پاسخ : انجام پرداخت های شما PayPal, CreditCard
تورو خدا میبینی وضعمونو!
ما پی ام دادیم که برامون پی کن گفت که اگه اکسپرس باشه 5 ثانیه بعد از پرداخت شما ما پرداخت می کنیم! الان 24 ساعت گذشته و من فقط امروز رو تا غروب مهلت دارم این رسمشه خدا وکیلی؟پولم براشون واریز کردم!
توی یاهو هم که نمیاد خدا خیر داده
خدا خیرت بده که اومدی آقا
دمت گرم دایی پرداخت شد اما با تاخیر امیدوارم سلامتیشو بدست بیاره
یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
@دلتاگستر
خودنمایی هم حدی داره پسر خوب برای چی الکی بحث راه میندازی !!!! یکی تاپیک زده که پرداخت انجام میده و شما اعتماد نمیکنی و نمیخری اونایی هم که اعتماد کردن میخرن و میان اینجا اعلام میکنند !!! دقیقا جناب shomixgroup همین کارو انجام دادن و هر دفه کسی ازش خرید میکرد میومد تو تاپیک اعلام میکرد
من امیر رو چند ساله میشناسم و 100% هم تاییدش میکنم اعتبارش خیلی بیشتر از شماست ! در ضمن بهتر هست رقابت سالم انجام بدید بجای این تخریب ها ! امیر الان جزو retailer های شرکت garena تو مالزی هست :) جهت اطلاع دوستانی که میدونن گارنا چیه : http://pay.garena.com/retailers/
به نظر دوستان این بچه چند سالش میشه که بازی میکنه و
Not Found
میده
اقای حاجی ها بیا جواب گو باش یک ماه خبری ازت نیست یا پول ما رو پس بده
پرداخت ها از سر گرفته شد.
$ 1350 و 1315 برای دوستان قدیمی .
در مورد شارژ هم بگم شما مثلا از ما $100 میخرین، کارمزدشو ما پرداخت می کنیم و 100$ برا شما کامل میاد.
شما زحمت بکشید اول یا اکانت پی پال بنده را درست کنید یا 150 هزار تومان بنده را پس بدهید - نه ایمیلی جواب میدهید نه تلفی نه چیزی خوبیت نداره پول بنده را عودت دهید لطفا
با سلام
امروز مبلغ 42 دلار برای بنده به صورت سند مانی انجام دادن
مبلغ را اول واریز کردن و سس هزینه را دریافت کردن
لازم به ذکر است هزینه کارمزد از سمت خودشان کسر شد و کاملا مبلغ 42$ به حساب بنده انتقال یافت
سلام،
برای سومین بار هست که ایشون پرداخت را برای من انجام می دهند و این بار هم مبلغ 67 دلار برای من خرید کردند. (بدون هیچگونه مشکلی)
سپاسگذارم.
امیر جان حرف نداره من ماهی 800 یورو کار می کنم !
درسته دیر می شه ولی تا الان نشده کار انجام نده
مرسی
برای پرداخت 15 یورو یه کم با تاخیر ولی انجام دادند.
نمی دونم شانس منه یا چیزه دیگه ای هست من با ایشون تونستم بعد از 3 روز حرف بزنم تایید کردن که پرداخت را حداکثر 24 ساعت بعد انجام میدن و با وجود ضرورت اعلام شده اصلا آنلاین هم نشدن
این که رجیستر هست و دیر یا زودش زیاد ضرر نداره اگر ساسپند بشه و پاسپورت یا گواهینامه بخواد و ایشون بخواد این همه لفتش بده که بدبخت میشیم