پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
ماشالا reza115 خوب تهمت میزنید و ما رو *** کردید این وسط
من قیمت دقیق رو میذارم براتون. اون 100 تومن کم و زیاد هم که اون موقع گذاشته بودم بخاطر نوسان نرخ دلار بود که امروز و دیروز فقط 40 تومان افزایش داشته. امروز و فردا رو خدا بهتر میدونه !
50.000 تومان خسارت reactive شدن سرور پس از کنسلی
387260 تومان جبران خسارت بدهی قبلی که با پرداخت این هزینه یکی از سرورها 7 روز روشن میشه و یکی دیگه 15 روز که بتونید بک آپ رو بردارید.
تا اینجا میشه چیزی حدود 430 تومن فقط جهت اینکه سرور روشن بشه و مهلتی داشته باشه تا بتونید بک آپ ها رو بردارید. (خوبه که شما میتونی طی 2 ساعت 500 گیگ بک آپ ملت رو برداری بهشون برسونی ما بلد نیستیم متاسفانه)
689265 تومان جهت تمدید ماهانه سرورها.
طی صحبتی هم که شد با توجه به اینکه ایشون بدهی قبلی داره حتی یک ثاتیه هم قبل از تسویه بدهی سرورش روشن نمیشه
شب همگی خوش . انشالا به نتیجه مناسبی برسید
تهمت نزدم دوست عزیز
من از سایر هماکاران هم میخام اینجا کمک کنند تا مشکل حل بشه
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
سجاد جان من به شما به عنوان دوست قدیمی اعتماد دارم.و.لی آیا با 20 هزار تومان بنده بک آپ یا سرور بر میگرده؟ تا اینجا که من میبینم هیچکسی براش بک آپ مهم نیست. اما برای من هست. حالا تکلیف بنده چیه؟ 700 تومان باید تنهایی بدم!!
این هادی نژاد هم انگار نه انگارش. زده خرابکاری کرده یک تومانم نمیخواد از جیبش بده..خسارتت به درک قطعی چند روزت فدای سرت یعنی این همه پول گرفتی نمیخوای یک مقدارش رو بزاری؟ بالا کشیدی پول رو میگی ندارم؟ من برای دوستم از ایشون سرور گرفتم اما آبرومو فقط برد..
دوستان هم خواهشن فعلا بحث نخواستم و.. رو بزارند کنار جیب رو کمی شل کنند بزارند سرور آپ بشه بک آپ بگیریم بزنیم به چاک.گرچه معقول نیست اما چه باید کرد؟
من نمیخوام از کسی دفاع کنم یا کسی رو مقصر بدونم . اصلا هم نمیدونم چی شده که کار ایشون به اینجا کشیده ولی در کل میخوام فقط یه چیزایی رو بگم
اول : من خودم از ایشون سرور داشتم . روی همین آمریکا هم بود . تحویل سریع ( قبل از پرداخت هزینه حتی ) + درست کردن مشکل بکاپ سرور قدیم در چند دقیقه + پشتیبانی فکر کنم خوب ( البته اصلا من کارم به پشتیبانی نرسید توی این کمتر از یک ماه ) + کیفیت خوب سرورشون . پس کارشون تا قبل از اینکه این مشکلات پیش بیاد واقعا خوب بوده کسی میخواد اعتراض کنه روی این قضیه بسمه الله + دلیل مدرک ( چون تا حالا که من ندیدم مشکلی پیش اومده باشه با سرور های ایشون ) .
دوم : مسئولیت بک آپ به عهده ی خود ما بوده نه ایشون . فکر کنم یک اخلاق حرفه باشه که قبل از کنسل کردن سرور ها به کاربران بگن تا بک آپ تهیه کنن ولی در کل قانونی نیست در این مورد که وظیفشونه اینکارو بکنن . باید خودمون بک آپ میگرفتیم هر روز .
سوم : من خودمم بک آپم پردیده و همینطور حدود نصف مدت زمان سرورم پس همتون رو درک میکنم .برای مورد اول خودمو مقصر میدونم که بک آپ رو نگرفتم هر روز و برای مورد دوم این شخص رو و یا هر کسی که همکار ایشون بوده ولی خواهشا یه کم هم به خاطر سرویس های خوبشون مراعات کنیم .
دکتر تکلیف دامنه بنده چی میشه دی ان اس از کجا عوض کنم؟:(
دامنه دست کیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
من نمیخوام از کسی دفاع کنم یا کسی رو مقصر بدونم . اصلا هم نمیدونم چی شده که کار ایشون به اینجا کشیده ولی در کل میخوام فقط یه چیزایی رو بگم
اول : من خودم از ایشون سرور داشتم . روی همین آمریکا هم بود . تحویل سریع ( قبل از پرداخت هزینه حتی ) + درست کردن مشکل بکاپ سرور قدیم در چند دقیقه + پشتیبانی فکر کنم خوب ( البته اصلا من کارم به پشتیبانی نرسید توی این کمتر از یک ماه ) + کیفیت خوب سرورشون . پس کارشون تا قبل از اینکه این مشکلات پیش بیاد واقعا خوب بوده کسی میخواد اعتراض کنه روی این قضیه بسمه الله + دلیل مدرک ( چون تا حالا که من ندیدم مشکلی پیش اومده باشه با سرور های ایشون ) .
