پاسخ : درگاه واسط ثامن پرداخت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
تشکر از نظرات تمام دوستان عزیز
سعی شده ظاهر و کاربری ساده ای در نظر گرفته بشه
البته همراه با استاندار های موجود ( عدم پیچیدگی - وضوح کامل - سرعت در حرکت بین بخش ها)
در نهایت بخش ها و قالب کلی یک پنل کاربری و مدیریت از نظر بنده به این صورت می باشد
البته طبق مواردی که در گذشته عرض کردم این نمای اول هست و امکان تغییرات وجود خواهد شد
مهم استاندار بودن از نظر ظاهر و کد نویسی هست که خداروشکر سعی شده موارد مشخص شده رعایت بشه
وگرنه جا به جا کردن منو ها و تغییر رنگ در قالب کار دشواری نیست و به راحتی اعمال خواهد شد
توضیحات نهایی:
1. آیکون
درخواست تسویه حساب تغییر خواهد کرد
2. دوستان دقت بفرمایید زرین پال یا... هرجا و قالب ماتیسا که معرفی کردند دوستان کپی از یک دیگر نیست و پیروی از یک اصول است
مورد دیگه ای باشه بنده در خدمتم و حتما بررسی خواهم کرد
شاید حق با شما باشه و قالب ماتیسا یه قالب عمومی باشه اما حتماً می دونید که هر شرکت یا برندی اولین بار از چیزی استفاده کنه مردم ناخودآگاه به نام اون ثبتش میکنن.
مثل پودر لباس شویی تاید که چون اون زمان جزو اولین ها بوده الان مردم به همه پودر های لباس شویی میگن تاید یا ساندیس و...
تو اینترنت هم همینطوره به همین دلیل مثلاً الان قالب هایی مثل صحیفه رو بهش میگن خیلی خیلی خز شده چون بیشتر از 100 ها سایت مختلف ازش استفاده کردن.
نظر شخصی من اینه که شما که پول اسکریپت اختصاصی دادی بهتره یه ذره بیشتر خرج کنی پول قالب کنترل پنل اختصاصی هم بدی که از نظر مردم به نام شرکت خودت ثبت بشه.
سادگی بودن فقط به این نیست هزار نوع و روش دیگه هم میشه ساخت که ساده باشه فقط باید ایده و فکر به خرج داد.
البته این نظر شخصی منه و گفتم شاید بدرتون بخوره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
شاید حق با شما باشه و قالب ماتیسا یه قالب عمومی باشه اما حتماً می دونید که هر شرکت یا برندی اولین بار از چیزی استفاده کنه مردم ناخودآگاه به نام اون ثبتش میکنن.
مثل پودر لباس شویی تاید که چون اون زمان جزو اولین ها بوده الان مردم به همه پودر های لباس شویی میگن تاید یا ساندیس و...
تو اینترنت هم همینطوره به همین دلیل مثلاً الان قالب هایی مثل صحیفه رو بهش میگن خیلی خیلی خز شده چون بیشتر از 100 ها سایت مختلف ازش استفاده کردن.
نظر شخصی من اینه که شما که پول اسکریپت اختصاصی دادی بهتره یه ذره بیشتر خرج کنی پول قالب کنترل پنل اختصاصی هم بدی که از نظر مردم به نام شرکت خودت ثبت بشه.
سادگی بودن فقط به این نیست هزار نوع و روش دیگه هم میشه ساخت که ساده باشه فقط باید ایده و فکر به خرج داد.
البته این نظر شخصی منه و گفتم شاید بدرتون بخوره.
البته در آینده امکان تغییر رنگ قالب و انتخاب قالب دیگر نیز در تنظیمات برای کاربران ممکن خواهد بود
سپاس از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
تشکر از نظرات تمام دوستان عزیز
سعی شده ظاهر و کاربری ساده ای در نظر گرفته بشه
البته همراه با استاندار های موجود ( عدم پیچیدگی - وضوح کامل - سرعت در حرکت بین بخش ها)
در نهایت بخش ها و قالب کلی یک پنل کاربری و مدیریت از نظر بنده به این صورت می باشد
البته طبق مواردی که در گذشته عرض کردم این نمای اول هست و امکان تغییرات وجود خواهد شد
مهم استاندار بودن از نظر ظاهر و کد نویسی هست که خداروشکر سعی شده موارد مشخص شده رعایت بشه
وگرنه جا به جا کردن منو ها و تغییر رنگ در قالب کار دشواری نیست و به راحتی اعمال خواهد شد
توضیحات نهایی:
1. آیکون
درخواست تسویه حساب تغییر خواهد کرد
2. دوستان دقت بفرمایید زرین پال یا... هرجا و قالب ماتیسا که معرفی کردند دوستان کپی از یک دیگر نیست و پیروی از یک اصول است
مورد دیگه ای باشه بنده در خدمتم و حتما بررسی خواهم کرد
نمونه ای دیگر (Bootstrap)
http://preview.themebucket.net/?item=adminx
http://yukon.tzdthemes.com/html/
درسته اصول یکی هستند در واقع بهشون قالب های مدریتی هم گفته میشه که تا دلتون بخواد نسخه htmlش در نت وجود داره ولی اینکه یک درگاه بیاد از قالبی مثل ماتیسا (شما خودتون یه مقایسه ساده از ایکون ها و بقیه چیز ها داسته باشیداین رو تایید میکنید)استفاده کنه خیلی خوب نیست
به نظرم این قالب بهترین گزینه هستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bigm
درسته اصول یکی هستند در واقع بهشون قالب های مدریتی هم گفته میشه که تا دلتون بخواد نسخه htmlش در نت وجود داره ولی اینکه یک درگاه بیاد از قالبی مثل ماتیسا (شما خودتون یه مقایسه ساده از ایکون ها و بقیه چیز ها داسته باشیداین رو تایید میکنید)استفاده کنه خیلی خوب نیست
به نظرم این قالب بهترین گزینه هستش
سعی خواهد شد تغییرات موثری اعمال گردد
بزودی قالب دوم و امکانات جدید معرفی خواهد شد
پیش نمایش ناحیه کاربری:
باسلام طراحی ناحیه کاربری تقریبا به مرحله پایانی خود رسیده است
البته پیشرفت پروژه بیش از 70 درصد می باشد و پس از آن نکات امنیتی بررسی خواهند شد
در حال حاضر ظاهر تقریبی ناحیه کابری به شکل زیر می باشد که البته چند اصلاحیه نیاز دارد
http://uupload.ir/files/dbt_demo4.png
همچنان تمرکز عمده ما بر روی کارایی + امنیت و محیط کاربر پسند درگاه واسط می باشد و خداروشکر تا این لحظه تمام موارد نزدیک شده ایم
پیروز و سر بلند باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohebali
پس چی شد؟
دوست گرامی در حال راه اندازی یک سیستم اصولی هستیم
در حال حاضر نزدیک به یک ماه سپری شده و پیشرفت چشمگیری داشته خداروشکر
بخش پرداخت ارزی و پیامکوتاه نیز افزوده خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
بخش پرداخت ارزی و پیامکوتاه نیز افزوده خواهد شد
سیستم کسر کارمزد برای شما چطوریه؟ من دو نوعش رو دیدم:
تو payline.ir : کارمزد به صورت آنی هنگام خرید مشتری کم میشد که می تونستیم تنظیم کنیم از مشتری بگیره.
اما تو zarinpal.com موقع خرید مشتری کارمزدی کم نمیشه و فقط موقعی که درخواست تسویه حساب میکنیم 1 درصد کم میشه.
به نظر شما کدوم روش بهتره؟