ماشالا .... میگم عجب تاپیک شلوغی هست؟ این همه ملت کجا بودند ما نمیدیدیم :)) .. آقا کسی هست از بچه های قدیمی یا از دوستان 300 - 400 پست داده باشه ایشون رو تایید کنه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ماشالا .... میگم عجب تاپیک شلوغی هست؟ این همه ملت کجا بودند ما نمیدیدیم :)) .. آقا کسی هست از بچه های قدیمی یا از دوستان 300 - 400 پست داده باشه ایشون رو تایید کنه؟
تاپیک 12 صفحه جلو رفته همه هم تایید کردن کافی نیست؟
خود من الان بالای 20 روز هست این آفر رو خریدم ازشون کاملا هم راضی هستم
دیگه خود دانی
از همه نظر تائید میشن :113:
سلام پی ام دادم لطفا ....
تاپیکهایی دیدم که در عرض یک روز 100 صفحه هم جلو رفت آخرش نتیجه نداد :63: بستگی داره با چه کاربرهایی جلو بره!!!
در ضمن خواهشن دوستان دیگر الکی حرفی نزنند که مجبور بشم جواب بدم و تاپیک منحرف و... نه قصد بر هم زدن تاپیک فروش ایشونه نه منظوری هست و نه قصدی.. کسی هم تاپیک رو منحرف نکنه.. فقط اگر کسی از قدیمیا یا 300 - 400 پست هست ایشون رو تایید کنه اعلام کنه.. مرسی
به به جناب دلتا خوشحال میشم یک پاسخ بدم به ادمهای که اینچنین تفکر کودکانه دارند
خوب قبل از اینکه این تاپیک بوقل خودت شلوغ ببینی قبلش لینک زیر ببین اون خیلی شولغ تره عزیزم
فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
این عکس هم ببین
بیشتر فکرت باز میشه
http://8201.1.img98.net/out.php/i128955_doc.png
http://8201.1.img98.net/out.php/i128955_doc.png
پربازدیدترین تاپیک بخش فروش سرور مجازی پر بازدیدترین تاپیک بخش فروش کل فورم و حتی فکرمیکنم پربازدترین تاپیک کل فروم هم بوده
حتی اون شخصی که قرار بود 9 ماه وی پی اس مجانی بده و کل اعضای فروم سر کار گزاشته بود اینقدر بازدید نداشته جای افتخار هستش این بازدید
دوماینکه حدود 150 تا سرو ر من فروختم توی این انجمن حداقل و باز خدا را شکر میکنم که شاکی نداشتم تا حالا
خیلی از اونهای که شما حرفشون بارتون مدرک هست و بزرگ هستند پیش شما میتونید امار منو بگرید منو میشناسن و میتونید بپرسید که چطور ادمی هستم
[
یوزرهای که دارم از2 ماه پیش که استارت این تاپیک و افر هست تا حدود 2.5 سال که اولین فروشهای من بود مشتری ثابت من هستندبیشتر از 90% که باز اینوا فتخار میدونم
این حرفت حرف خیلی زشتی هست یعنی این افراد دارن دورغ میکن دیگه حتما بزار روشنت کنم ( فکرمیکنم جواب این خنده و شیطنت را بعد از خوندن کامل این توضیحات گرفته باشی )نقل قول:
چه کسانی توی این فروم فعالیت دارن
1-کسانی که کار هاستینگ دارن کار سررو دارن یا سایت دارن یا یک جورای به این حرفه ارتباط پیدا میکنند در غیر این صورت در سایته و فورمهای یدگر ملت در حال فعالیت هستند
به نظر شما کسی که کارش غیر زا این باشه چه دلیلی داره اینجا فعالیت کنه حداقل 90% کسانی که فعالت دارن و پستهاشون زیاد هست به این صورت هستند
طرف برای تبلغ ی کار خودش یا برای جذب مشتری و یا شناخته شدن پست اموزشی میزنه و یا درپستها شرکت میکنه و یا موارد مشابه که در رابطه با کارش پست میزنه
از شما سوال دارم کسی که امده ویپیاس بخره و بره به نظر شما دلیلی داره که بشنه اینجا پست امورزشی بزنه و یا در مشکلات شرکت کنه که پستش بره بالا
پس اینکه طرف تعداد پستهاش زیااد باشه یک حرف از بیخ اشتباه وبی ارزش هست
کسی سرویس میخواد یه فورشنده انتخاب میکنه سرویسش میگره و میره دیگه میشه بگید چه دلیلی داره که فعالیت کنه اینجا تا پست هاش زیاد بشه بشه اینجا طرف سرویس گرفته و رفته و فقط داره هر ماه شارج میده
