خیلی ممنون
مشکل اصلی اینه که درگاه به freer نمیدن اونم به سختی میدن بخاطر مسائل *** الان شما میگین این افزونه whmcs licencing addon دست کاری کنم درست میشه ؟ چون میخوام روی کاربرا نظارت کنم.شما این افزونه دست کاری شده رو دارین ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ممنون
مشکل اصلی اینه که درگاه به freer نمیدن اونم به سختی میدن بخاطر مسائل *** الان شما میگین این افزونه whmcs licencing addon دست کاری کنم درست میشه ؟ چون میخوام روی کاربرا نظارت کنم.شما این افزونه دست کاری شده رو دارین ؟
سلام
دامنه خریدم به نام vipsoft.ir
بعد خواستم اونو به سرورم وصل کنم
رفتم تو پنل دامنه و ns ها و ای پی سرور رو دادم ( چون خود دامنه میخوام ns دهنده باشه )
بعد رفتم تو سرور و طبق این آموزش : تنظیمات DNS و پیکربندی یک دامنه بر روی سرور ویندوز تنظیمات رو انجام دادم و ns ها ساخته و تمام شد
حدودا بعد از 4 ساعت رفتم در سایت just ping - Online ping - Online web-based ping: Free online ping from 50 locations worldwide و از ns1.vipsoft.ir و ns2.vipsoft.ir پینگ گرفتم و پینگ هم داد اما الان دوتا مشکل دارم :
1- چرا vipsoft.ir پینگ نمیده؟
2- چرا وقتی ns1.vipsoft.ir رو میزنم به آدرس آی پی نمیره ؟
طبق اموزش همه چیز رو درست انجام دادم
عجیبه...اشکال کارم کجاست؟
تا الان 8 ساعت از این میگذره و دیگه اومدم اینجا کمک بگیرم
دوستان عزیز سلام
چطور محدودیت ریموت کاربر به سرور رو بردارم؟
تنظیمات ترمینال سرویس رو بلد نیستم
با تشکر
حل شد دوستان
سلام
همچنان درگیر این مشکلم :دی
رفتم در لاگ dns دیدم و اروز هایی رو دیدم ... چک کردم و پیگری کردم و سرچ در مایکروسافت و در باره ارور 408 و میگه چون قبلا یه ای پی ست کردم اینطوری شده
قبلا من یه دامنه و آی پی ست کردم و پاک کردم اما حالا هنوز ارور میده
دیگه خسته شدم
کسی چجنین مشکلی نداشته روی ویندوز سرور 2003 ؟
سلام خدمت استید.
من یه vps دارم که سایت خودمو به اون منتقل کردم ،اما حالا یه مشکل هست ، من میخوام وقتی کسی ادرس dns رو بزنه (مثال : h1.exam.com) یه صفحه ارور باز شه و کسی سایت اصلی رو نبینه ممنون میشم یکی کمک کنه.
آموزش کانفیگ امنیتی ، آپاچی و ... رو هم بزارید!
سلام
با تشکر از تاپیک و فعالیت مفیدتون
اگر امکان داره آموزش هایپر وی ام رو هم قرار بدید