پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین
شما مشکلی برای انتقال نداری، قفل شصت روزه نمیزاره اطلاعات تماس شخص ثبت کننده عوض بشه جلوی انتقال رو نمیگیره
- - - Updated - - -
از روی whois چک کنید
- - - Updated - - -
فکر بدی نیست اتفاقا میتونم ما هم تحریمشون کنیم فقط .ir ثبت کنیم، اما مسئله این هست که واقعا رفتن زیر پرچم .ir که خودش یه انحصار طلب هست و اجازه تاسیس هیچ رجیسترری جز خودش در ایران رو نمیده درسته ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina km
سلام،
ببخشید بچه ها ما از کجا باید بفهمیم هاستینگی که ازش دامنه رو خریدیم با ریسلو کار میکنه یا یه شرکت دیگه
از دامینت whois بگیر ، اگر به این شکل بود از ریسلو ثبت شده :
کد:
Registrar: REALTIME REGISTER BV
Sponsoring Registrar IANA ID: 839
Whois Server: whois.yoursrs.com
Referral URL: http://www.realtimeregister.com
شرکت جایگزین زیاد هست اما من بین چینی ها و آلمانی ها و کانادایی ها و آمریکایی رفتم برای خودم ترک ها رو انتخاب کردم، توی این مدت هم برخوردشون دوستانه بود، چند باری هم دعوتمون کردن استانبول دم و دستگاهشون بد نبود، مطمئنا به بزرگی بقیه نیستن اما خوب حداقل دم دست هستن، مشکل پیش بیاد حضوری میریم دامنه ها رو میگیریم :))
- - - Updated - - -
چند تا جایگزین که به راحتی میتونین درشون ثبت نام کنین:
آنلاین نیک ، یوکر ، هگزونت ، نیم چیپ
توجه داشته باشین در مورد اولی و آخری باید آدرس خودتون خارج باشه ولی مشتری هاتون موردی نداره
والا من هنوز نمیدونم این قفل 60 روزه که دوستان میگن اصلا فعال هست یا نه. فعلا که دامنه رو زده client transfer prohibited
من نمیدونم چرا این رو زده. با اینکه من قفل رو خاموش میکنم اما تغییری تو نتیجه حاصل نمیشه. اینجا مطرح کردم دوستان گفتند چون مشخصات عوض شده این قفله فعال شده اما از خود ساپورت ریسلو سوال کردم تا الان پاسخ نداده چرا !!!!
ساپورتشون خیلی متغیر هست. یه موقع در عرض یک ساعت جواب میده ! یه موقع 2 روز میگذره هیچ جوابی نمیده
من توصیه میکنم کمی صبر کنین، اما برای ساین آپ کردن و وریفای در جای دیگه اگر کسی کمک خواست حاضرم انجام بدم (برعکس بعضی دوستان هزینه هم نمیخوام بگیرم) فقط قبل هر جا به جایی قیمت های جای جدید رو حتما چک کنید که به صرفتون باشه.
- - - Updated - - -
شما هم احتمالا دامنه انتقالی از ریسلر کلاب به ریسلو رو میخوای منتقل کنی، اونا قفل روشون کار نمیکنه، تیکت بزنین بگین خودشون دستی آنلاک کنن
- - - Updated - - -
روز های شنبه و یکشنبه کلا جواب نمیدن، روزهای دیگه هفته مارک سریع جواب میده
- - - Updated - - -
cancel کردن آپدیت ! اگر هنوز ثبت نشده!
- - - Updated - - -
enom یه بار حدود سال 2007 زد کلا دامنه های ایران رو پاک کرد
name cheap آدرس اصلی ایران نباسه مشکلی نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bozurg
من توصیه میکنم کمی صبر کنین، اما برای ساین آپ کردن و وریفای در جای دیگه اگر کسی کمک خواست حاضرم انجام بدم (برعکس بعضی دوستان هزینه هم نمیخوام بگیرم) فقط قبل هر جا به جایی قیمت های جای جدید رو حتما چک کنید که به صرفتون باشه.
- - - Updated - - -
شما هم احتمالا دامنه انتقالی از ریسلر کلاب به ریسلو رو میخوای منتقل کنی، اونا قفل روشون کار نمیکنه، تیکت بزنین بگین خودشون دستی آنلاک کنن
- - - Updated - - -
روز های شنبه و یکشنبه کلا جواب نمیدن، روزهای دیگه هفته مارک سریع جواب میده
- - - Updated - - -
cancel کردن آپدیت ! اگر هنوز ثبت نشده!