مگراینکه مشکل یپیش باید طرف سروکلش پیدا بشه باید اینجا پست شکایت از اون فورشنده مورد نظر بزنه حالا بعضی از دوستان که سرویس گرفتن لطف داشتن و امد ریپلای کردن و امار دادن خیلها هم شاید مایل نباشن که کسی بدونه فلانی از فلان شخص سرویس گرفته یا سرویس داره ولی همینهای که رپیلای کردن اینقدری زیاد هستند که بعضیها را فکرشون مشغول کنه
بنده هم امروز توی نت نیامدم از سال 77 توی نت هستم بنده و ادمهای کج فکر مثل شما زیاد دیدم توی این توی این 13 سال
خیلی کسانی که پست دادن اول برید تاریخ عضویتشون ببنید بعد این حرف را بزنید
البته چشم بصریت میخواد
پپhttp://8201.1.img98.net/out.php/i128956_doc2.png
http://8201.1.img98.net/out.php/i128956_doc2.png
اقای درگاهی 4 ماه از بنده سرویس دارن 1 ثانیه هم دان نشده سرویسشون از کیفیت هم راضی بودن میتونید از خودشون بپرسید فکرمیکنم تاریخ عضویتش از وحیدهم که ادمین هست زودتر باشه :دی تعداد پستهاشون هم نیازی به توضیح نداره و اعتبارشون هم توی فورم که یک دنیا هست همین کفایت میکنه
اینشاله که تفکر ادمهای مثل شما بهتر بشه و محدوده فکری و دیدشون بیشتر بشه
موفق باشید
من بیش از 2 ساله که با ابراهیم عزیز کار میکنم. تبادلات مالی ما بیش از 20000$ بوده، بدون اینکه حتی همدیگر رو دیده باشیم. خدارو شکر نه بنده و نه ایشون نیاز مالی نداریم و 99% درصد بیزینس آی تی رو از روی علاقه انجام میدیم و افتخار میکنم در خلال 11 سالی که در اینترنت بودم دوستانی مثل ایشون داشتم.
امیدوارم هرچا که هست در سلامت کامل باشه (نیمه دوم سال کلا سرما میخوره :-p )
اعتبار یک شخص به پست دیگران تاپیک و ... نیست. اگه به اینا باشه که فردا روزی اگه در انجمن تخته بشه باید کاسه ی چه کنم چه کنم دستش بگیره که اعتبار ما به باد رفت!
از کسایی هم که حتی خودم حاضرم رو اسمش قسم بخورم سرویس داشتم که گاها به مشکل خورده و قطعی 2 یا 3 روز داشته..بعنوان یه فروشنده حتی این رو دلیل بر ضعف نمی دونم.
مهم تر از این ها اخلاق فرد هست و مشتری مداری اون.این بنده خدا هم تابحال یوزری باهاشون مشکل نداشته و طبق گفته خودشون استاندارهایی رو برای فروش رعایت می کنن.
هم خودشون سابقه دارن هم تعداد یوزر خوبی دارن.ارزش تجربه کردن خیلی وقت ها بهتر از پرس و جو کردن هست.
:))نقل قول:
در ضمن خواهشن دوستان دیگر الکی حرفی نزنند که مجبور بشم جواب بدم و تاپیک منحرف و...
حرف الکی رو شما میزنی نه من
با مدرکم امدم که نگی حرف الکی میزنم
http://8201.1.img98.net/out.php/i129513_uptime.jpg
این سروری هست که از مجیک وی پی اس خرید کردم
حتی 1 ثانیه هم داون تایم نداشته
از کیفیت پورت و خود سرور هم بسیار بسیار راضی هستم و ممنونم ازشون به خاطر سرویس دهی عالیشون
شماها چرا صورت مساله رو پاک میکنید؟ من سرعت دانلود خواستم؟ من بیوگرافی ایشون رو خواستم؟ سوالم کجاش کودکانه بود جناب magicvps ؟ به کسی توهین کردم؟ من خودم دارم برای سرور چیز پی ان هام جای خوب میگردم.تو این سالها هم به قدر کافی از بهترین آشناها ضربه خوردم دیگه چه برسه کسانی مثل شما که نمیشناسم؟ فردا بیارم رو سرورت بری دیگه جواب ندید و من بمونم با هزار تا مشتری؟ وقتی شما رو نمیشناسم از کجا باید تایید بگیرم؟ از کسانی که تازه وارد هستند و یک بار هم پست نزدند؟ گفتم کسی از دوستان قدیمی این انجمن ایشون رو میشناسند یا تایید میکنند؟ کسی که 300 - 400 پست داره معلومه که از قدیمی های انجمن هست معیار قرار دادم برای تایید شما.. این کجاش توهینه؟ رفتید برام سرعت دانلود به رخ میکشید؟ آپتایم به رخ میکشید؟ چه ربطی داره عزیز؟ من کودکانه جواب میدم یا شما؟
جناب rapboy به من اصلا ربطی نداره تو راضی هستی یا نه.راضی هستی برای خودت باش..من هم حرفم با خود صاحب تاپیک هست نه شما.