پاسخ : سرور مجازی ایران - رم 1گیگ فقط 35000 تومان - vpsfars
چند دقیق پیش به تیکت من جواب دادن :
نقل قول:
سلام
منتظر تححویل سرور هستیم از سمت دیتاسنتر
متاسفانه دیتاسنتر بدقولی کردند
تا 24 ساعت اینده براتون ارسال میشه
منم در جوابش اینو نوشتم :
نقل قول:
ولی به نظرمن این بد قولی بیشتر از طرف شماست . من دور روز خسته شدم هی اومدم سر زدم
اصلا برای ارسال و پاسخ تیکت ها هیج ایمیلی ارسال نمیشه .
فکر نمی کنم تنظیم WHMCS برا ارسال ایمیل وقت زیادی بخواد اگر هم پورت ارسال ایمیلتون بسته است تو اینترنت کلی سرویس دهنده اکانت POP3 رایگان هست میشه استفاده کرد . اینا رو بیشتر به خاطر خودتون می گم اگه برای حقوق مشتری احترام قائل هستید.
من که دیگه به خدا داشتم می رفتم سراغ صفحه پلیس فتا چون خیلی بدم میاد از این جور کارا . حرف 15 تومان هم نیست خیلی سنگین حس کنی سرت کلاه رفته البته نمی خوام بی احترامی به شما کرده باشم . من امروز رو هم واسه خاطر شما صبر میکنم
حالا من امروز صبر میکنم فردا اگر هم نشد حتما یه تاپیک می زنیم از همه مالباخته ها امضا جمع می کنیم برا پلیس فتا.
این آقا یه دروغ گوی به تمام معنا هستن
فرض کنید من فروشنده سرور، وقتی به هر دلیلی مشکل پیدا میکنم و نمیتونم سرویس رو آماده و تحویل کنم، فروشم رو متوقف میکنم.
ولی این بابا از همون یک هفته پیش تا همین حالا فروشش رو متوقف نکرده
100% کلاهبردار
یه تاپیک دیگه هم داشتن که بسته شد.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/86642/index20.html
سلام
آقا من هم جز مالباختگان هستم
یه سرور سفارش دادم الان 72 ساعت میهش که تحویل نگرفتم
دوستانی که راه و روش شکایت قانونی به پلیس فتا رو بلدن اینجا بگن تا ازش شکایت کنیم.
من طبق حرفی که زدم تا فردا صبر میکنم اگر سرور آماده شد که هیچ . در غیر اینصورت به پلیس فتا شکایت خواهم کرد .
لطفا همه کسانی که از ایشون شاکی هستند تو اید تاپیک اعلام کنند و پیگیر باشند تا نتیجه بهتری بگیریم.
سلام دوستان
من هم جزو مال باختگان وی پی اس فارسی ام . این بابا 1 هفتس پول ما رو گرفته امروز فردا میکنه و چند روزیه اصلا جواب هم نمی ده . ادمین محترم و بقیه دوستانی که کلاه سرشون رفته بیایید با هم کاری کنیم که از کردش پشیمون بشه
سلام خدمت کاربران گرامی
من از کارمندان اقای عسگرپور هستم چون ایشون بلاک هستند من عضو این سایت شدم تا جواب شما عزیزان رو بدم
اول از همه معظرت میخوام بابت این تاخیر ها که متاسفانه باعث ناراحتی شما عزیزان شده
همونطور که در جریان هستید سرور های او وی اچ امریکا و فرانسه به صورت پیش فروش گزاشته شده بود و شما عزیزان هم خرید کردید
متاسفامه با بدقولی دیتاسنتر باعث شد تا ماهم پیش شما عزیزان بدقل بشیم
از اونجایی که قرار بود دیتاسنتر این سرور هارو نهایت ۲۴ ساعته تحویل بده ولی الان ۷روزی هست که هنوز سروری به ما تحویل نداده
اگر حرفم رو باور ندارید میتونم رسید ایمیلی که بعد از ۱روز برامون ارسال شده رو براتون ارسال کنم