دوم : مسئولیت بک آپ به عهده ی خود ما بوده نه ایشون . فکر کنم یک اخلاق حرفه باشه که قبل از کنسل کردن سرور ها به کاربران بگن تا بک آپ تهیه کنن ولی در کل قانونی نیست در این مورد که وظیفشونه اینکارو بکنن . باید خودمون بک آپ میگرفتیم هر روز .
سوم : من خودمم بک آپم پردیده و همینطور حدود نصف مدت زمان سرورم پس همتون رو درک میکنم .برای مورد اول خودمو مقصر میدونم که بک آپ رو نگرفتم هر روز و برای مورد دوم این شخص رو و یا هر کسی که همکار ایشون بوده ولی خواهشا یه کم هم به خاطر سرویس های خوبشون مراعات کنیم .
شما حالت خوبه برادر؟ چیزی که نخوردی انشالا؟
من میخوام سر به تنش نباشه داری حمایت میکنی؟داداش من یک هفته بگذره از تحویل سرویس بعد فکر بک آپ کنه آدم.. بنده سرویس دوستم رو با ضمانت خودم که پسر خوبی هست منتقل کردم رو سرورش.. دو روز نشده ساپ شد!!! سه تا سرور ازش گرفتم.. یکیشو حتی یک روز هم استفاده نکردیم.پول دادیم برای سه روز استفاده؟کی برای سه روز سرور بک آپ میگیره؟ بعد سه روزم آمدن میگن دوباره پول بدید سرور آزاد بشه!! خود جناب د زد هم که انگارن ه انگارش... مگه ایشون همکار نداشت؟ میشه بفرمایید همکارشون کجا هستند؟ یک سایت دیگه برای خودش زده رفته پی کارش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
سجاد جان من به شما به عنوان دوست قدیمی اعتماد دارم.و.لی آیا با 20 هزار تومان بنده بک آپ یا سرور بر میگرده؟ تا اینجا که من میبینم هیچکسی براش بک آپ مهم نیست. اما برای من هست. حالا تکلیف بنده چیه؟ 700 تومان باید تنهایی بدم!!
این هادی نژاد هم انگار نه انگارش. زده خرابکاری کرده یک تومانم نمیخواد از جیبش بده..خسارتت به درک قطعی چند روزت فدای سرت یعنی این همه پول گرفتی نمیخوای یک مقدارش رو بزاری؟ بالا کشیدی پول رو میگی ندارم؟ من برای دوستم از ایشون سرور گرفتم اما آبرومو فقط برد..
دوستان هم خواهشن فعلا بحث نخواستم و.. رو بزارند کنار جیب رو کمی شل کنند بزارند سرور آپ بشه بک آپ بگیریم بزنیم به چاک.گرچه معقول نیست اما چه باید کرد؟
شاید دوستانی که بک آپ میخوان به صورت مستقیم با دیتا سنتر تماس بگیرند و مشخصات سرورشون رو بدن بک اپ رو بدن (میشه گرفت ازشون)
پس اول امتحان بکنید بعد جیب مبارک رو شل بکنید!
برای بنده مهم نیست سرور برگرده یا خیر چون فقط یک هفته باقی مونده از تمدید که میتونم از جای دیگه تهیه بکنم .
مسئله این هست که سرور برای یکی از دوستان هست.
و الا داستان 2012 خسارت دادن مشتری ! که جای خود دارد.
شب خوش
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
دو تا مورد فراموش شد اینکه:
1. قیمت معجزه آسا اخرش همین میشه
2. دوستان که میخوان سرویس بدن کمی بیشتر از این به مشتری ها ارزش قائل بشن مشتری رو با د...ش یکی فرض نکنن.
نیاز نیست مشتری الزما متخصص باشه. مهم اینه که فروشنده متخصص باشه.
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
خیر دوست عزیز با 20 تومن بر نمیگرده. 700 هم نباید تنها بدی . 700 برای تمدید سرور هست. برای بک اپ چیزی حدود 400 میشه که سرور چند روزی روشن بشه. در ضمن جهت اطمینان اینکه دوستان فکر نکنند بنده قصد سوء استفاده دارم میتونند خودشون پول رو جمع کنند و خودشون هم پرداخت رو انجام بدن.
نتیجه چی شد؟ کسی نمیخواد پول بده؟ کسی میخواد پول بده؟ بک آپ چی میشه........................ هادی نژاد خدا به دادت برسه اگر من بک آپم رو نگیرم و به باد بره..
شما اول پیگیری کن حساب های اینها مسدود بشه ببینیم چقدر تراکنش داشتن کلا توی زرین پال ، اگر همه از زرین پال شکایت کنن اقای امیری گردش حسابشون رو میده و مشخص میشه حرفشون راسته یا دروغ
چون من که تماس داشتم متوجه شدم توی زرین پال یه حساب رو ثبت کرده بودن و توی پرداخت با یه حساب دیگه انجام شده
تازه همه شما به یکطرف
پولی که از من به عنوان همکار خورده شده حدود 400-500 تومن هست
+
ضررهای احتمالی که باید از جیب بدم و رضایت کاربران رو جلب کنم
واقعا برای این آقا متاسفم که برای هیچ و پوچ هم خودش رو نابود کرد هم ما رو