پاسخ : [اطلاع رسانی] میتینگ الکامپ 2012 وب هاستینگ تاک - شهر تهران
ایشالله موفق و موید باشید .
دوستیهاتون رو هم محکم تر کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
یک سوال دارم از این هایی که همش میگن مدیران ....
آقا یکی پیدا میشه بگه این مدیران مدیران که میگین کی هستند؟
یکی مثل من و شما هستند که یک سایتی درست کردند و ما ها رو دور هم جمع کردذند حالا اگه وافعا قکر کنین که مدیران آدم های غولی هستند واقعا در اشتباهین مدیران هم یکی هستند مانند شما
بلی اگر این مدیران نبودنند خیلی ها که درامدشون از مشتری های این سایته .....
و همچنین ادیسون و استیو جابز هم یکی مثل ما ادم بودن ! غول که نبودن ! پس چرا شما اینجایی و من اینجا و اقای امید کردستانی الان مدیر مشاور بخش تجاری گوگل ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
و همچنین ادیسون و استیو جابز هم یکی مثل ما ادم بودن ! غول که نبودن ! پس چرا شما اینجایی و من اینجا و اقای امید کردستانی الان مدیر مشاور بخش تجاری گوگل ؟
امید کردستانی شانس داشته ما نداشتیم:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soltany
سینداد، میزبان شما عزیزان در هجدهمین نمایشگاه بین المللی الکامپ واقع در اتوبان چمران، محل برگزاری نمایشگاه های بین المملی تهران، سالن خلیج فارس، غرفه 11 از تاریخ 19 الی 22 آذرماه 91 می باشد.
خوب محل حمله هم که مشخص شد :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
این مدیران هم نبودند کسانی دیگه میومدند یک همچین کاری میکردند شاید من و شاید هم شما
مثل پرشین تولز و فروم های خیلی زیادی
نقل قول:
محل حمله هم مشخص شد:)
بله دیگه نهار هم میدهند اگه نمیدهند به فکر باشیم ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
خواستم جواب آقای عیسی لو رو بدم منصرف شدم ولی دیدم شما جواب دادید :) مدیریت این انجمن برای من و باقی دوستام هیچ سود و صرفه اقتصادی نداره! خیلی فکر میکنن حقوق و یا .... در کاره ولی نه، این انجمن تنها انجمنی هست که من فعالیت هام رو بهش محدود کردم،گُفتن نداره شاید حساب به فخر فروشی بشه ولی اگر وقتی که من اینجا میزارم روی کارم میذاشتم الان وضع مالیم خیلی بهتر بود و ... در مورد تخصص هم شاید من بین مدیر های این انجمن تخصصی نداشته باشم ولی با یه تحقیق کوچولو میتونید بفهمید که وحید آریا و یا مصطفی توی چی تخصص دارن، شده بارها توی ایمیل و ایمیل بازی مشکلاتی که برخی دوستان داشتم رو براشون برطرف کردیم بدون اینکه هزینه ای ازشون دریافت کنیم :) اینا به چشم نمیاد ولی انجام میشه ... بهتره قبل از صحبت کردن کمی آدم حرف هاش رو مزه مزه کُنه :)
نصف مدیران خارج از کشور تشریف دارن
نصف دیگه ای که ایران هستن ، وقتشو نداره
درنهایت( احتمالا) جناب am!ir که همون amirhossein امروزی هستن به نمایندگی از وب هاستینگ تاک یه زمانی که دوستان نیستن میان و میرن B-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
علی رو بر میداری با خودت میاری چتر میشی رو سر ما بعد تعریف می کنی که ناهار مفتی گیرت اومده؟ :109: :65:
هر کی خواست بیاد آمار بده به تعداد تخم مرغ های ناهر یکی اضافه کنیم... :d
آقا محسن یادته کی پارسال سی دی آموزشی می داد ؟ :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirHosein
خواستم جواب آقای عیسی لو رو بدم منصرف شدم ولی دیدم شما جواب دادید :) مدیریت این انجمن برای من و باقی دوستام هیچ سود و صرفه اقتصادی نداره! خیلی فکر میکنن حقوق و یا .... در کاره ولی نه، این انجمن تنها انجمنی هست که من فعالیت هام رو بهش محدود کردم،گُفتن نداره شاید حساب به فخر فروشی بشه ولی اگر وقتی که من اینجا میزارم روی کارم میذاشتم الان وضع مالیم خیلی بهتر بود و ... در مورد تخصص هم شاید من بین مدیر های این انجمن تخصصی نداشته باشم ولی با یه تحقیق کوچولو میتونید بفهمید که وحید آریا و یا مصطفی توی چی تخصص دارن، شده بارها توی ایمیل و ایمیل بازی مشکلاتی که برخی دوستان داشتم رو براشون برطرف کردیم بدون اینکه هزینه ای ازشون دریافت کنیم :) اینا به چشم نمیاد ولی انجام میشه ... بهتره قبل از صحبت کردن کمی آدم حرف هاش رو مزه مزه کُنه :)
من چیزی نگفتم من گفتم این همه مدیر میگین مثل من و شما هستند و این که میگین شما مشکل رو حل کردید خوب ما هم خیلی مشکلات رو حل کردیم ، خدا شاهده همش میزنم مطالب آخر رو ببینم تا جایی اگه بتوانم کمک کنم و این رو وظیفه خودم میدونم نه چیر دیگه ای که بخوام بگم من کمک میکنم و...
خوبیش اینه که شما قوانین رو رعایت نکنید هم کسی بنتون نمیکنه اگه خواستین عدم رعایت قوانین رو بگم ببینین راسته یا دروغه ...(اگه خواستین پست رو هم پاک کنید)
البته اگه باز هم بن نشم
کسی نقل قول نکنه چون این پست احتمالا پاک میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
من چیزی نگفتم من گفتم این همه مدیر میگین مثل من و شما هستند و این که میگین شما مشکل رو حل کردید خوب ما هم خیلی مشکلات رو حل کردیم ، خدا شاهده همش میزنم مطالب آخر رو ببینم تا جایی اگه بتوانم کمک کنم و این رو وظیفه خودم میدونم نه چیر دیگه ای که بخوام بگم من کمک میکنم و...
خوبیش اینه که شما قوانین رو رعایت نکنید هم کسی بنتون نمیکنه اگه خواستین عدم رعایت قوانین رو بگم ببینین راسته یا دروغه ...(اگه خواستین پست رو هم پاک کنید)
البته اگه باز هم بن نشم
کسی نقل قول نکنه چون این پست احتمالا پاک میشه
این انجمن یه جایی داره به اسم تماس با ما - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران میتونید مشکلی بود اطلاع بدید :)
در مورد بند آخر پستتون هم به قول مُصطفی فیلم هندی زیاد تماشا میکنید؟ :)