سلام
در صورت امکان ممنون میشم آدرس سایتتون رو اینجا یا پی وی بفرمایید من این پلاگین رو از نزدیک ببینم.
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
به مناسبت ولادت پیامبر اکرم تا فردا شب تخفیف 50 هزارتوماتی در اسکریپت و 20 هزارتومانی در پلاگین وردپرس
قالب اسکریپت بلکل تغییر پیدا کرد.
بــــه خوشم میاد بالاخره حرف بنده که اولین مشتری شما بودم رو مورد عنایت قرار دادید :d
منتظرم دمو این قالب جدید رو ببینم :79:
------------------
قالب جدید خوب خیلی بهتره اما جای کار برای حرفه ای بودن داره خصوصا در سایز فونت ها و قرار گیری المان ها که الان سایز فونت ها و .. در جاهای مختلف ناهماهنگی و اون زیبایی رو نداره ...
(نمونه مشابه کاملا میتونید با سیستم مالدار یه مقایسه کنید تا سایز فونت ها و مواردی که گفتم رو متوجه بشید ..)
بنظر من خیلی خوب شده... مخصوص اون ویجت های دایره ای بخش مدیریت
:113:
در مورد فونت ها بنظرم خیلی راحت میشه توی فایل استایل اندازه مورد نظرتون رو اعمال کنید. یه وقت تغییرات نیاز به کد نویسی حرفه ای داره که خب دست برنامه نویس رو می بوسه. ولی تغییر رنگ، فونت، تراز ها و تغییراتی از این دست خیلی سلیقه ای هست و بنظرم بهتره هر خریداری هرجور دوست داره تغییر بده.
به شخصه از پلاگین وردپرس استفاده می کنم و بنظرم خیلی کاربردی تر هست. کاربرها هم کاملا راضی هستند. چون با عضویت توی وردپرس تونستم بوک مارک رو هم اضافه کنم و خیلی به مدیریت اکانتشون کمک کرده.
و از اون مهمتر اینکه تمش با سایت هماهنگ میشه.
هرچقدر هم روی اسکریپت تغییرات اعمال بشه باز ظاهر با تم سایت اصلی فرق می کنه. و این من رو عذاب می داد. مخصوصا که کاربرها هم گیج شده بودند. ولی از زمان نصب پلاگین حتی یک تیکت و ایمیل مبنی بر مشکل در ساخت اکانت، دانلود و گیج بازیهای مرسوم کاربران عزیز(!) نداشتم
سلام سلام سلام
بنده به عنوان خریدار چهارم یا پنجم اسکریپت یه مشکل برام پیش امده بعد از تقریبا 40 روز
البته مشکل از روز اول پابرجا بود که رفته رفته بحرانی تر شد.
مشکل از این قراره که بسیاری از کاربر ها در حالی که اکانت خریدن و حتی لاگین هم هستن موقعه ای که روی لینک دانلود کلیک میکنن به جای دانلود , به صفحه کاربری خودشون منتقل میشن . و نمیتونن دانلود کنن.
برای حل این مشکل کاربر باید یوزر پسورد خودشو داخل idm وارد کنه . تا بتونه دانلود کنه . اینم در نظر بگیرید idm روی سیستم عامل های مک نصب نمیشه و از دانلود منیجر های دیگه ای استفاده میکنن و سیستم عامل های اندروید و ...هم در نظر بگیرید . باید برای هر کدوم یه راه حلی بدید .
ما هم همین کارو کردیم اما رفته رفته تعداد داره بیشتر میشه و کنترل از دستمون خارج میشه . جوری که خییییلی خیلی ضرر کردیم !
با اقای حاجی زاده در میون گذاشتیم . که متاسفانه یه جوری یا خودشون را دارن قانع میکنن یا سعی دارن مشکلو توجیج کنند . بعد از دو هفته بحث با اقای حاجی زاده میگند که مشکل از هاستینگه .
بنده عقیده دارم مشکل از اسکریپت باشه .
اقای حاجی زده میگه از هاستینگه .
گفتگو :
حاجی زاده : 10 نفر دارن از اسکریپت استفاده میکنند چرا این مشکل برای اونا پیش نمیاد ؟
جواب من : صد ها نفر دارن رو این هاستینگ اسکریپت ران میکنند چرا این مشکل برای اونا پیش نمیاد ؟ فقط برای منه ؟;)
خلاصه اقای حاجی زاده میگند که مشکل از هاستینگه , در صورتی که این مشکل برای بقیه هم پیش بیاد من بررسی و حل میکنم .;)
ضمنا اقا حاجی زاده یه راه حل جالب دیگه هم دادند . و اونم اینه که بیایید 200 بدید پلاگین وردپرسو بخرید و 200 هم هزینه درگاهو بدید :)
تا الان جدا از هزینه اسکریپت تقریبا 200 الا 250 تومن هم دادیم برای هزینه سفارشی سازی.:62:
بند قصد ندارم انگ بچسبونم به ایشون ولی با این کار به نظر میرسه میخوان محصولات خودشون به فروش بره .
