پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alnesar
بله منم مث سایر دوستان تاییدشون میکنم ، خیلی سریع سرور رو تحویل دادن و بسیار خوش اخلاق و پاسخگو هستند، قدرت سرورهاشون هم بسیار عالی هست
سپاس جناب الانصار بابت تایید.
امیدوارم بتونیم همکاری خوبی رو با هم دیگه داشته باشیم.
پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
سلام
سرور 256 انگلستان می تونم سفارش بدم ؟
تو سایتتون زدید انتقال مشتری سرور انگلستان به سرور امریکا
من یه سرور می خوام که همیشه ثابت باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alibati
سلام
سرور 256 انگلستان می تونم سفارش بدم ؟
تو سایتتون زدید انتقال مشتری سرور انگلستان به سرور امریکا
من یه سرور می خوام که همیشه ثابت باشه
درود
متاسفانه سرور های انگلستان رو همه انتقال دادیم به آمریکا جز یک سرور .
سرور های آمریکا استیبل هستند .
اگر میخواید آمریکا میزبانیتون رو میکنیم با بهترین کیفیت و هارد ssd!!
سوالی در این مورد هست از طریق یاهو و تیکت و همین جا میتونید بپورسید!
سپاس
یک عدد آفر ویژه سرور XLhost موجود هست :
XL - 2048
CPU:2000Mhz of 2Core and 4200Mhz Shared
RAM: 2048MB Dedicated
HDD: 100GB
# IP : 1
Port : 100Mbps
BW: unlimited
Network UpTime : 99.99%
ماهیانه 35000 تومان
این آفر با 100 گیگابایت هارد اضافه با همان قیمت تحویل داده میشود.
با 300 گیگابایت 40 هزار تومان
با 400 گیگابایت 50 هزار تومان.
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
یک عدد آفر ویژه سرور XLhost موجود هست :
XL - 2048
CPU:2000Mhz of 2Core and 4200Mhz Shared
RAM: 2048MB Dedicated
HDD: 100GB
# IP : 1
Port : 100Mbps
BW: unlimited
Network UpTime : 99.99%
ماهیانه 35000 تومان
این آفر با 100 گیگابایت هارد اضافه با همان قیمت تحویل داده میشود.
با 300 گیگابایت 40 هزار تومان
با 400 گیگابایت 50 هزار تومان.
سپاس
سلام.
پهنای باند دقیق برای پلن چقدر هست؟
سرعت پورت میانگین سرعت چقدر ضمانت میدین؟
هارد از چه نوعی هست در کل مثلا با 400 گیگ اضافی هارد از چه نوعی هست؟ ساتا یا اس اس دی؟
اگر هارد از نوع ساتا هست میتونید یک تست سرعت از هارد بدین و همین کیفیت و سرعت هارد رو تا اخر ضمانت کنید؟
تشکر.
آقا امیر امیدوارم هرجاکه هستید موفق باشید و بتونید خدمات خوبی به یوزرها ارائه بدید.
--------------------------------------------------------------------------------------------
تو این چند وقتی که دارم با امیر جان کار میکنم واقعا ازش راضی بودم و بی ادبی ، تندی و خشونت و عدم مسئولیت پذیری و... از ایشون ندیدم ! انشاالله که همینطور بتونیم به خوبی ادامه بدیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
سلام.
پهنای باند دقیق برای پلن چقدر هست؟
سرعت پورت میانگین سرعت چقدر ضمانت میدین؟
هارد از چه نوعی هست در کل مثلا با 400 گیگ اضافی هارد از چه نوعی هست؟ ساتا یا اس اس دی؟
اگر هارد از نوع ساتا هست میتونید یک تست سرعت از هارد بدین و همین کیفیت و سرعت هارد رو تا اخر ضمانت کنید؟
تشکر.
درود
پهنای باند برای این آفر 1و نیم ترابایت در نظر گرفته شده است و هر ترابایت هم چیزی حدود 10 هزار تومان در میاد براتون با وضعیت الان دلار. پورت از Cachefly به من ساعت 10 شب 12 مگابایت دانلود داد ولی خب 4 تا 6 مگابایت میشه گفت هست از Cachefly .
400 گیگابایت هارد هم ساتا 3 هستش و طبق معمول 8 گیگابایت هارد اس اس دی برای سیستم عامل در نظر گرفته میشود.
سرعت هارد رو فکر میکنم یکی از دوستان در همین تاپیک عکس گذاشته باشند و سرعت همین خواهد ماند چون این آخرین سرور روی این سرور هست و سرور به صورت کامل بسته میشود.
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
آقا امیر امیدوارم هرجاکه هستید موفق باشید و بتونید خدمات خوبی به یوزرها ارائه بدید.
--------------------------------------------------------------------------------------------
تو این چند وقتی که دارم با امیر جان کار میکنم واقعا ازش راضی بودم و بی ادبی ، تندی و خشونت و عدم مسئولیت پذیری و... از ایشون ندیدم ! انشاالله که همینطور بتونیم به خوبی ادامه بدیم.
سجاد جان ممنون! آرزوی سربلندی دارم برات هر جا که هستی! حرم رفتی ما رو هم دعا کن عزیز!
لطف داری شما! دلمون واسط تنگ شده حداقل سرورت رو یه بار خاموش کنیم بیای یه پی ام بدی حالی احوالی بپرسی !:دی
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
سجاد جان ممنون! آرزوی سربلندی دارم برات هر جا که هستی! حرم رفتی ما رو هم دعا کن عزیز!
لطف داری شما! دلمون واسط تنگ شده حداقل سرورت رو یه بار خاموش کنیم بیای یه پی ام بدی حالی احوالی بپرسی !:دی
سپاس
:d ارادتمندم امیرجان ! شما بزرگواری . حتمی حرم رفتیم دعاتون میکنیم ! ما همیشه یاد شما هستیم ! ما هم دلمون براتون تنگ میشه گاهی ! واقعا لطف داری امیرجان.:d
یا حق
سرعت دانلود روی هر سرورتون چقدر هستش؟