نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط Sajad زدید تو کار توهین؟ میدونم کی رو میخواین بگید ولی درست نیست اینکارا. خجالت آوره. خودتون بردارید پاک کنید. ها ؟! (:|
نقل قول: نوشته اصلی توسط 1eng.ir ها ؟! (:| 8-| ممد خوابت میاد!
:-ss شنیدم می خوان wht رو فیلتر کنن؟!
نقل قول: نوشته اصلی توسط sadegh :-ss شنیدم می خوان wht رو فیلتر کنن؟! یه مدت به زمان 5 دقیقه فیلتر بود8-|
هر جا محمد عضو باشه اون سایت 100% خطر فیلترینگ تحدیدش می کنه =))=))
نقل قول: نوشته اصلی توسط novinserver هر جا محمد عضو باشه اون سایت 100% خطر فیلترینگ تحدیدش می کنه =))=)) 8-| کسی به ممد چپ نگاه کنه با من طرفه:62:
نقل قول: نوشته اصلی توسط orojlo 8-| کسی به ممد چپ نگاه کنه با من طرفه:62: اوه ! شما چیکار محمد که به من نگفته بود ! =p~ محمد وکیل گرفتی =)):66:
نقل قول: نوشته اصلی توسط NovinServer اوه ! شما چیکار محمد که به من نگفته بود ! =p~ محمد وکیل گرفتی =)):66: :62: محمد خیلی بیشتر از اینا به گردن ما حق داره(:-p) خوش ندارم کسی بگه بالاچشش ابرو هست ممد دستور بده سرورهات رفته هوا:62::">
نقل قول: نوشته اصلی توسط sajad زدید تو کار توهین؟ میدونم کی رو میخواین بگید ولی درست نیست اینکارا. خجالت آوره. خودتون بردارید پاک کنید. نه سجاد عزیز! مگه پایانش رو می دونی چیه؟! کی معرفی میشه؟! نتیجه گیری این بازی همین بود که بگیم هیچ وقت زود قضاوت نکنیم! L-)
نقل قول: نوشته اصلی توسط domain نه سجاد عزیز! مگه پایانش رو می دونی چیه؟! کی معرفی میشه؟! نتیجه گیری این بازی همین بود که بگیم هیچ وقت زود قضاوت نکنیم! L-) آفرین (:| خوب الان نتیجه گرفتید در نتیجه خلاص...