5 فایل پیوست
پاسخ : فروس سرور مجازی رم 512 ماهیانه 7500 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moen7000
من که 72 ساعت صبر کردم تا فردا هم صبر میکنم ببینم چی میشه!
اگه تا فردا ظهر سرویس بنده رو تحویل ندادید مجبورم جور دیگه باهاتون برخورد کنم
نه پول بنده رو پس میدید نه پاسخ درستی میدید؟
به من نشون بدید کجای این تاپیک نوشته که "سرویس ها به صورت پیش فروش هستند" تا من قانع بشم؟
مشکل نیست فردا هم بالای این 3 روز
ولی این رسم مشتری مداری نیست.شما به خودت زحمت ندادی حداق بنده رو قانع کنی .!! و حتی پستهای بنده رو کامل بخونی و پاسخ بدی.از هر 3 پست یکی رو هم جواب دادی و اونم اصلا ربطی به سوال من نداشت
در هر صورت موفق باشید
منتظرم
تصویر ضمیمه شد
بنده نمیدونم غیر از این چجوری اعلام کنم سرویس به صورت پیش فروش میباشد!
فایل پیوست 10209فایل پیوست 10210
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
تصویر ضمیمه شد
ممنون از توجه شما و پاسخ ناقص شما !!!!
اون تاپیک رو شما 22 ساعت پیش ویرایش کردی و اضافه شده !! در صورتی که من 72 ساعت پیش سفارش دادم و شما در پخ گفتی فرد صبح سرویس شما اماده میشه(اگه نیاز بود بگو تا عکس بزارم برات تا یادت بیاد دوست من
و همچنین در سایتتون همین امروز اضافه شده. دیروز نیود
ضمنا اگه توجه کنید توی سایتتون بنده سرویس 512 امریکا رو سفارش دادم نه کانادا رو!!
مشکلی نیست .تا فردا صبر میکنم تا اماده بشه
ولی برای سری بعدم تجربه شد گول ارزونی رو نخورم و از اهلش خرید کنم.حداقل از یکی خرید کنم که یک پاسخ کامل و درست به بنده بده و به خودش زحمت عذر خواهی رو بده نه اینکه جواب سر بالا بده برای 9000 تومن
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moen7000
ممنون از توجه شما و پاسخ ناقص شما !!!!
اون تاپیک رو شما 22 ساعت پیش ویرایش کردی و اضافه شده !! در صورتی که من 72 ساعت پیش سفارش دادم و شما در پخ گفتی فرد صبح سرویس شما اماده میشه(اگه نیاز بود بگو تا عکس بزارم برات تا یادت بیاد دوست من
و همچنین در سایتتون همین امروز اضافه شده. دیروز نیود
ضمنا اگه توجه کنید توی سایتتون بنده سرویس 512 امریکا رو سفارش دادم نه کانادا رو!!
مشکلی نیست .تا فردا صبر میکنم تا اماده بشه
ولی برای سری بعدم تجربه شد گول ارزونی رو نخورم و از اهلش خرید کنم.حداقل از یکی خرید کنم که یک پاسخ کامل و درست به بنده بده و به خودش زحمت عذر خواهی رو بده نه اینکه جواب سر بالا بده برای 9000 تومن
موفق باشید
سفارشی از سرویس های آمریکا به دست ما نرسیده است، داخل سایت تیکت بزنید ممکن است مشکل از سیستم باشد (سرویس آمریکا خالی میباشد چند عدد)
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moen7000
من که 72 ساعت صبر کردم تا فردا هم صبر میکنم ببینم چی میشه!
اگه تا فردا ظهر سرویس بنده رو تحویل ندادید مجبورم جور دیگه باهاتون برخورد کنم
نه پول بنده رو پس میدید نه پاسخ درستی میدید؟
به من نشون بدید کجای این تاپیک نوشته که "سرویس ها به صورت پیش فروش هستند" تا من قانع بشم؟
مشکل نیست فردا هم بالای این 3 روز
ولی این رسم مشتری مداری نیست.شما به خودت زحمت ندادی حداق بنده رو قانع کنی .!! و حتی پستهای بنده رو کامل بخونی و پاسخ بدی.از هر 3 پست یکی رو هم جواب دادی و اونم اصلا ربطی به سوال من نداشت
در هر صورت موفق باشید
منتظرم
خدا صبرت بدهb-)
من از روزی که گرفتم مشکلی نداشته دوستان.خوب هم پشتیبانی میکنند.من تشکر میکنم .لطفا اسپم نکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezvani_a1
من از روزی که گرفتم مشکلی نداشته دوستان.خوب هم پشتیبانی میکنند.من تشکر میکنم .لطفا اسپم نکنید
منم ار روزی که گرفتم تا دیروز هیچ مشکلی نداشتم جمعا" 8 روز فعال 1 روز غیر فعال به نوبه خود رکوردیست....
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khaf_0
منم ار روزی که گرفتم تا دیروز هیچ مشکلی نداشتم جمعا" 8 روز فعال 1 روز غیر فعال به نوبه خود رکوردیست....
هک شدن سرویس شما به سرویس ما ارتباطی ندارد دوست عزیز
تصویری از آپتایم ضمیمه شد
لطفا اسپم نکنید، به شما اخطار دادم 2 بار، دفعه بعد اخطار داده نخواهد شد
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezvani_a1
کسی اسپم نمیکنه دوست عزیز
شما هم اگه 72 ساعت سفارشت طول بکشه اماده بشه از من بدتر رفتار میکردی!! ولی بازم صبر میکنم تا فردا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moen7000
کسی اسپم نمیکنه دوست عزیز
شما هم اگه 72 ساعت سفارشت طول بکشه اماده بشه از من بدتر رفتار میکردی!! ولی بازم صبر میکنم تا فردا
شما به پست بنده توجه نمودید تا پشتیبانی کامل داشته باشید؟
عرض کردم به شما، داخل سایت تیکت بزنید، تیکتی شما زدید؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
شما به پست بنده توجه نمودید تا پشتیبانی کامل داشته باشید؟
عرض کردم به شما، داخل سایت تیکت بزنید، تیکتی شما زدید؟!
حالا من به یک پست شما توجه نکردم.شما که از هر 3 پست من یکی رو جواب دادی من چی باید بگم؟
اینم تیکت
مشاهده تیکت -