پاسخ : سرور مجازی ماهانه 7 هزار تومان ، تحویل آنی ، مجازی ساز kvm , آمریکا kvm ، ایران ، فرانسه ، آلمان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Motahari.web
وب سایت دچار مشکل شده؟
با سلام دیروز دارای اختلال بود مشکل حل شد
سوالی بود در خدمتیم
پاسخ : سرور مجازی ماهانه 7 هزار تومان ، تحویل آنی ، مجازی ساز kvm , آمریکا kvm ، ایران ، فرانسه ، آلمان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
koroosh_kabir
سلام
فضای ftp ندارید؟
حدود 300 گیگ یا بیشتر.
سلام از کدوم لوکیشن؟
سلام خسته نباشید از فرانسه این تخفیف قابل ارایه هستش ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir2647
سلام خسته نباشید از فرانسه این تخفیف قابل ارایه هستش ؟
این افر به اتمام رسیده دوست عزیز
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=180776
افر جدید ما
این تاپیک بسته شود
سلام
من برای کار شخصی روزانه نهایتا سه 4 گیگ فایل رئ دانلود میکنم و بعد تو سرورم اود میکنم
لذا جدا از سرعت دانلود و اپلود بیترین مورد سرعت ریموت ویندوز برام مهمه و طوری نباشه که پوشه رو بعد یک دقیقه باز کنه و اینا
چون سرورم امریکاست و الود از امریکا به امریکا عالیه یه سور امریکا میخام منتها اگر امکان داره هارد فقط اس اس دی باشه و بصورت ترکیبی نباشه
میتونین 25 گیگ هارد اس اس دی و یک گگیگ رم رو با تخفیف دایمی بهم چند میتونین بدین؟ یطور باشه که حداقل 6 ماه من بمونم و بتونین سرویسبدین و انتقال و عدم سرویسدهی قبل از زمان حداقل شش ماه نداشته باشین
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
myyor
سلام
من برای کار شخصی روزانه نهایتا سه 4 گیگ فایل رئ دانلود میکنم و بعد تو سرورم اود میکنم
لذا جدا از سرعت دانلود و اپلود بیترین مورد سرعت ریموت ویندوز برام مهمه و طوری نباشه که پوشه رو بعد یک دقیقه باز کنه و اینا
چون سرورم امریکاست و الود از امریکا به امریکا عالیه یه سور امریکا میخام منتها اگر امکان داره هارد فقط اس اس دی باشه و بصورت ترکیبی نباشه
میتونین 25 گیگ هارد اس اس دی و یک گگیگ رم رو با تخفیف دایمی بهم چند میتونین بدین؟ یطور باشه که حداقل 6 ماه من بمونم و بتونین سرویسبدین و انتقال و عدم سرویسدهی قبل از زمان حداقل شش ماه نداشته باشین
ممنون
با سلام خدمت شما ، این افر به اتمام رسیده
جهت دریافت افر جدید ازطریق تیکت یا تلگرام با ما در تماس باشید