پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه
نقل قول:
نقل قول:
پايان يك سال پول ندهيد
دوست عزیز تبلیغ هم حدی دارد.
ولی این حرفهای شما اصلا حرفه ای نیست وبوی....
فکر کنم منظورشون همون 9 ماه بود!
ینی تا اواسط دی همه میتونن درخواست بدن؟ (شد مثل قرعه کشی بانک ها که گیر هیشکی نمیادها!)
عزیز به کارتون ادامه بدید. اگر واقعا عمل کنید بهترین روش تبلیغ رو انتخاب کردید.
موفق باشید
سلام بر تو اي بزرگوار دانا
جون هر كسي كه دوست داري اعم از زن و مرد و پير و جوان ، به آباو اجدادو نياكانت سوگند كه يك vps به من بده
بده در راه خدا ، اي اميد شبهاي تيره من كه جانم فدايت باد ، اي به قربان كمان ابروانت اگر ميشه بدون قرعه كشي به ما بده ، بابا اينها كه ثبت نما كردن vps كه هيچي سرور اختصاصي دارند
اما من فقير در برابر اقيانوس رحمتت ، اي نور چشم من
:77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::7 7::77::77::77::77::77::77::77::77::77:
:77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::7 7::77::77:
اي به فداي آن پشتيبانيت اصلا غلط ميكند هر كس عليه تو صحبت ميكنند آنها مشتي گوز در برابر عظمت تو نيستند نسبت تو با آنها مثل ابر رايانه به ماشين حساب بدون باتري است
فقط جون من بده در راه خدا ، ثواب داره ، شب سه شنبه اموات منتظرند
بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ،
اي خداي تمامي vps ها ، بده ديگه .
به جان دشمنانت بقاي روح من در انتظار خيرات توست پس بده
اي ول ميدي ؟ o:-)بابا دمت گرم چقدر باحالي . فكر نميكردم راضي بشي . خيلي باحالي يك تار مويت از صد تاي كارو و امثال آن با ارزشمند تر است پس منتظر كرامتت هستم اي حكيم و دانا و عزيز و گرامي و عظيم و كريم و ....................
انشاالله كه به همين زوري xlhost و planet زير مجموعه تو خواهند شد . به اميد آن روز آمين آمين آمين آمين آمين
بابا به اين بنده خدا بده ، داره خودشو ميكشه فكر كنم آفر را ديده خل شده
ولي اي ول كلي خنديدم :)) اين صفحه را save ميكنم هر وقت دلم گرفت به آن نگاه كنم و بخندم=))
من که میگم این تاپیک از دست رفته و شده محل کسب و کار..موضوع چی بود چی شد!!:109:
میتونید یکی به من بدید از روش فیلم آموزشی میخوام تهیه کنم !؟
در مورد openvz & vp-n یه توضیحی میدید؟ نشنیده بودم این دو تا با هم سازگار باشن. البته میشه یه کاراییش کرد ولی خوب جواب نمیده. شما میتونی اساسی راه اندازی کنی؟
در مورد شرکت هم یکم توضیح میدید ؟ الان شرکتی یا بعدا میخوای شرکت بزنی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آقا ناصر
سلام بر تو اي بزرگوار دانا
جون هر كسي كه دوست داري اعم از زن و مرد و پير و جوان ، به آباو اجدادو نياكانت سوگند كه يك vps به من بده
بده در راه خدا ، اي اميد شبهاي تيره من كه جانم فدايت باد ، اي به قربان كمان ابروانت اگر ميشه بدون قرعه كشي به ما بده ، بابا اينها كه ثبت نما كردن vps كه هيچي سرور اختصاصي دارند
اما من فقير در برابر اقيانوس رحمتت ، اي نور چشم من
:77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::7 7::77::77::77::77::77::77::77::77::77:
:77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::7 7::77::77:
اي به فداي آن پشتيبانيت اصلا غلط ميكند هر كس عليه تو صحبت ميكنند آنها مشتي گوز در برابر عظمت تو نيستند نسبت تو با آنها مثل ابر رايانه به ماشين حساب بدون باتري است
فقط جون من بده در راه خدا ، ثواب داره ، شب سه شنبه اموات منتظرند
بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ،
اي خداي تمامي vps ها ، بده ديگه .
به جان دشمنانت بقاي روح من در انتظار خيرات توست پس بده
اي ول ميدي ؟ o:-)بابا دمت گرم چقدر باحالي . فكر نميكردم راضي بشي . خيلي باحالي يك تار مويت از صد تاي كارو و امثال آن با ارزشمند تر است پس منتظر كرامتت هستم اي حكيم و دانا و عزيز و گرامي و عظيم و كريم و ....................
انشاالله كه به همين زوري xlhost و planet زير مجموعه تو خواهند شد . به اميد آن روز آمين آمين آمين آمين آمين
اينجا عجب فروم باحاليه :)):)) =))
آقا اگه چنین کاری را انجام میدی به من هم یه دونه بده من خودم چند تا سایت رو هاستینگ های مختلف دارم اگه پشتیبانی و سرعت vps و هاستاتون خوب باشه بعد از پایان قراردام با اون هاستینگ ها اون ها را هم به سرور شما منتقل میکنم
سلام.
بله . به گفته ای انجمن تخصصی هستش
راستش اگر گونی گونی میشه از جایی نمایندگی سرور مجازی گرفت به مام بگید خب .
یا اینکه پدر شما مدیر برج پنتاوس هستش . :)
پست 1 ويرايش شد حتما بخوانيد : http://www.webhostingtalk.ir/f15/vps-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D9%8A%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-9-%D9%85%D8%A7%D9%87-6157/#post58715
این چه وضعشه دیگه؟:105:
این بنده خدا جو گیر شده... یکی اینو جمعش کنه (مدیران لطف کنن اون چندتا لغت آبدار رو حذف کنن اینجا یه مکان عمومیه زشته)
:)):)):))