پاسخ : عدم تسویه حساب سیباپال و عدم پاسخگویی
سلام
مدیرعامل عزیز این شرکت یکی از دوستان صمیمی بنده هستن و بنده پس از مشاهده این تاپیک باهاشون تماس گرفتم و طی صحبتی که با ایشون کردم متوجه شدم حساب های ایشون بخاطر چند کاربر متخلف که تراکنش انجام داده و مشکلاتی بوجود آورده اند مسدود شده است و با پیگیری هایی که انجام دادن طی چند روز آینده مشکل برطرف شده و تسویه حساب ها انجام خواهند شد و جای هیچ نگرانی نیست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad159
سلام
مدیرعامل عزیز این شرکت یکی از دوستان صمیمی بنده هستن و بنده پس از مشاهده این تاپیک باهاشون تماس گرفتم و طی صحبتی که با ایشون کردم متوجه شدم حساب های ایشون بخاطر چند کاربر متخلف که تراکنش انجام داده و مشکلاتی بوجود آورده اند مسدود شده است و با پیگیری هایی که انجام دادن طی چند روز آینده مشکل برطرف شده و تسویه حساب ها انجام خواهند شد و جای هیچ نگرانی نیست .
واقعا ؟؟ نگفتن تا کی ؟ خدا کنه تا قبل 28 ام این ماه واریز کنن چون پول لازمم شدید خرجیه ما هم از همین درگاه اکی میشه ، ممنون از اطلاع رسانیت جواد عزیز
دوست مشکلتون ب کجا رسید ؟ حل شد ؟
بعید میدونم حل نشه ، سیباپال اعتبارش بیشتر از اینا بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ipsat
header سایت سیباپال
کد:
HTTP/1.1 404 Not Found
Server: Sucuri/Cloud*****
Date: Thu, 28 Jul 2016 08:48:33 GMT
Content-Type: text/html
Connection: keep-alive
X-Programmed-By: RezaOnline.Net
Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Pragma: no-cache
Set-Cookie: YII_CSRF_TOKEN=e589f262d70070912509c39c5f02c69c5d6a9f85s%3A40%3A%22966a562df5b760953c581b0005251ad8df7f66f8%22%3B; path=/
Set-Cookie: PHPSESSID=7ifjmmrkchpa0kl2hf4dk4en41; path=/
Vary: Accept-Encoding,User-Agent
X-XSS-Protection: 1; mode=block
X-Frame-Options: SAMEORIGIN
X-Content-Type-Options: nosniff
X-Sucuri-ID: 15015
header سایت سیب پال
کد:
HTTP/1.1 200 OK
Date: Thu, 28 Jul 2016 08:45:39 GMT
Server: Apache
Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Pragma: no-cache
Set-Cookie: YII_CSRF_TOKEN=4b38c900c0ccb363da304315659786197c1951a3s%3A40%3A%226f75af92d57be1346d18c14a739f5100be5e7279%22%3B; path=/
Set-Cookie: PHPSESSID=gfvvbptlgtn78d7maidshg1rg7; path=/
Content-Type: text/html
- - - Updated - - -
از این لینک برید داخل سایتشون
کد:
https://sibapayment.com/user/login
آقا ممنون میدونم این لینکشه زحمت کشیدی منظورم این بود که اینا یه ماه قبل گفتن تسویه میکنیم چی شد الکی وعده وعید میدن
دوستان نوجه داشته باشید بعضی از این درگاهها ییی که می فرمایید حسابشان مسدود شده وگرنه سابقه کاری و زمان تسویه .... را در گذشته به یاد بیاورید
سلام دوستان:
هنوز خبری نشده؟ کسی از دوستان براشون تسویه حسابی انجام شد؟
دیگه دوماه گذشت و هیچ خبری نه تو تلگرام داریم و نه حتی پاسخ تیکت ها داده شده
ممنون میشم دوستان اظهار نظر کنند
یا علی- ادیب
امیدوارم به راه راست هدایت بشن.
این درست نیست که پول مارو بدون رضایت و اطلاع رسانی 2-3 ماه نگه داشتند.
