شاید دیر پاسخ دادم ولی من قبولشون دارم ;)
نمایش نسخه قابل چاپ
شاید دیر پاسخ دادم ولی من قبولشون دارم ;)
تعویض سیستم عامل چندبار رایگان ؟
پهنای باند نامحدود ؟
نوع هارد ssd ?
رم و سی پی یو اختصاصی هست ؟
با سلام
دوستان توجه کنید
بنده دیروز صبح خیلی عجله داشتم که یک سرور برای یوزر هام تهیه کنم از ایشون شرایط رو پرسیدم گفتن ..... گفتم تحویل کی گفت عصر نهایتا شب
خرید کردم
امروز بهشون میگم چی شد پس چرا تحویل ندادید میگن مگه نمیبینی تو سایت نوشته 1 تا 48 ساعت !!!!!
بهشون میگم آقا من عجله دارم نمیتونی تحویل بدید هزینه رو برگشت بدید از جای دیگری تهیه کنم
میگه ما برگشت نداریم باید وایسی !!!!
یک بار دیگر هم قبلا از ایشون خرید کرده بودم که یادمه اون بار هم سرورشون کیفیت پایینی داشت پر از قطعی و به هیچ وجه جوابگو نبودن و هنگام تمدید هزینه تمدید رو 2 برابر محاسبه کردن اما متاسفانه این بار یادم نبود این همون آدمه و دوباره پولم رو دور ریختم
خلاصه ایشون برای یک وی پی اس تونل از بنده 50 تومان گرفتن و 36 ساعت میگذره هیچ سرویسی تحویل ندادن و اصلا هم جوابگو نیست و میگن باشد وایسی پول هم پس نمیدن
حالا دوست داشتید با این شرایط از این آدم خرید کنید
salam alaki poshte saresh harf nazan man chand sale mishnasameshun ta hala hamchin barkhordi azashun nadidam:67:
دوست عزیز یه تاخیر چند ساعته باعث نمیشه شما بییاید اینجا پشت سر این بنده خدا اینجوری حرف بزنید. شاید مشکلی پیش اومده که سرور رو دور تحویل داده. من که 4 ساله باهاشون کار میکنم و یک ساعت هم تاخیر نداشتن.:-
شما اگه یکبار خریدید دیدید بی کیفیت هست دلیل نداره باز بخرید
پپس چرا خریدید؟اگر واقعا خرید کرده بودید گرون شده به خاطر نوسان دلار بوده ولی بازم قیمت هامون نسبت به جاهای دیگه فکر کنم خوب باشه !!
عجله شما هم به من ربطی نداره بیاید اینجا الکی حرف بزنید !!طبق تضمین سایت ارسال شده
روز اول گفتید زود میخوام منم گفتم سعی میکنم تا عصر بدمتون نشد فردا میدمتون
نگفتم حتما عصر میدم
بعدش هم 24 ساعت نشده ارسا شده
کاش یکم میفهمیدم این جیزا رو الکی نمیرفتیم حرف بزنیم
و..
موفق باشید
شما لطف دارید عزیز بعضی ..
اره بعضی ها نمیفهمن در حدشون نیست درک کنن.ممنون از شما
baziha nemidunam hadaeshun chie ya ki ferestadateshun ke bian intori poshte sare aghaye zare beharfan vali man shakhsan azashun raziam shode mosaferat budan karmandeshun nabude saato montazer namundam karmandeshun biad javabe tickte mano bede zang zadam be khode aghaye zare khodeshun ba in ke mosaferat budan karamo ra endakhtan :67::x:x:-*:-*
آقا این سروری که ما دیروز سفارش دادیم چی شد؟ قابل تحویل هست یا ما به فکر یه جای دیگه باشیم؟
تیکت ها که جواب داده نشده، تلفن هم که خاموشه، تو یاهو هم که افلاینید؛ ما از کجا پیگیر باشیم؟
ما هم به کسای دیگه قول دادیم خب؛
لطفا بررسی کنید
سلام از دیتا سنتر choopa سرور میخوام موجودی دارین؟