پاسخ : اسکریپت فروشگاه ساز جهان استور ( ورژن جدید فروشگاه ساز کارت استور = ورژن های کارت استور ب صورت رایگان در تاپیک )
امکان ارائه لینک مستقیم برای هر محصول و توضیحات آن
دوستان کسی تونسته از امکان بالا استفاده کنه ؟
من که هرچی سعی میکنم از هیچ جا نمیتونم لینک مستقیم بگیرم
پاسخ : اسکریپت فروشگاه ساز جهان استور ( ورژن جدید فروشگاه ساز کارت استور = ورژن های کارت استور ب صورت رایگان در تاپیک )
دوستان اگه کسی میتونه برای این اسکریپت ماژولی بنویسه لینک مستقیم برای محصولات گرفت من خریدارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireal
سلام لطفا اگر کسی نسخه 2 یا 3 داره برای من بفرسته ممنون
لطفا به تلگرام من پیام بده نمتونم پیام خصوصی جواب بدم
Home2dev@
فروشگاه سازها سیستمهایی هستند که درسالهای اخیر به وفور از آنها برای ساخت فروشگاه اینترنتی استفاده شده است. در این مقاله سعی شده است تا ۱۰ مورد از بهترین فروشگاه ساز های اینترنتی ایرانی را به ترتیب امکانات و ویژگیها معرفی کرده و به تحلیل مزایا و معایب آنها بپردازیم. از فروشگاه ساز رایگان فارسی گرفته تا فروشگاه ساز وردپرس و فروشگاه ساز حرفه ای همگی در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته اند.
اگر به تازگی به فکر راه اندازی کسب و کار اینترنتی افتاده اید و فکر میکنید باید در همین ابتدای راه هزینهی زیادی صرف راهاندازی یک فروشگاه ساز کنید و سپس هزینه و انرژی بیشتری صرف سئو و بهینه سازی سایت خود کنید، باید بدانید که در حال حاضر راه های سریعتری هم برای راه اندازی یک وبسایت خرید و فروش اینترنتی هست. ابزارهای قدرتمند فروشگاه ساز فارسی با سئوی مناسب و کمترین هزینه کار را برای همه آسان کردهاند.
مقاله بهترین فروشگاه سازهای اینترنتی ایران در سال 96 رو از دست ندید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
usharjing
لطفا به تلگرام من پیام بده نمتونم پیام خصوصی جواب بدم
Home2dev@
دوست عزیز اکانت تلگرام شما صحیح نیست
سلام
لطفا اگر کسی اسکریپت کارت استور ورژن 3 و 2 را دارد برایم ارسال کنه
خیلی بهش نیاز دارم
آیدی من در تلگرام
amir22b@
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad8181
سلام
خیلی بهش نیاز دارم
آیدی من در تلگرام
amir22b@
پیشنهاد میکنم اینو نصب کنید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=198094
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad8181
سلام
خیلی بهش نیاز دارم
آیدی من در تلگرام
amir22b@
سلام
کارت استور با جهان استور فرقش چیه؟ همینی که استارتر گذاشته رو نیاز دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Oscar
سلام
کارت استور با جهان استور فرقش چیه؟ همینی که استارتر گذاشته رو نیاز دارید؟
هیچ فرقی نداره فقط اسمش رو صاحب امتیاز عوض کرده.
ورژن سه یا چهارش رو اگه دارید لطف کنید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad8181
سلام
خیلی بهش نیاز دارم
آیدی من در تلگرام
amir22b@
ورژن دو رو من داشتم و قرار دادم صفحات قبلی رو چک کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_5756
هیچ فرقی نداره فقط اسمش رو صاحب امتیاز عوض کرده.
ورژن سه یا چهارش رو اگه دارید لطف کنید.
- - - Updated - - -
ورژن دو رو من داشتم و قرار دادم صفحات قبلی رو چک کنید
اینم از لینک دانلود ورژن 3 اسکریپت کارت استور کلی گشتم پیدا کردم (دوستان دارن و ارائه نمیدن)
لینک دانلود
اینم بگم این همه گشتم ارزشش رو نداشت آنچنان تغییراتی داخلش نشده تغییرات خیلی کمی داره
ورژن چهار رو اگه کسی داره رو بزاره تا اونم ببینیم