- - - Updated - - -
enom یه بار حدود سال 2007 زد کلا دامنه های ایران رو پاک کرد
name cheap آدرس اصلی ایران نباسه مشکلی نداره
البتّه الان از سال 2017 شرکت enom توسّط شرکت TuCows خریداری شده و زیر مجموعه TuCows قرار گرفته است. الان هم باید ازشون بپرسیم دوباره چون مالکش تغییر کرده. خود TuCows (یعنی OpenSRS) که در صورتی که آدرس اصلی ایران نباشه، حلّه. الان عمده فروشیهای TuCows شامل OpenSRS هست و enom.
- - - Updated - - -
ولی کلّا با اوضاع تحریم و... روی هیچ شرکتی نمیشه برای دراز مدّت حساب کرد. اگر دراز مدّت میخواهید کار کنید، باید از این اروپاییها و آمریکای شمالیها بی خیال بشوید و بروید سمت کشورهای درجه دو مثل چین، روسیه، حتّی ترکیه. شرکتهای اروپا و آمریکا و کلّا شرکتهای بزرگ چون میخواهند با بازار آمریکا هم کار کنند، بالاخره یک روزی مجبور میشوند که قوانین تحریم رو اجرا کنند. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. نمونه عملی هم تمام تجربههای قبلی همگان. از ResellerClub تا الان Resello تا هاستینگ Arvixe که یک ایرانی رئیسش بود.
- - - Updated - - -
در بین شرکتهای روسی کدام یک را پیشنهاد میکنید؟ سراغ دارید مورد خوب؟ البتّه قبول دارم که کیفیت هیچ کدامشون مثل اروپاییها و آمریکای شمالی خوب نیست ولی حداقل دیگه خیالمون بابت تحریم و... راحته.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
البتّه الان از سال 2017 شرکت enom توسّط شرکت TuCows خریداری شده و زیر مجموعه TuCows قرار گرفته است. الان هم باید ازشون بپرسیم دوباره چون مالکش تغییر کرده. خود TuCows (یعنی OpenSRS) که در صورتی که آدرس اصلی ایران نباشه، حلّه. الان عمده فروشیهای TuCows شامل OpenSRS هست و enom.
- - - Updated - - -
ولی کلّا با اوضاع تحریم و... روی هیچ شرکتی نمیشه برای دراز مدّت حساب کرد. اگر دراز مدّت میخواهید کار کنید، باید از این اروپاییها و آمریکای شمالیها بی خیال بشوید و بروید سمت کشورهای درجه دو مثل چین، روسیه، حتّی ترکیه. شرکتهای اروپا و آمریکا و کلّا شرکتهای بزرگ چون میخواهند با بازار آمریکا هم کار کنند، بالاخره یک روزی مجبور میشوند که قوانین تحریم رو اجرا کنند. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. نمونه عملی هم تمام تجربههای قبلی همگان. از ResellerClub تا الان Resello تا هاستینگ Arvixe که یک ایرانی رئیسش بود.
- - - Updated - - -
در بین شرکتهای روسی کدام یک را پیشنهاد میکنید؟ سراغ دارید مورد خوب؟ البتّه قبول دارم که کیفیت هیچ کدامشون مثل اروپاییها و آمریکای شمالی خوب نیست ولی حداقل دیگه خیالمون بابت تحریم و... راحته.
خوب TuCows هیچ وقت پروایدر خوبی نبوده، دو سه تا شرکتی هم که باهاش از قدیم توی ایران باهاش کار میکنن نورچشمی هستن به دلایلی
در مورد روس ها:
بستگی داره زبان روسیت خوب باشه یا نباشه اگر خوب باشه
reg.ru
عالی هستن
اگر نه خوب nic.ru
https://www.nic.ru/dns/partners/contract/en/anketa.html
داره حالم از این افراد و شرکتهایی که به نوعی دارن از این آب گل آلود ماهی میگیرن بهم میخوره
همه دارن یه طرف میکشن این جملع ریسلرهای ایرانی رو که ببرن زیرمجموعه خودشون
و همه شونم وانمود میکنن که هیچکدوم برای منافع خودشون کار نمیکنن!!!! و فقط برای راحتی کاربران دارن اینقدر بال بال میزنن که تو رو خدا بیاین زیرمجموعه ما
بعضیا هم هرجوری شده میخوان ریسلرها رو متقاعد کنن که ریسلو یا میترکه یا میزنه ما رو میترکونه!
شدن کاسه داغ تر از آش
ریسلو میخواد تغییراتی بده که بتونه بدون مشکل به ایرانیها سرویس بده حتی برای اینکار حاضر شده دوبار واحد ارزی رو برای ایرانیها تغییر بده!
