جناب رحمان من یک هفته هست که وی پی اس هلند ازتون گرفتم و از کیفیتش هم بسیار راضی هستم. فقط امیدوارم سرور هلند رو همیشه تمدید کنید. چون من از هرکی هلند گرفتم بعده 2-3 ماه جمع کرد سرور رو!
نمایش نسخه قابل چاپ
جناب رحمان من یک هفته هست که وی پی اس هلند ازتون گرفتم و از کیفیتش هم بسیار راضی هستم. فقط امیدوارم سرور هلند رو همیشه تمدید کنید. چون من از هرکی هلند گرفتم بعده 2-3 ماه جمع کرد سرور رو!
سلامنقل قول:
ابتدا تشکر از نظر شما
ما زمانی که یک سرور (( از هر لوکیشنی )) را اضافه میکنیم , دیگه اون را کنسل نمی کنیم
مگر اینکه سرور مشکل فنی از نظر سخت افزار داشته باشد
در غیر اینصورت به هیچ عنوان کنسل نخواهد شد
موفق باشید
سلام
عزیز تیکت ها کی چک میشن؟
آقا رحمان خسته نباشی. دستت درد نکنه واقعا کارت 20 هستش!
تو این هلند اگر دیتاسنتر لیزوب هم اضافه کنی دیگه نور علا نور میشه. امکانش هست ؟
سلامنقل قول:
سلام
عزیز تیکت ها کی چک میشن؟
اگر فاصله زمانی پاسخ تیکت های شما در طول روز بیش تر از 4 ساعت بود بعد اینجا مراجعه کنید
به هیچ وجه از این پست ها خوشم نمیاد , که کاربر تا تیکت ایجاد میکنه و پاسخ دریافت نمی کنه به من پیام میده
این هم در ایام عید که اکثر همکاران سفر هستن و فشار در بخش پشتیبانی بسیار زیاد است
هیچ تیکتی بدون پاسخ نمی ماند
تشکر از شمانقل قول:
آقا رحمان خسته نباشی. دستت درد نکنه واقعا کارت 20 هستش!
تو این هلند اگر دیتاسنتر لیزوب هم اضافه کنی دیگه نور علا نور میشه. امکانش هست ؟
لیزوب ای پی محدود ارائه میکند و برای کاربرانی که چند ای پی نیاز دارند روی یک سرور ... این سرورها مناسب نیست
اصولاً ما با دیتاسنترهایی که محدودیت زیاد برای خدمات ارائه می کنند , همکاری نمی کنیم
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
آقا رحمان اگر از لیزوب سرور مجازی بخوایم میتونید برای یک سری از دوستان که مایل به خرید لیزوب هستند سرور جدا گانه تهیه کنید؟
سلامنقل قول:
آقا رحمان اگر از لیزوب سرور مجازی بخوایم میتونید برای یک سری از دوستان که مایل به خرید لیزوب هستند سرور جدا گانه تهیه کنید؟
بله مشکلی نیست
اگر تعداد درخواست ها برای این دیتاسنتر مناسب باشد , می توانیم خرید کنیم
مشکل ما با این دیتاسنتر محدودیت ای پی است وگرنه کیفیت و قیمت مناسبی دارد
گاهاً مشاهده کردم که کاربران روی سرویس در زمان خرید 2 - 3 ای پی اضافه خرید می کنند که با توجه به مورد اعلام شده به مشکل برخورد میکنیم
اما بر روی دیتاسنترهای دیگر ما همیشه حداقل 20 ای پی اضافه تهیه میکنیم که اگر کاربران نیاز به ای پی اضافه داشتند بدون مشکل به آنها تقدیم کنیم
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
سلام خسته نباشید من 2 تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1-میشه رو سرورای هلند سیدباکس برا تورنت راه اندازی کرد ؟ممکنه ابیوز بیاد؟؟
2-سرورای میکروتیک کانفیگ شدس؟برای هک اینترنت ماهواره ای می خواستم
با تشکر
سلامنقل قول:
سلام خسته نباشید من 2 تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1-میشه رو سرورای هلند سیدباکس برا تورنت راه اندازی کرد ؟ممکنه ابیوز بیاد؟؟
2-سرورای میکروتیک کانفیگ شدس؟برای هک اینترنت ماهواره ای می خواستم
با تشکر
1 - بله در صورتی که اخطار برای هر سرویس در هر لوکیشنی دریافت شود سریع به کاربر اطلاع داده می شود تا مشکل را برطرف کند
2 - سرورهای میکروتیک نیز همواره آخرین نسخه ارائه می شود به همراه کانفیگ پیش فرض برای سه پروتکل عمومی و تنظیمات فایروال و ... (( دیگر کانفیگ ها به عهده کاربران و خریداران خواهد بود ))
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید