا اختصاصی همراه با ارائه کنسول|ماهیانه 25هز
1 عدد رم 512 از المان تحویل داده شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
1 عدد رم 512 از المان تحویل داده شد
درود بی پایان...
چند ماه پیش سرویس تست از دانیال عزیز گرفته بودم و واقعا از کیفیتش راضی بودم و در همین تاپیک اعلام کردم...
بالاخره فرصتی شد تا مشتری ایشون بشم.... سرور رو در کمتر از 10 دقیقه تحویل دادند...
سپاس فراوان :111:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradisco
درود بی پایان...
چند ماه پیش سرویس تست از دانیال عزیز گرفته بودم و واقعا از کیفیتش راضی بودم و در همین تاپیک اعلام کردم...
بالاخره فرصتی شد تا مشتری ایشون بشم.... سرور رو در کمتر از 10 دقیقه تحویل دادند...
سپاس فراوان :111:
درود
خوشحالم به جمع مشتریان ما پیوستید ، مشکلی داشتید در خدمت هستم
موفق باشید
آقا روی همه پلن ها امکان نصب ویندوز 2008 هست؟ کند نمیشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EasternBoy
آقا روی همه پلن ها امکان نصب ویندوز 2008 هست؟ کند نمیشه ؟
سلام
2008 روی رم کمتر از 512 جواب نمیده ، روی سایر پلانها قابل نصب هست ، اگه میخواید روان باشه و هیچ گونه مشکلی نداشته باشه بهتره رم 1 به بالا باشه
1 عدد رم 512 و 1 عدد 1 گیگ تحویل داده شد
فروش ادامه دارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
1 عدد رم 512 و 1 عدد 1 گیگ تحویل داده شد
فروش ادامه دارد
در کمتر از 10 دقیقه همراه با کانفیگ هایی که درخواست کرده بودم تحویل گرفتم.
بعد از 2 سال و کار کردن با افراد مختلف، کار کردن با جناب طحان و کیفیت کاریشون تجربه ی جدید و واقعا خوشایندی بود...
من فعلا ازشون هاستی نگرفتم ولی پاسخگوییشون عالیه.
امیدوارم:
1- همیشه همین جور بمونن
2- یه دست اساسی به سر و روی سایتشون بکشن ;) (البته به شرط این که قیمت هاشون رو بالا نبرن!)
بین ساعت 7 تا 9 شب به سوالات بی ربط یه تازه کار (یعنی من!:51:) با حوصله جواب دادن. هیچ وقت هم فاصله سوال من و جواب ایشون بیشتر از ده دقیقه نشد!!!!!! =d>
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud_353
در کمتر از 10 دقیقه همراه با کانفیگ هایی که درخواست کرده بودم تحویل گرفتم.
بعد از 2 سال و کار کردن با افراد مختلف، کار کردن با جناب طحان و کیفیت کاریشون تجربه ی جدید و واقعا خوشایندی بود...
سلام
نظر لطف شماست و کاری غیر از انجام وظیفه انجام ندادم ، موفق باشید