پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب
باسلام
دوست عزیز دقیقا چطور نتیجه گیری فرمودید ؟ عکسی که گذاشته شده برای پرت 1Gbps هست اگر هم دقت بفرمایید همه واحد ها به شکل بیت بر ثانیه هست نه بایت بر ثانیه! بنابراین مثلا 869.94 مگابیت هست که با ادعای 1 گیگابیتی ما خیلی تفاوتی ندارد
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
احتمالا پس از سرویس های با رم بالاتر خریداری فرمودید و من فکر نمی کنم در اون حد برای شما فرق بکنه
ما از مرفه های بی دردش نیستیم، در اون حد فرق میکنه برامون.
تنها مزیت مجموعه شما قیمت های مناسبش بود اونم رسوندین به بقیه.
دیگه بیشتر از 15 ساعت صبر کنیم برای یه تیکت ساده؟:39:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR.S
ما از مرفه های بی دردش نیستیم، در اون حد فرق میکنه برامون.
تنها مزیت مجموعه شما قیمت های مناسبش بود اونم رسوندین به بقیه.
دیگه بیشتر از 15 ساعت صبر کنیم برای یه تیکت ساده؟:39:
5 الی 10 هزار تومن فکر نمی کنم تفاوت بین مرفه و درد دار باشه. و همچنین من فکر نمی کنم جایی با 5 الی 10 هزار تومن بیشتر بتونه با کیفیت مناسب خدمتتون همون منابع رو ارائه بکنه
با اینحال در صورتی که مشکل فنی باشه ممکنه این زمان طول بکشه
من خودم به دوستان می گم که سریعا پیگیر کار شما باشند که به مشکل برنخورید.
و ممنون می شم به پیغام خصوصی پاسخ دهید
پلان اقتصادی آلمان با هارد ssd اگر باشه قیمتش چقدر هست ماهانه؟
چون ظاهرا قیمتهای سایت hdd هستن؟
درود
بزرگوار طبق گفته خودتون
نکته : دوستان قیمت های زیر ثابت می باشند و مانند خیلی از شرکت های دیگر، تخفیف ماه اول نیست بنابراین از این بابت خیالتون راحت باشد.
من سرویسم برای تمدید ماه بعد قیمتش تغییر نباید بکنه درسته ؟ الان توی پنل کاربریم افزایش داره برای ماه بعد، دلیلش چیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaix
پلان اقتصادی آلمان با هارد ssd اگر باشه قیمتش چقدر هست ماهانه؟
چون ظاهرا قیمتهای سایت hdd هستن؟
دوست من توی وب سایت تیک گزینه ssd رو که بزنید براتون نمایش داده می شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
edward71
درود
بزرگوار طبق گفته خودتون
نکته : دوستان قیمت های زیر ثابت می باشند و مانند خیلی از شرکت های دیگر، تخفیف ماه اول نیست بنابراین از این بابت خیالتون راحت باشد.
من سرویسم برای تمدید ماه بعد قیمتش تغییر نباید بکنه درسته ؟ الان توی پنل کاربریم افزایش داره برای ماه بعد، دلیلش چیه ؟
دوست من قیمت ها ثابت بودند تا زمانی که رنج تغییرات بیش از یک مقداری نباشه ولی وقتی بیش از 15 درصد هست امکان ضرردهی رو نداریم و این ربطی به تخفیف ماه اول و ... ندارد! و نهایت تغییرات برای سرویس های شما 5 هزار تومان می باشد!
با سلام
یک سرویس با مشخصات زیر خریداری شد:
سرورهای مجازی هلند - پلان ویژه
- 4 گیگ رم اختصاصی
- 3 هسته با 3000 مگاهرتز توان پردازشی اختصاصی
- 80 گیگ هارد از نوع hdd
- 1 گیگابیت سرعت ارتباطی
کیفیت و کارایی سرور مجازی مورد نظر رو بررسی میکنم و در این تایپک به اطلاع کاربران انجمن میرسونم,فقط امیدوارم منابع اختصاصی باشن
با سلام
امیدوارم که کیفیت و پشتیبانی و البته قیمت نظر شما دوست گرامی جلب نماید
سلام.یه سرویس تهیه شد و زمان تحویلش هم سریع بود.با توجه به اینکه پلن اول رو خریداری کردم کیفیت مناسبه.فقط اینکه چند ساعته تیکت زدم واسه یه مشکل کوچیک هنوز ج ندادین.تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seyyed_ahmad
سلام.یه سرویس تهیه شد و زمان تحویلش هم سریع بود.با توجه به اینکه پلن اول رو خریداری کردم کیفیت مناسبه.فقط اینکه چند ساعته تیکت زدم واسه یه مشکل کوچیک هنوز ج ندادین.تشکر
با سلام
زمان پاسخگویی به تیکت های فنی از 9 صبح تا 9 شب می باشد و ممکن هست به همین دلیل پاسخگویی به تیکت شما به همین علت به امروز موکول شده است
از این بابت عذرخواهی می کنم و قطعا پیگیر مورد شما از تیم فنی خواهم بود