اطلاعاتی مختصر از سیباپال : (آپدیت میشود)
کد:
نام و نام خانوادگی : پوریا نصر آبادی
ایمیل : sibapal.com@gmail.com
شماره موبایل : +98.9389673296
شناسه نیک : pn255-irnic
دامنه های ثبت شده :
Sibapal.ir
sibapal.com = 2013-10-05
sibacell.com = 2015-04-17
sibcell.com = 2015-04-17
gostarpay.com = 2016-04-12
gostarpay.net = 2016-04-12
tehran66.com = 2016-07-24
=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=
نام و نام خانوادگی : سید علی خیریه
ایمیل : pooriansr@gmail.com
شماره موبایل : +98.9120841699
آدرس : تهران . بهارستان یک . پلاک 7 . واحد 9
کد پستی : 9817975767
دامنه های ثبت شده :
sibapayment.com = 2016-05-17
pardakhtsho.com = 2016-06-25
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
togg
دوستان نوجه داشته باشید بعضی از این درگاهها ییی که می فرمایید حسابشان مسدود شده وگرنه سابقه کاری و زمان تسویه .... را در گذشته به یاد بیاورید
دوست من خیلی از درگاها اولش خوب تسویه میکنن که مشتری جمع کنن بعد یهویی میپیچن به بازی ، اگه بخوام از اولش پول ندن که مشتری جم نمیشه بعدم اینا میدونن اینایی که از اینا درگاه میگیرن تو انجمن راجعبشون بحث میشه اگه بخوان از اول پولو ندن خوب کسی نمیگیره ازشون پس میان تسویه حساب میکنن مشتری زیاد شد میپیچن به بازی
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adeeb
سلام دوستان:
هنوز خبری نشده؟ کسی از دوستان براشون تسویه حسابی انجام شد؟
دیگه دوماه گذشت و هیچ خبری نه تو تلگرام داریم و نه حتی پاسخ تیکت ها داده شده
ممنون میشم دوستان اظهار نظر کنند
یا علی- ادیب
سلام من شک دارم تسویه کنن اون 2 ماه قبلم اومدن گفتن تو تلگرام تسویه میکنن که نریم دنبال شکایت فک کنم سیباپال میخواد پولو بیاره سر قبرم بذاره
- - - Updated - - -
اون دوست عزیزی که میگفت با رییس شرکت سیبا دوست هستن چی شد عزیز قرار بود تسویه کنن اگه سیبا ساعتشو به وقت گیرینویچ هم تنظیم کرده بود تا الان باید تسویه میکرد
سلام دوستان
متاسفانه این درگاه حتی در زمانی که مشکلی نداشت و تسویه حساب هم میکرد توصیه نمی شد چراکه ما بعد از شیلتر شدن جهان پی از سیباپال درگاه گرفتیم که متاسفانه تعداد تراکنش های ناموفق فوق العاده زیاد بود و بعضی تراکنش ها وجه از حساب مشتری کم میشد و حتی پیامک واریز برای ما هم میومد اما تو پنل کاربری تراکنش رو ناموفق ثبت می کردن و وقتی می گفتیم آقا بعد 72 ساعت نه پول به حساب مشتری از سمت بانک برگشته و نه به حساب کاربری ما تو سایتتون اضافه شده پاسخگو نبودن که همین مورد هم باعث شد حدود 250 هزار تومان از این مدل تراکنش ها رو با جیب خودمون به حساب مشتری پول رو برگشت بزنیم چون اونا با ما طرف حساب بودن و ما هم با سیباپال طرف حساب بودیم که پشتیبانی درحد 0 داشت و داره !!!
به همه دوستان هم توصیه می کنم اگر میتونن نماد بگیرن و بعدش درگاه مستقیم که ما خودمون این کارو کردیم و راحت شدیم هرچند تو بازه زمانی که درگاه مستقیم بگیریم درگاه پردانو رو گذاشتیم رو سایت خوشبختانه هم پشتیبانی خوبی داشت و هم تسویه حساب سریع و تراکنش های 99% موفق .
موفق باشید
یا علی
سلام من با شماره ها تماس گرفتم همین آقای نصر آبادی صحبت کردم گفتش از طرف یه ارگان ریخته بودن تو شرکت تمام دیتابیس اطلاعاتمون رو بردن و به ما گفتن واسه همه تسویه کنید بجز 7 تا درگاه بعد گفتن که اطلاعات این چند تا کاربرو برای ما بفرستین ، من نمیدونم حالا از شما دوستان چن نفر تسویه کردن باهاتون واسه من که تسویه نشد واسه من چیز پی ان بود ولی ای پی هام ثبت شده بود حتی با فتا همکاری کردم مشکلی نداشتم