امکان داره فضای بیشتری هم به سرویستون اضافه کنید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
امکان داره فضای بیشتری هم به سرویستون اضافه کنید؟
ما چه چیزی توی سایتمون گذاشتیم که متعلق به مردم هست ؟؟ بحث رو منحرف نکن لطفا . آدرس سایت این هست همه برن و نگاه کنن ببینن چه چیزی متعلق به مردم رو ما گذاشتیم توی سایت deyDL.com دی دانلود
صحبت از ماه عزیز و این حرف ها هم نکن . گفته بودی میهن دانلود از خودت سرویس گرفته ( تاپیکش هست ) . بعدش گفتی نویسنده بودی اونجا . مدیر میهن دانلود گفت اصلا تو رو نمی شناسه .
ما از شما پول طلب داریم آقای عسگری . به شما پول دادیم بابت سرور اما سرویسی دریافت نکردیم . آیا منکر این قضیه هستید بعد از یک ماه بی محلی توهین آمیز ؟؟
خدا شاهده توی این یک ماه هرکی بود دادش در می اومد اما ما از گل نازک تر نگفتیم بهشون . از تمامی تیکتها بک آپ گرفته شده و خودشون هم می دونن .
وقتی میگیم پول ما رو بدید میگین دیتا سنتر از شما پول می خواد و این دو موضوع کاملا بی ربط رو با هم مرتبط می دونین ؟
اسناد و مدارکش رو هم ارائه دادیم بهتون و خودتون خوب می دونید که حرف حق می زنیم . اگر هم مایل باشید می تونیم همینجا به صورت عمومی پابلیک کنیم ( گرچه شما منو میشناسین و قلبا مایل به این کار نیستم )
سوال دارم ازجات سرور یا اقای حامدعسکری کی پول من را پس میدی
از مدیران محترم در خواست میشه که لطفا رسیدگی کنید
خود مدیران بزرگوار این فروم هم کلاهبرداری این آقا براشون محرز هست . دقیقا نوشته بود از مشتریان به نام ما سایت های میهن دانلود و وطن دانلود هستند
و به این اسم سرورهای بی کیفیتشون رو به مردم می داد .
از این گذشته این شخص پول ما رو هم بردن و سرویسی به ما ارائه ندادن از یک ماه پیش تا الان و شدیدا بی مسولیت هستن .
خوب دوست عزیز به مدیران هم گزارش دادید؟
جوابشون چی بود؟
شاید سندی واسه اثبات نداشتید اگر رسیدگی نکردن
دوست عزیزم ما به اندازه ی کافی . حتی بیشتر از حد کافی سند داریم . من به شخصه جهت شکایت مدرک جمع کردم .
مدیران عزیز و بزرگوار فروم بهتر از ما و شما در جریان مشکلاتی که این آقا درست کرده هستند و دروغ گویی این شخص اثبات شده هست برای مدیران محترم .