سلام جناب داوری
آیا میتونید سیستم پرداخت ملت رو هم اضافه کنید ؟
و یه چی دیگه ممنون میشم یه دمو از بخش مدیریت بدین ;)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام جناب داوری
آیا میتونید سیستم پرداخت ملت رو هم اضافه کنید ؟
و یه چی دیگه ممنون میشم یه دمو از بخش مدیریت بدین ;)
سلام
بانک ملت در حال تغییر میباشد و تا زمانی که apiجدیدی ایجاد نکنند نمیتونم به سیستم اضافه کنیم
من از سیستم خوشم اومد و قصد خرید داشتم ولی چند جا لینک به این سایت دیدم
طراحی سایت (طراحی وب)، فروشگاه ساز ، سیستم کسب درآمد | HAM3D.net
شما چه رابطه ای دید باهاش؟
چون من و دوستم فروشگاهشو 400 تومن دادیم..یکی 300 تومن و دومی 100 تومن و بهش هم گفتیم که ما 100 درصد می خوایم روی سرور خودمون باشه و ایشون قبول کردند، یه مدت می گفتن دنبال ثبتش هستند و بعد از اون برامون نصب می کنند و در آخر هم گفتن روی سرور خودم باید باشه و فقط یه ftp دادند که نمیشد یک عکس هم تغییر داد
ما هم از استفاده ازش منصرف شدیم..پولمون هم که هیچ شد البته خودمون هم وقت بچه بازی این شرکت ها رو نداشتیم تا پیله بشیم بهشون
یکی نیست بگه این چه رسم اسکریپت نویسی هست
خلاصه اگر شما با این سایت ارتباط دارید ما که زخم خورده ایم و دیگه اصلا به هیچ حرفشون نمی تونیم اعتماد کنیم
سلام
این قالب که روی سیستم الان هست مربوط میشه به شرکت آقای ساعتی
شم میتونید خودتون قالب را عوض کنیدو...
درضمن سیستم روی هاست خودتون نصب میشه
==
من و آقای ساعتی ۳-۴ سال هست که با هم کار میکنیم و من یکی از اعضای شرکتشون هستم.
==
در مورد فروشگاه آقای ساعتی هم یه بخش جدید به سیستم اضافه شده که برای آپلود تصویر و تغییر تصویر و... هستش.
اگه میتونید بهشون زنگ بزنید و این بخش جدید را بگین براتون نصب کنند.
شرمنده بابت آف تاپیک /
گاوبندی ؟ :39: سایانم !
من تقریبا کل پستها را خوندم
و در نهایت به این نتیجه رسیدم که جناب آقای داوری شدیدا کارشون درسته ، منتها چند تا عیب کوچیک دارن
1 ) کارشون سیستمی نیست ( همون موضوعی که یکی از دوستان توی صفحات قبل اشاره کردن )
2 ) به خاطر فشار کاری و زندگی ( بالاخص بعد از ازدواج که درکش میکنم ;) ) به صورت مناسب نمیتونن با دوستانی که از دست ایشون به هر دلیلی ناراحت هستن برخورد بکنند.
در نهایت از همین جا ابراز ارادت میکنم و آرزوی توفیق روز افزون :53:
سلام
مسافرت بودم الان اومدم
دوست من شما این افراد را نمیشناسی.
الان برات توضیح میدم بشناسیشون :
اینا ۲ ساعت مونده به سال تحویل زنگ میزنند.
ساعت ۱۰ صبح تا ۲ شب زنگ میزنند
دنبال قالب مفتی هستند
میخواند پول برای سیستم ندند
اصلا در دمو دقت نمیکنند.
===
اصلا ما پشتیبانی تلفنی نداریم ولی اینا هی زنگ میزنند.
اصلا نه عید سرشون میشه و نه هیچ چیز دیگه ای.
نه از سرور چیزی سر در میارند و نه از ...
حتی یک cron job ساده را بلد نیستند تنظیم کنند.
حتی نمیدونند پرمیژن فایل چی هست
و...
شما اگر سیستم را در دمو ببینید و بعد بخرید خیلی از مشکلات حل میشه.
اصلا حاضر نیستند ۱ ساعت برای این چیزی که میخواند بخرند وقت بزارند.
طرف قسطی خریده ولی فقط یک روز پس از نصب زنگ زده پول منو پس بدید.
من به این آدم چی بگم؟
اون یکی پول سیستم را قسطی میخواد بده ولی حاضره بره ۲۰۰ تومن نقد بده به گرافیست تا براش قالب بزنه.
اون یکی دیگه اقساطش را ۲-۳ ماه نداده و هی زنگ میزنه که اونجای سایت منو چیکار کن.
خوب میگی من با اینا چیکار کنم؟
====
کار شرکتی نشده؟؟؟؟
چرا عزیز جان شده ولی قیمت سیستم به علت پشتیبانی و ... که هزینه ی شرکت را هم شامل میشه ۲۵۰ تومن هست .
از طرف شرکت حامد پردازش اطلاعات ایرانیان طراحی سایت (طراحی وب)، فروشگاه ساز ، سیستم کسب درآمد | HAM3D.net پشتیبانی میشه و حتی قالب هم براش زدند.
ولی این افراد حاضر نیستند برای این چیزا پول بدند.
====
یک شرکت هم خودم دنبال ثبتش بودم که بالاخره بعد از ۶ ماه تلاش تونستیم کارهای اولیش را انجام بدیم و منتظر ایرادهای احتمالی ثبت شرکت ها هستیم و نهایتا هم انشاالله دو ماه دیگه شرکت خودمون کارهای نهاییش انجام میشه.
آقای داوری بنده ارادت ویژه ای خدمتتون دارم.نقل قول:
کار شرکتی نشده؟؟؟؟
چرا عزیز جان شده ولی قیمت سیستم به علت پشتیبانی و ... که هزینه ی شرکت را هم شامل میشه ۲۵۰ تومن هست .
از طرف شرکت حامد پردازش اطلاعات ایرانیان طراحی سایت (طراحی وب)، فروشگاه ساز ، سیستم کسب درآمد | HAM3D.net پشتیبانی میشه و حتی قالب هم براش زدند.
هر کاری می خوای با سیستمت بکن ولی جان هر کی دوست داری این سیستم رو به حامد ساعتی واگذار نکن که اون موقع دیگه فاتحه این سیستم هم خونده میشه.
من اگه روزی بخوام این سیستم رو از شما بخرم حاضرم با 300 تومن از شما بخرم ولی با سی تومن از حامد ساعتی نخرم.
چون می دونم شما اندازه اون 300 تومن پشتیبانی می کنید ولی اون 30 تومنی که به حامد ساعتی میدم مثل اینه که پولمو انداخته باشم سطل آشغال.
ببخشید خیلی وقته که این تاپیک زده شده و من بده چند ماه یا تقریبا یک سال دارم این حرفو میزنم. موندم این آقای رحمانیان با چه رویی اومده از این سیستم انتقاد میکنه در صورتی که خودش هیجی بارش نیست و دودمان مارو به باد داد.
هاستینگ رایان نت نامطمئن ترین سیستم هاستینگ هست من یه زمانی ازشون رسیلر داشتم 1 ماه تمام سرور مشکل داشت سایت در دسترس نبود روز آخر که میخواستیم انتقال بدیم جلوی انتقالو بست که انتقال ندیم. دامنه هایی را که برامون ثبت کرده بود اجازه انتقال بهشون نداد. این آقا سر از .... خر هم در نمیارد