ممنون دوست عزیز ولی سایتی که گذاشتید اصلا باز نمیشه
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبه به خدا ما ايراني ها فقط جو گير ميشيم!!! اخه دوست من ، ما 1 ماهه داريم تلاش ميكنيم وارد سايت شما بشيم نميشه!!! شما يه هاست درست و حسابي براي سايتت نخريدي كه هميشه ان باشه!!! چه وظعشه اخه!!
به دل نگيري ها باور كن ديوانه ام كرده اين سايت شما!! باز نميشه هفته هاست داريم باهاش ور ميريم!! كوزه فروش و كوزه شكسته رو ميدوني قضيشو؟؟
سلام نمی دونم برای من باز می شه باور کنید ولی هنوز روی مشهد هاست هستیم منتقل نشدیم به هاست ایران اگه منتظرم آقای اسماعیلیان هاست بده تا منتقل شیم رو اون از همتون عذر خواهی می کنم با منتقل شدن به هاست ایران همه مشکلات حل می شه
دوستان الان سایت بالا میاد کلا !؟
chargme.ir
منتقل شدیم به هاست ایران دات کام
در حال انتقال سرور هستیم لطفا صبور باشید...
ممنون دوست عزیز سرور عوض شد و دیگه مشکل داون بودن سرور به وجود نمیاد و برای همه باز می شه سایت رو درست کنیم اسکریپت رو می تونید از سایت دانلود کنید
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
می تونید سایت رو باز کنید مشکل حل شد دوست گرامی
همچنان سایتون میگه صبور باشید
کش رو هم پاک کردم ولی بازم صبوری میخواد!!!
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
الان درست شد
404 not found
ارور میده
دوستان فعلا صبر کنید در هنگام انتقال سرور برخی از فایل ها پاک شدن در حال ترمیم فایل ها هستیم یک چند ساعتی همچین مشکلاتی رو خواهیم داشت
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
انگار تمام مشکلات دست در دست هم دادن تا این ورژن در زمان گفته شده منتشر نشه دوستان عزیز شرمنده من آدم بد قولی نیستم خودم فکر می کردم , یعنی مطمئن بودم که امروز ورژن جدید منتشر می کنم ولی این مشکلات نمی زاره تا به قولم عمل کنم می دونم خیلی وقته منتظر این ورژن هستید ولی سعی می کنم در کمترین زمان ممکن ورژن رو منتشر کنم دیگه امروز فردا نمی گم که بد قول شم ولی تمام سعیم رو می کنم که ورژن جدید هر چه زودتر منتشر شه
باور کنید تنهایی کار کردن روی یک همچین پروژه ای خیلی سخته
بازم از همه ی شما عزیزان عذر خواهی می کنم :x