پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی -رم 1گیگ ماهانه 17000 تومان - رم 2گیگ 29000 تومان -ovh
ایشون بدلیل این مشکلات پیش اومده، 100 گیگ هارد اضافه به بنده دادند، که بنده تشکر میکنم.
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی -رم 1گیگ ماهانه 17000 تومان - رم 2گیگ 29000 تومان -ovh
من که از سرویسی که دارم فعلا راضی نیستم ، 2 روز هست تحویل گرفتم سرعت ریموت پایین ، خود vps هی هنگ میکنه ... الان هم 10 دقیقست توی لودینگ ریموت مونده :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cutegames
من که از سرویسی که دارم فعلا راضی نیستم ، 2 روز هست تحویل گرفتم سرعت ریموت پایین ، خود vps هی هنگ میکنه ... الان هم 10 دقیقست توی لودینگ ریموت مونده :|
سلام
از طریق تیکت پیگیر باشید مشکلتون برطرف میشه
در حال حاضر آفری که اعلام کردید را برای فروش ندارید؟
پورت این سرورها چه مقدار هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IranSatellite
در حال حاضر آفری که اعلام کردید را برای فروش ندارید؟
پورت این سرورها چه مقدار هست؟
سلام
فروش تمام شده هست
تا تهیه سرور جدید ( احتمالا هفته دیگه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
teranom
ایشون بدلیل این مشکلات پیش اومده، 100 گیگ هارد اضافه به بنده دادند، که بنده تشکر میکنم.
خوشابه حالات...100gb..............!!!!
اشتباه گذشت....ولی هارد میمونه خیلی خوبه....!!!
کارشون حرف نداره
من که در این مدت ضعفی ندیدم.
فقط یک نکته:
میشه دسترسی ریستارت سرویس و ... رو برای کاربر بزارید.اگه اینم باشه که عالی میشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cutegames
برای ریموت باید سروت نت شما هم بالا باشه.
درضمن بازکردن برنامه های زیاد وقتی که سرعت نت کمی دارید باعث میشه که در ارسال ریموت رعت کند بشه .
بنده در این آفر فرانسه مشکلی ندارم.و میتونم به راحتی کار کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JokerShadow
برای ریموت باید سروت نت شما هم بالا باشه.
درضمن بازکردن برنامه های زیاد وقتی که سرعت نت کمی دارید باعث میشه که در ارسال ریموت رعت کند بشه .
بنده در این آفر فرانسه مشکلی ندارم.و میتونم به راحتی کار کنم.
عزیزم ، من 4 تا vps دستمه و نتم از شما هم بالا تر هست ... هنوز مشکل داره 24 ساعت قول داده بوندن ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cutegames
عزیزم ، من 4 تا vps دستمه و نتم از شما هم بالا تر هست ... هنوز مشکل داره 24 ساعت قول داده بوندن ...
هارد 1 سرور مشکل سرعت داره
و داریم برطرف میکنیم