منظور شما از نامحدود ، دقیقا چقدر ه ؟!
یعنی من با ۵۰۰ گیگ فایل میتونم منتقل شم رو این ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
منظور شما از نامحدود ، دقیقا چقدر ه ؟!
یعنی من با ۵۰۰ گیگ فایل میتونم منتقل شم رو این ؟!
با سلام .
منکه یک هاست از اینا خریدم اصلا پشتیبانی نمیدن . بعد هم cPanele Trial ورژن . Temporary Webpage URL هم کار نمیکنه . میزنه Not Founded . خیلی مسخرس 1000 تومان هم نه . 10000 تومان فکر کنم یک 0 جا انداختند=;
از من میشنوید نخرید
با سلام.
- کلیه تیکت های پشتیبانی فنی در کمتر از یک ساعت پاسخ داده می شود
- شما می توانید با بخش پشتیبانی تماس بگیرید تا موضوع تریال بودن لایسنس سی پنل برای شما بررسی شود
- Temporary Webpage URL تنها برای کاربرانی که آی پی اختصاصی تهیه می کنند قابل استفاده می باشد
- 1000 تومان تعرفه ابتدایی سرویس بوده و در اولین پست این مبحث قابل بررسی و مشاهده می باشد
- اینجا بخش پشتیبانی دهکده وب نیست و ما مجاب به ارائه ساپورت در این بخش نمی باشیم.
میدونم اینجا بخش پاسخ دهی به پشتیبانی نیست .
من الان 48 ساعت نشده که هاست رو خریدم و ناراضی هستم و طبق گفته خودشون : گارانتی بازگشت پول تا 5 روز بعد از خرید میتونند در صورت ناراضی بودن پیلشون رو پس بگیرند . به ما که اینجور که معلومه نمیخوان پولو پس بدند.
اینجوری که دیدم 10000 نه 1000 . چقدر بد که اینجوری میخوان مالشون بفروشند. وقتی از اولش میخوان کلک بزنن ببین اخر و عاقبت خرید چی میشه
نه تنها شما کاربر محترم، بلکه کلیه کاربران فن آوری اطلاعات دهکده وب پیرو شرایط و قوانینی که به صورت مستند در وب سایت ذکر شده می توانند از سرویس و سرویس دهی استفاده نمایند.
در صورتی که نیاز به گارانتی بازگشت وجه دارید می بایست از حساب کاربری خود با بخش مالی ارتباط بر قرار نمایید.
شایان ذکر است گارانتی بازگشت وجه "دقیقا طبق شرایط ذکر شده در مستندات وب سایت اعمال و لحاظ می گردد
همچنین کاربرانی که با هویت جعلی و آدرس پستی غیر حقیقی خرید می نمایند علاوه بر این که دهکده وب به وی سرویس دهی نخواهد داشت، بلکه در صورت "لزوم از کاربر مذکور پیرو مشخصات وجه واریزی در مرجع قانونی مورد پیگرد قرار خواهد گرفت.
فلذا در نظر داشته باشید جعل عنوان و اسماء پیرو قوانین و مقررات آیین دادرسی مدنی شامل مجازات اسلامی خواهد شد.
پایدار باشید.
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
پیشنهاد می کنم "اولین پست این تاپیک را مطالعه بفرمایید.
شما از آن دسته افرادی هستید که قبل از مطالعه دقیق مطالب و درک صحیح آنها سخن می گویید و این دون شخصیت یک انسان است.
امیدوارم با تعقل و ادراک بیشتر به زندگی خود بپردازید.
اتفاقا خوب مطالعه کردم برداشتی سرویس جدا کردی بعد طرف باید جمع مبلغ بکنه تایپیک گول زنک زدی اتفاقا چون تعقل کردم دیدم موضوع تایپک گول زنک. . از پشت کوه مگه اومدیم. سرویست از 10000 نه 1000
تو این تایپک هم دیگه بحثی در این مورد نمیکنم خود بازدید کننده مطلب میگیره.
کاربر، همکار محترم؛
حداقل از 4 ترابایت تا 100 ترابایت در ماه
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
در ابتدای شروع این سرویس، پلنی با پهنای باند 1 گیگ و قیمت ماهیانه 1000 تومان بود که این سرویس دیگر ارائه نمی شود
در این تاپیک نیز عنوان اصلاح شده است اما ظاهرا تغییرات لحاظ نمی شود.
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
کاربر محترم،
شما در پروسه سفارش قوانین و مقررات را تایید نموده اید
در همان قوانین و در بخش گارانتی بازگشت وجه ذکر شده است سرویس های ماهیانه شامل گارانتی بازگشت وجه نمی شوند.
کاربران محترم؛ خواهشمند است قوانین و مقررات با با دقت مطالعه نمایید. دهکده وب دقیقا پیرو مستندات ثبت شده در وب سایت عمل می کند.