حالا اینا پیش بینی میکنن که تا آخر سال ایرانیها رو ترور هم میکنن!
فکر بد نکنین ها اینا فقط برای راحتی من و شما اینقدر به فکرمون هستن!
اصلا هم فکر نکنین که دارن برای منافع خودشون اینقدر بال بال میزنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakebrahimi
داره حالم از این افراد و شرکتهایی که به نوعی دارن از این آب گل آلود ماهی میگیرن بهم میخوره
همه دارن یه طرف میکشن این جملع ریسلرهای ایرانی رو که ببرن زیرمجموعه خودشون
و همه شونم وانمود میکنن که هیچکدوم برای منافع خودشون کار نمیکنن!!!! و فقط برای راحتی کاربران دارن اینقدر بال بال میزنن که تو رو خدا بیاین زیرمجموعه ما
بعضیا هم هرجوری شده میخوان ریسلرها رو متقاعد کنن که ریسلو یا میترکه یا میزنه ما رو میترکونه!
شدن کاسه داغ تر از آش
ریسلو میخواد تغییراتی بده که بتونه بدون مشکل به ایرانیها سرویس بده حتی برای اینکار حاضر شده دوبار واحد ارزی رو برای ایرانیها تغییر بده!
حالا اینا پیش بینی میکنن که تا آخر سال ایرانیها رو ترور هم میکنن!
فکر بد نکنین ها اینا فقط برای راحتی من و شما اینقدر به فکرمون هستن!
اصلا هم فکر نکنین که دارن برای منافع خودشون اینقدر بال بال میزنن
مهم نیست. چون افرادی که اینجا هستند، اکثراً حرفهای و فروشنده دامین هستند. اینها هیچ وقت نمیان بروند رده چهارم و پنجم زنجیره دامین قرار بگیرند و فروشنده دست چندم بشوند. پس این دوستان فقط دارند آب توی هاون میکوبند.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bozurg
خوب TuCows هیچ وقت پروایدر خوبی نبوده، دو سه تا شرکتی هم که باهاش از قدیم توی ایران باهاش کار میکنن نورچشمی هستن به دلایلی
در مورد روس ها:
بستگی داره زبان روسیت خوب باشه یا نباشه اگر خوب باشه
reg.ru
عالی هستن
اگر نه خوب nic.ru
https://www.nic.ru/dns/partners/contract/en/anketa.html
یافتم یافتم. این reg.ru یک سایت انگلیسی هم داره به نام reg.com و قیمت مناسب داره. کاملاً انگلیسی هست و قیمتها هم به دلار. از کلیه سیستمهای پرداخت روسی مثل وب مانی هم پشتیبانی میکنه. اون nic.ru هم گزینه خوبی هست که خیلی وقته خودم دارم باهاش کار میکنم فقط اشکالش این هست که قیمتهاش به روبل هست نه به دلار.
مشکل فکر کنم حل شد. حالا Resello دیگه باید بره کشک بسابه.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bozurg
این جریان TuCows رو میشه دقیقتر توضیح بدی؟ چرا هیچ وقت خوب نبوده؟ تحریم کرده تا حالا؟ اذیت کرده؟ بچّه بدی بوده؟ کیفیت نداشته؟ تجربهای داری؟
جریان نور چشمی چیه؟ یعنی اونها با TuCows رفیق شدن از قدیمها و کاریشون نداره؟
اگه در آخرین پاراگراف صفحه اطلاعیه ریسلو دقت کرده باشید گفته که :
نقل قول:
We are developing tools to help you and your customers comply with our new policy restrictions. Starting July 18, 2017, you will be able to do a bulk export of contact details of your domain names from the Reseller Area. This allows you to update contact details where necessary, or transfer domain names to another provider
لینک اطلاعیه
نکته مهمی که من از متن فوق برداشت می کنم اینه که رسیلو میخواهد بوسیله ابزاری که در حال طراحی آن هستند و از 18 جولای به کنترل پنل نمایندگان اضافه خواهد شد ما همه مشخصات کاستومرها و ساب رسیلرها و هویز دامنه ها رو بصورت دسته جمعی به کشور دیگری که تحریم نیست تغییر بدهیم تا مشکل برطرف شود و اگر نخواهیم هویز دامنه ها رو تغییر بدهیم و ایرانی باقی بماند باید آن دامنه ها رو به یک شرکت دیگه منتقل کنیم (به متن قرمز رنگ دقت کنید)
شما هم در مورد متن فوق نظرتون رو بفرمایید.