پاسخ : فروش سرور مجازی - با قیمت استثنایی-512 ماهی 10 هزار تومان [ Colo Servers ]
آقا من حتما باید اینجا پست بدم که شما جواب من رو بدید ؟ نه یاهو رو جواب میدید نه تیکت نه پیام خصوصی
ویندوز 2003 رو به جای 2008 نصب کردید ، به جای هارد 100 هارد 20 بهم دادید ، plesk که قرار بود نصب کنید رو نصب نکردید ، سرعت ریموت و دانلود هم که افتضاحه
نکنه منتظرید که این 24 ساعت تموم بشه :
نقل قول:
-همه سرویس ها تا 24 ساعت گارانتی بازگشت وجه بدون شرط دارند
بعد از 24 ساعت در صورت ارائه دلیل قانع کننده وجه برگشت داده میشود
لطفا پیام خصوصی من رو یه نگاه بندازید
پاسخ : فروش سرور مجازی - با قیمت استثنایی-512 ماهی 10 هزار تومان [ Colo Servers ]
عزیز به ما بگین بالاخره اطلاعات ما قراره برگرده یا نه ؟
دو شب قبل قول سرور جدید رو بهم داده بودین !
تیکت زدم ممنون میشم جواب بدید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cold
دوستان یک لطفی کنند
از سرور هاشون بکاپ بگیرند که سریع سرور جایگرین تحویل بشه
مخصوصا دوستانی که اکانتینگ دارند
الان اقا بازقندی بیمارستان هستد
5 شنبه میاند و یک توضیح کامل به همه دوستان ارائه خواهد شد
بازم عذر خواهی میکنم از دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cold
والا ما پیگیر هستیم برای انتقال
ولی دوستان اگه بکاپ بگیرند تا سرور جدید تحویل بدیم خیلی متشکر میشم
الان سرور ها داره اماده میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s619
عزیز به ما بگین بالاخره اطلاعات ما قراره برگرده یا نه ؟
دو شب قبل قول سرور جدید رو بهم داده بودین !
تیکت زدم ممنون میشم جواب بدید .
وقتی سرور داونه از کجاش براتون بک آپ بگیریم ؟؟!
حرف قانع کننده بزنید !
متاسفانه ما به پیشنهاد دوستمون گول این اروزانی رو خوردیم و الان حدود 4 روزه سرور ما داون است
لطفا مسئله رو پیگیر باشید تا همینجا ختم بشه
با تشکر
1 فایل پیوست
کامل هممون رفتیم سر کار
من همینجا اعلام میکنم که آقا از گرفتن این سرویس پشیمون شدم ، لطفا پول من رو پس بدید
فایل پیوست 8821
سلام به همه عزیزان
دوستان با عرض شرمندگی لطفا عذر خواهی مارو بپذیرید مشکلات این چند وقته باعث بدقولی ما و ناراحتی شما عزیزان شد
عزیزان آی پی های با range 5.9.18.x
انتقال داده میشن و هستند و عزیزانی که از range 78.46.233.x
هستند بر روی هارد دوم سرور بوده که باید سرور جایگزین خام دریافت کنن (هارد دوم سرور مشکل پیدا کرده un mount شده )
باز هم از همه عزیزان عذرخواهی کرده و دوستان آماده دریافت سرور های خودشون باشند عذر خواهی مجدد و ممنون از همتون بابت این همه صبر و شکیبایی
ارادتمند
تیم کلو سرور
من میگم حداقل یک زمانی مشخص بشه که بدونیم باید چی کار کنیم روزی ده بار سر میزنیم ببینیم که انتقال انجام شده یا نه
اخرش هم میبینیم هیچ اتفاقی نیافتاد
5.9.187.122 joze avali nist dovomiam niast joze kodume?
دوستان سرور هایی که از ایمن لحظه در خاموش میشن در حال انتقال هستن
برای چند دقیقه
ارادتمند
نقل قول:
سلام به همه عزیزان
دوستان با عرض شرمندگی لطفا عذر خواهی مارو بپذیرید مشکلات این چند وقته باعث بدقولی ما و ناراحتی شما عزیزان شد
عزیزان آی پی های با range 5.9.18.x
انتقال داده میشن و هستند و عزیزانی که از range 78.46.233.x
هستند بر روی هارد دوم سرور بوده که باید سرور جایگزین خام دریافت کنن (هارد دوم سرور مشکل پیدا کرده un mount شده )
باز هم از همه عزیزان عذرخواهی کرده و دوستان آماده دریافت سرور های خودشون باشند عذر خواهی مجدد و ممنون از همتون بابت این همه صبر و شکیبایی
ارادتمند
تیم کلو سرور
میشه بفرمایید چرا جواب پیام خصوصی من رو نمیدید ؟
عزیز آی پی من هم 5.9.187.124 بود ، کار اون به کجا رسید ؟