پاسخ : عیدانه او وی اچ وب | سرور مجازی المان وفرانسه ترافیک نامحدود | شروع قیمت 11 هزار تومان
با سلام دو سرور المان 4 گیگ ازشون خریداری کردم
واقعا پشتیبانی عالی بود سرور ها هم بسیار عالی هستند
پاسخ : عیدانه او وی اچ وب | سرور مجازی المان وفرانسه ترافیک نامحدود | شروع قیمت 11 هزار تومان
سلام بنده هم یک سرور مجازی آلمان خریداری کردم
سلام چند سوال داشتم دوست عزیز.
1- ما سایت فیلم وسریال داریم و اسکریپت وی ای پی نصب کردیم و در نت افراز میزبانی میشه، الان مشکلی که داریم تعداد اجرا و پروسس اسکریپت خیلی بالا هست
جوری که نت افراز ای پی سرور مارو تو لیست بلاک قرار داده و تصمیم داریم سرور مجازی تهیه بکنیم سرویس بدون این مشکلی میتونید ارائه کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VipSc
سلام چند سوال داشتم دوست عزیز.
1- ما سایت فیلم وسریال داریم و اسکریپت وی ای پی نصب کردیم و در نت افراز میزبانی میشه، الان مشکلی که داریم تعداد اجرا و پروسس اسکریپت خیلی بالا هست
جوری که نت افراز ای پی سرور مارو تو لیست بلاک قرار داده و تصمیم داریم سرور مجازی تهیه بکنیم سرویس بدون این مشکلی میتونید ارائه کنید؟
1-چه میزان؟ فشاری رو سرور هست؟مشکل رو دقیق اعلام بکنید
2- اول توضیحی درباره مشکل بدید تا بررسی بشه
امکان رزو هست؟یعنی میشه رزرو کنم 28اردیبهشت بخرم؟
هزینه برای ماه اوله یا تخفیف همیشه هست؟
اگر رزرو کنم تخفیف پا بر جا میمونه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
apple0020
امکان رزو هست؟یعنی میشه رزرو کنم 28اردیبهشت بخرم؟
هزینه برای ماه اوله یا تخفیف همیشه هست؟
اگر رزرو کنم تخفیف پا بر جا میمونه؟
درود خدمت شما
بله امکانش هست
هزینه رو پرداخت بکنید هر زمان نیاز به سرور داشتید تحویل میشه و از زمان تحویل سررسید اغاز خواهد شد
هزینه ثابت هست افر های اقتصادی او وی اچ وب میباشد هر چند مدت یکبار ارائه میشه.
تخفیف تا چند روز اینده بیشتر فعال نخواهد بود
میشه الان پول رو پرداخت کرد و بعدا سرویس رو استفاده کرد ؟؟
مثلا تحویلش 2 ماه دیگه باشه ؟؟
اگه میشه بگید تا از راه تیکت اقدام کنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Geravand79
میشه الان پول رو پرداخت کرد و بعدا سرویس رو استفاده کرد ؟؟
مثلا تحویلش 2 ماه دیگه باشه ؟؟
اگه میشه بگید تا از راه تیکت اقدام کنم .
درود خدمت شما بعد از پرداخت هر زمانی که اعلام بکنید
چه یک ساعت بعد چه 10 روز بعد سرویس تحویل شما میشه.
چندین سرور به این صورت ارائه کردیم مشتری هایی بودن از جایی سرویس داشتن و قصد انتقال داشتن از ما خرید کردن
و موقع درخواست سرویسشون رو تحویل گرفتن :113:
در صورت نیاز تیکت ارسال بکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
1-چه میزان؟ فشاری رو سرور هست؟مشکل رو دقیق اعلام بکنید
2- اول توضیحی درباره مشکل بدید تا بررسی بشه
با سلام
مشکل به اینصورت هستش که، تعداد فایل های اجرایی اسکریپت در هر ثانیه، زیاد هستش، و تعداد درخواست ارسالی و دریافتی از سمت اسکریپت به سرور دانلود زیاد میباشد، و باعث میشود که آی پی سرور دانلود توسط هاستینگ ها بلاک بشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VipSc
با سلام
مشکل به اینصورت هستش که، تعداد فایل های اجرایی اسکریپت در هر ثانیه، زیاد هستش، و تعداد درخواست ارسالی و دریافتی از سمت اسکریپت به سرور دانلود زیاد میباشد، و باعث میشود که آی پی سرور دانلود توسط هاستینگ ها بلاک بشود
درود مشکلی نیست قابل میزبانی هست
این مورد قابل حل میباشد
به مناسبت روز پدر روی کلیه سفارش هایی که امشب و فردا ثبت بشه
50 گیگ هارد رایگان + 512 مگ رم هدیه خواهند گرفت