سایت درست شد.
نمایش نسخه قابل چاپ
سایت درست شد.
به سرورهای 256 به قیمت 8 تومان 10 عدد دیگر اضافه شد.
(پکیج 10 تایی قبل تمام شد به خاطر درخواست دوستان در واحد پشتیبانی برای خرید این سرور اضافه شد)
سرورهای 8 تومانی 5 عدد باقیمانده
سرورهای دیگر هم طبق معمول نامحدود هستند فعلا (به جز 512 سرور معمولی به قیمت 13 تومان که 5 عدد باقیمانده است)
سرورهای 256 مجددا تمام شد - بقیه سرور ها موجود میباشد.
سرور 512 معمولی نیز 4 عدد باقیمانده است.
سرور 512 3 عدد باقیمانده
(یک تغییر در پکیج ها به احتمال زیاد پکیج 256 معمولی دیگر فروش نخواهیم داشت و پائینترین پکیج همین 512 خواهد بود در سرورهای معمولی - سرورهای ویژه به قوت خود باقی هستند.)
من الان حدود 2 ماه هست که vps دارم از روبینا ( 1 گیگ رم) از نظر سرعت مشکلی نداشتم و در طی این 2 ماه به نظر من پشتیبانیشون حرف نداشته . از نظر کیفیت و سرعت و پشتیبانی کاملا تایید هستن
نوشته های این تاپیک : http://www.webhostingtalk.ir/f13/48507/
به نظر من حقیقت نداره . هر کسی هم خواست من میتونم براش از دانلود یا هر چیزی تست و اسکرین شات بدم
فقط گلایه من از روبینا اینه که کاش از دیتا سنتر های دیگه ( کشور های دیگه) هم با همین کیفیت سرویس داشتن . به خودشون هم گفتم و امیدوارم این کار رو بکنن .
لازم به ذکر هست که من vps از the planet داشتم که کنسل کردم و اطلاعاتم رو ترنسفر کردم اینجا . مشکلی هم از بابت خرید مستقیم دلاری ندارم چون کردیت کارت دارم .
اما هدفم نه تبلیغ هست نه چیز دیگه و من هم از طریق همین تاپیک سرور خریدم . هدفم از این گفته ها فقط اعلام رضایت خودم از سرویس و پشتیبانی بی نظیر این مجموعه هست .
سلام
سرور با رم 1 افر موجود دارین؟
میخوام centos روش نصب بشه و سی پنل کانفیگ بشه
برای رسیلری میخوامش
هتنرز هم تا جایی که میدونم کپی رایت تا شکایت نشه زیاد گیر نمیده
اگه موجود هست با هزینه ی کانفیگ سی پنل لطف کنین قیمت بدین
ممنون
با سلام
کانفیگ سیپنل هم میخواید ؟ کانفیگ و نصب رو سرور خودمون 35 تومان تا یک ماه گارانتی
اما نصب سیپنل رو سرور هزینش 5 تومان هست
خود سرور 30 تومانی داریم 1 گیگ ویژه
منظورتون 1 گیگ معمولی هست ؟ بهتره برای هاستینگ چیز قویتری بردارید
پیشنهاد بنده سرور 2 و یا 3 گیگ ویژه هست که 15 درصد تخفیف هم دادیم هر ماه تا آخر دوره که باشید پیش ما تخفیف 15 درصد رو قیمت سرور محاسبه میشه ، به مدت محدود تو سایت برید میتونید سمت راست گوشه سایت ببینید فروش ویژه
به هر حال در خدمتیم
سفارش ها تحویل داده شدند.
فروش پابرجاست و آیپیهای جدید هم اضافه شده است.
یا حق
با سلام دایرکتور ادمین نصب میکنید