جدا از همه اینا پشتیبانی محصول خوبه . اما تو این جور موارد (....)
حاجی زاده به وضوح گفت باید در مورد پشتیبانی تجدید نظر کنم (یعنی پشتیبانی ندن دیگه)
از حق نگذریم بعضی جاها هم کمکمون کردن و مشکلات جزئی را به صورت رایگان حل کردن که دستشون درد نکنه :x اینم بگم اسکریپت مشابه این محصول هست که پشتیبانی که نداره هیچ ! کد های اسکریپتشم به صورت هش شده هست .
اگه بخواییم حقیقتو بگیم . این اسکریپت نسبت به اسکریپت های دیگه خیلی بهتره .
اما متاسفانه این مشکل فوق العاده بحرانی پیش امده که متسفانه نصف مشتری های ما را پرونده !
امیدواریم اقای حاجی زاده به جای بحث الکی مشکلو به صورت دقیق بررسی کنه .
اگر از هاستینگه که بگند مشکل از کجاست ؟ از کدوم ماژوله که ما ارجاع بدیم . که متاسفانه در جواب گفتند وظیفه من عیب یابی هاستینگ نیست ....
و این داستان بی شک ادامه دارد ....
:)
بنده بارها بهتون گفتم اگر اسکریپت مشکلی داره باید همه داشته باشن نه فقط شما بنده هم کدینگ رو بررسی کردم مشکلی از این بابت نیست اگر یادتون هم باشه و از هاستیگتون کمتر دفاع کنید این رو هم درنظر میگیرید مشکل از کش سنگین اون صفحه هست ولی شما میگید سی پنل کش نمیکنه علاوه براین هاست دهیتون که جز یک پشتیبان بقیه تقریبا چیزی سردرنمیارن که ثابت شده حتی به خودتون ولی اصلا قبول نکردید.
مبلغ دادید علاوه برهزینه اسکریپت خب وقتی سفارشی سازی میخواید ربطش به این موضوع و مشکل فعلی چیه؟ شفاف سازی کنید ممنون
شما راه حل گفتید بهتون پیشنهاد شد اصلا اصراری هم بهش نیست بنده مگه مجبورتون کردم حتما از پلاگین استفاده کنید؟؟؟؟ من هربار گفتم بقیه ندارن شما گفتی هاستینگ فلانه بهمانه شما قبول نکردید اخر سر مجبور به این پیشنهاد شدم ولی شما این رو گرفتید ول نکردید در این مورد هم توضیح بدید
رسما دارید میگید ما مشکل ایجاد کردیم یا حل نمیکنیم تا پلاگین بفروش برسه ولی به این فکر نکردید ما گفتیم اعلام کنید اگر بقیه هم داشتن ما گردنمون از مو کوتاه تر بررسی و رفع میکنیم ولی اگر بقیه نداشتن دیگه حرفی باقی نمیمونه
یک مورد جالب هم اینجاست که وقتی پیشنهاد بالا داده شد شما گفتی من برای فهمیدن اینکه همه اون مشکل رو دارن یا نه پست نمیزنم برای این میزنم که بقیه قبل خرید بدونن این یعنی چی؟چه فرقی به حال شما میکنه ؟
درمورد پشتیبانی هم بله گفته شد چون متاسفانه و هزار متاسفانه وقتی پیشتیبانی همیشه پاسخگو باشه اگر موردی پیش بیاد سریع میان میگن فلان شده عیب یابی کن شده بار ها وقت گذاشته شده تا برای مدیری ثابت بشه مشکل از هاستینگه نه اسکریپت برای مثال خودتون اگر یادتون باشه هنگام متصل کردن هاست دانلود به اسکریپت چند بار گفته شده فلان تابع رو بگید فعال کنن گفتید فعال کردن ولی فعال نبود و با چندتا مدرک قانع شدید بله فعال نیست و... هرکسی آستانه تحمل خاص خودش رو داره امیدوارم توقع نداشته باشید کار هاستینگ رو هم ما انجام بدیم اگر به این شکل ما ادامه بدیم از فردا باید مشکلات سروری مدیرا رو هم حل کنیم.
و این داستان بی شک ادامه دارد ....
من نمیدونم شما چرا هربار میاید بنده رو قانع کنید ؟ بجای اینکه نظرتون رو بدید ! بنده خودم پلاگین و کلی موارد اختصاصی دیگر توسط آقای حاجی زاده به زودی انجام خواهم داد اما اینکه میام نظر میدم و پیشنهاد سعی در بهتر کردن و پیشرفت اسکریپت دارم ! همنظور که مشتری اول این اسکریپت بودم و اون اول اصلا خبری از این امکانات ظاهری نبود و رفته رفته با پیشنهاد و نظر به اینجا رسید که خوب پیشرفت خیلی خوبی بوده و به محبوبیت اسکریپت کمک زیادی کرده ..