با توجه به این تاخیر ما پس از تحویل سرور ها به شما عزیزان که حود ۷۰ تا وی پی اس هست روی هر سرور ۱۰ روز تایم رایگان بابت تاخیر اضافه میکنیم تا کمی بتوانیم شمارا راضی کنیم
بعد از دریافت سرور تیکت بدید این ۱۰روز اضافه میشه
سوالی دارد بپرسید بنده با تمام جزییات پاسخ میدم
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmadanchi
سلام خدمت کاربران گرامی
من از کارمندان اقای عسگرپور هستم چون ایشون بلاک هستند من عضو این سایت شدم تا جواب شما عزیزان رو بدم
اول از همه معظرت میخوام بابت این تاخیر ها که متاسفانه باعث ناراحتی شما عزیزان شده
همونطور که در جریان هستید سرور های او وی اچ امریکا و فرانسه به صورت پیش فروش گزاشته شده بود و شما عزیزان هم خرید کردید
متاسفامه با بدقولی دیتاسنتر باعث شد تا ماهم پیش شما عزیزان بدقل بشیم
از اونجایی که قرار بود دیتاسنتر این سرور هارو نهایت ۲۴ ساعته تحویل بده ولی الان ۷روزی هست که هنوز سروری به ما تحویل نداده
اگر حرفم رو باور ندارید میتونم رسید ایمیلی که بعد از ۱روز برامون ارسال شده رو براتون ارسال کنم
با توجه به این تاخیر ما پس از تحویل سرور ها به شما عزیزان که حود ۷۰ تا وی پی اس هست روی هر سرور ۱۰ روز تایم رایگان بابت تاخیر اضافه میکنیم تا کمی بتوانیم شمارا راضی کنیم
بعد از دریافت سرور تیکت بدید این ۱۰روز اضافه میشه
سوالی دارد بپرسید بنده با تمام جزییات پاسخ میدم
باتشکر
خودت سیاه کن ..
دوستان خودتان قضاوت کنید
اسم کاربری جدید ... نوشته صفر و.. پستها صفر .. تشکر ها صفر .. کلا صفر پس میگم خودت سیاه کن .. ما امروز قناری رنگ میکنم به مردم میگم این فیل هستش .. ولی نسل این نوع فیل منقرض شده
جناب من توی اول نوشته هام توضیح دادم چون ایشون بلاک هستند من عضو شدم تا جو این جارو اروم کنم
همین چند دقیقه پیش هم عضو شدم
دشمنی با شما ندارم
ممنون از پاسخگویی شما .
چه مدت طول میکشه تا دیتا سنتر سرور رو به شما تحویل بده ؟
در ضمن تحویل سرور ربطی به پاسخگویی به تیکت ها نداره همین حرفها رو تو تیکت هم میشد گفت تا این همه آدم سردرگم و شاکی نشن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webson
ممنون از پاسخگویی شما .
چه مدت طول میکشه تا دیتا سنتر سرور رو به شما تحویل بده ؟
در ضمن تحویل سرور ربطی به پاسخگویی به تیکت ها نداره همین حرفها رو تو تیکت هم میشد گفت تا این همه آدم سردرگم و شاکی نشن .
ماهم مثل شما منتظر هستیم دوست عزیز
متاسفانه تیکت ها انقدر زیاد هست که اقای عسگرپور از ۱۱ صبح تا سحر به طور کامل درحال رسیدگی به همین تیکت ها هستند
از دیروز به دیتاسنتر ایمیل زدیم که سرور ها چی شده !
ولی هنوز جواب ندادند
متاسفانه تماس هم نمیتونیم بگیریم چون شماره ایران میوفته و ….
تایم دقیقی نمیتونم بدیم بهتون چون دست ما نیست ماهم مثل شما منتظر دریافت سرور هستیم
باز هم ببخشید بابت این تاخیر