کلاهبرداری کرده طرف
نمایش نسخه قابل چاپ
کلاهبرداری کرده طرف
ایشون به هیچ وجه جوابگوی نیستند.نه در تلگرام و پیام نه در تیکت....
این تاپیک قفل شده بود چرا باز شد؟ این اقا هم تیکت دادم هم تگرام پیام دادم اصلا جواب گو نیستن بنده مدرک دارم در صورت نیاز ارایه میدم
عجیبه ایشون کلاه برداری کرد رفت سراغ درس مدرسش بعد هنوز این تاپیک مهم شدست مدیران عزیز رسیدگی کنید لطفا !
بنده شماره تلفن خونه ایشونو دارم حتی 1 بار زنگم زدم یکی گفت من برادرش هستم که حدس میزنم خودش بود شماره موبایلشو داد گفت زنگ بزن به شماره موبایلش که گفتم قبلا زدم خاموش بوده خلاصه پیچوند مارو از اونجایی که این 7 تومن که ازم برده حتی در حد صدقه سریم هم نمیشه و انگار به گدا دادم برا همین پیگیر نشدم و اهمیتی ندادم چون حتی اطلاعات داخل سرورم هم چیز مهمی نبود که بخوام بک آپ بگیرم چون موقع خرید حدس میزدم همچین اتفاقی بیوفته فقط جهت تست بود !
به هر حال اگه دوستان پولشون مهمه یا اطلاعات مهمی داشتن که میخوان ایشونو پیدا کنن من شماره تلفنشونو قرار میدم تماس بگیرید یا راحت تر بتونید شکایت کنید.
اینم بگم من آشنا ایشون نیستم و هیچ ارتباطی ندارم باهاش و این شماررو خودشون قبلا تو سایت زده بودن اما بعدا پاک کردن
شماره تماس میزبان نیک : 07142452425
یادتون هستش !!!
میگفتم ایشون اینکارست !!!! دوستان همون روز اول تاپیک بهتون گفتم !!!
دوست عزیز تمام کسانی که درخواست بکاپ کردن داده شده
فقط چند مورد که اینا اتک کردن و خرابکاری کردن
برای این بکاپ داده نمیشه
طبق قوانین هر کسی اتک کنه و خرابکاری کنه و ddos و هک و نت اسکن در سرورهای این دیتاسنتر کنه بدون اطلاع قبلی سرور بسته میشه و عودت وجه و بکاپ ارائه نمیشه .
این همه جو سازی نکنید.
بهانه های الکی هست برای پاک کردن سرویس که شما را قانع کنن (تهمت) :113:
همه سرویس های که بکاپ و ... ارائه نشده ارشیو ایمیل از سوی دیتاسنتر هست که به چه ایپی و .... اتک و ddos کردن.
آرشیو قرار بدین
برای هر کسی قرار داده نمیشه
ایپی سرور رو در تیکت در سایت اعلام کنید تا ایمیل report رو ارائه کنیم .