به عنوان نمونه سه مورد زیر در این صفحه راست چین نشدن که جهت اطلاع خریداران این اسکریپت و کد نویس ارسال میشود...
- - - Updated - - -
در خصوص مشکل شما بنده هاسینگ م hostdl هست و چنین مشکلی رو مشاهده نکردم !
البته بنده با پرداخت هزینه امکان ذخیره حساب کاربر پس از بسن مرورگر و ... رو فعال کردم و نیازی نیست کاربر هربار برای دانلود اول وارد حساب بشه بعد روی لینک وی ای پی کلیک کنه ...
یه کم به گذشته تاپیک برگردید می بینید که نظرم دادم. یه وقتی انتقاد کردم. حتی چند تا پست به عقب برگردید می بینید که یه سری موارد رو با رسم شکل و جز به جز توضیح دادم و به عنوان مواردی که باید اصلاج بشه بهش اشاره کردم.
ضمنا شما وقتی به موردی رو در فروم میزنید، توقع این رو داشته باشید که هر کسی در موردش نظر بده. جز اینکه خصوصی برای برنامه نویس توضیح بدید که بین خودتون دو تاست.
خیلی هم فرقی نمی کنه مشتری اولش بودید یا اخرش! شما جهت اطلاع خریداران نظرتون رو میدید. ما هم نظر خودمون رو نسبت به نظر شما. اینکه چی درسته رو خواننده تشخیص میده. دیگه تعحب و دعوا نداره برادر. دور هم داریم گپ میزنیم.
منم مشکل شما رو ندارم. البته من از پلاگین استفاده می کنم و سرورم هم اختصاصی هست.نقل قول:
سلام سلام سلامچهارم یا پنجم اسکریپت یه مشکل برام پیش امده بعد از تقریبا 40 روز
بنده به عنوان خریدار
البته مشکل از روز اول پابرجا بود که رفته رفته بحرانی تر شد.
مشکل از این قراره که بسیاری از کاربر ها در حالی که اکانت خریدن و حتی لاگین هم هستن موقعه ای که روی لینک دانلود کلیک میکنن به جای دانلود , به صفحه کاربری خودشون منتقل میشن . و نمیتونن دانلود کنن.
برای حل این مشکل کاربر باید یوزر پسورد خودشو داخل idm وارد کنه . تا بتونه دانلود کنه . اینم در نظر بگیرید idm روی سیستم عامل های مک نصب نمیشه و از دانلود منیجر های دیگه ای استفاده میکنن و سیستم عامل های اندروید و ...هم در نظر بگیرید . باید برای هر کدوم یه راه حلی بدید .
ما هم همین کارو کردیم اما رفته رفته تعداد داره بیشتر میشه و کنترل از دستمون خارج میشه . جوری که خییییلی خیلی ضرر کردیم !
با اقای حاجی زاده در میون گذاشتیم . که متاسفانه یه جوری یا خودشون را دارن قانع میکنن یا سعی دارن مشکلو توجیج کنند . بعد از دو هفته بحث با اقای حاجی زاده میگند که مشکل از هاستینگه .
بنده عقیده دارم مشکل از اسکریپت باشه .
اما همین مشکل رو در اسکریپت مالدار داشتم. حقیقتش هم تهش نفهمیدم واسه چی بود! اما این موارد رو میگفتم دونه دونه امجام بدن و درست میشد !
1- مرورگر رو اپدیت کنن. 2- idm رو تنظیماتش رو ریست کنن. 3 کش مرورگر رو پاک کنن.
یه وقتا هم که جواب نمی داد طرف یه مرورگر دیگه نصب می کرد درست میشد. عرضم کردم تهش نفهمیدیم داستان چی بود. مالدار ک میگفت حتما یه اکستنشنی چیزی روی مرورگر کلاینت نصبه که مانع از دسترسی اسکریپت میشه.
اون زمان که هنوز سرور اختصاصی نگرفته بودم، با هاست دی ال کار میکردیم و انصافا پشتیبانی خوبی دارن. بنظرم باهاشون این مشکل رو در میون بزارید، ببینید خودشون چی میگن. که مشکل از اسکریپت هست یا کانفیگ خاصی باید لحاظ بشه
- - - Updated - - -
در مورد راست چین شدن منو هم این کد رو اخر فایل استایل قرار بدید.
بنده سلیقه ای یه فاصله هم به ایکون ها دادم ک زیاد نچسبه به متن
کد:
li {
float:right !important ;
direction:rtl;
margin:5px;
}
i {
margin-left:5px;
}