پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)
پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)
شر برا خودتون درست نکنید برید دارایی قشنگ محترمانه پر کنید
جریمه می خوره هاااااااااااا حالا نرید دست دست کنید
وقتی از کسبه بابت جواز کسب متغییر از 500 هزار تا 1.5 میلیون هر سال پول می گیرند و بعد دوباره از راه دارایی مالیات می گیرند و دوباره بابت نصب تابلو سردر مالیات می گیرند و دوباره هزینه برق مغازه رو با نرخ تجاری پول می گیرند ( هر کیلووات 200 تومن تجاری و مسکونی 50 تومن ! ) و مالیات اب می گیرند و مالیات ....
حالا شما پیدا کنید پرتغال فروش را !
دوستان حقیقی کسیس مراجعه نکرده این چند روز دارایی؟ خبر جدیدی ندارید؟
من که نماد دارم و مالیاتم نمیدم و نخواهم داد چون از هیچکدوم از زیر ساختهای کشور استفاده نمیکنم که بخوام مالیات بدم
مالیاتی که اینا میخوان بگیرن از گوشت سگ نجستره و بالاخره یک جایی هرچی که خوردن بالا میارن
همه وبمسترها دارن با هزار بدبختی خودشون توی این بازار خراب زنده نگه میدارن به امید اینکه روزی همچی درست بشه و اگه قرار باشه درصدی به مالیات هم بدن که نمیشه
اگه قرار به مالیات باشه من با برند دیگری شروع میکنم
ساده ترین راه حل ،مالیات رو مگر از اون کسی که نماد داره نمیگیرند مگر بر اساس واریزی ها نیست خوب واسه درگاه باز کردن از کارت بانکی مادر یا پدر یا اقوام استفاده کنید خوب!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pakradm
با عرض سلام و احترام
قانون مالیات بر ارزش افزوده یعنی مشتری نهایی می بایست 9% مالیات را پرداخت نماید و این مورد دلخواهی نیست که از مشتری بگیرید یا خیر، البته بعضی شرکت ها این 9% را هم روی قیمت خود اضافه می نمایند و می گویند نیازی به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده نمی باشد. در هر صورت همه شرکت ها می بایست بابت هر فاکتور خود 9% مالیات بر ارزش افزوده ای را که از مشتریان خود می گیرند پرداخت نمایند.
هم اکنون شما بر روی همه خدمات و کالاها از جمله لبنیات، برق، اینترنت و ... مالیات بر ارزش افزوده را پرداخت می فرمایید چون مشتری نهایی هستید.
در خصوص اتحادیه و صنف و... هم در خارج ایران تعداد بسیار زیادی اشخاص سرویس دهنده هاستینگ وجود دارند که همگی موظف به پرداخت مالیات هستند(مثلا PayPal قبل از رسیدن به 200 تراکنش بابت سرویس، از شما درخواست SSN یا EIN می نماید تا گزارش مالیات شما را ارسال نماید) اما آیا در همه کشورها چنین تشکل هایی شکل می گیرد؟؟؟ چرا فکر می کنید اگر اتحادیه ای تاسیس شود شما ملزم به پرداخت مالیات نمی باشید؟؟؟ اگر فردا صبح اتحادیه هاستینگ ایران تاسیس شد و همین افرادی که خود شما به عنوان مدیر و مسئول انتخاب فرموده اید بخشنامه کردند همه می بایست مثلا 12% مالیات بدهند، آنگاه مالیات را پرداخت می نمایید و یا سعی به فرار از آن و تخریب اتحادیه می فرمایید؟؟؟
هم اکنون سازمان نظام صنفی رایانه ای به عنوان اتحادیه صنعت کامپیوتر ایران شناخته می شود و فکر میکنم هاستینگ هم جزئی از صنعت کامپیوتر می باشد به طوری که همه ساله نظام صنفی در تعرفه "نرخ پایه خدمات فنی - تخصیی انفورماتیک" که ارائه می نماید قیمت دامنه و هاستینگ را نیز اعلام می دارد. اگر کلیه سرویس دهندگان بر اساس این قیمت ها سرویس دهی نمایند و هیچ شخصی نه یک ریال بیشتر بگیرد و نه یک ریال کمتر آنگاه همه سود خوبی خواهند کرد و به راحتی میتوانند مالیات پرداخت نمایند.
به عنوان مثال در تعرفه امسال هزینه هاست 100 مگابایت با امکان میزبانی فقط یک سایت و یک دیتابیس در شرکت دارنده رتبه 7 شورا(پایین ترین رتبه) برابر 108,000 تومان می باشد.
حالا بعضی ها می آیند هاست می دهند 100GB با امکانات نامحدود و هزینه سالیانه 10,000 تومان!!!=P~
من قول می دهم اگر هیچ شخصی دامنه IR به مدت 5 سال را زیر 40,000 تومان(حدود 15,000 تومان ارزانتر از ایرنیک) ثبت و تمدید نکند، هیچکس از نان خوردن نمی افتد!!! چون میلیون ها دامنه IR نیاز به ثبت و تمدید مجدد دارند و کسی با این قیمت 40,000 تومان مستقیما به سراغ ایرنیک نخواهد رفت(چون به هر حال ارزان تر از ایرنیک است)
چون ما قیمت های درستی برای خدماتی که می دهیم در نظر نمی گیریم و بالطبع درآمد کم حاصل از آن نیز سبب مشکلات مالی زندگیمان می شود و توانایی پرداخت مالیات نیز نداریم؛ دلیل نمی شود که دولت استثناعا از ما مالیات نگیرد!!! پس بیایید کمی قیمت هایمان را اصلاح نماییم تا هم وضع خومان خوب شود و هم بتوانیم مالیات بدهیم!!!:d
انشاءالله مشکلات همه مان برطرف گردد.;)
شب خوش:53:
Big Like
کاملا موافقم
طبق نظریه دوستان الان باید مالیات بر ارزش افزوده رو بر روی تمامی فاکتور ها اضافه کنیم؟ یعنی 9% ؟!
دوستان بنده امروز مراجعه کردم.. گفتن اگه تشکیل پرونده ندید ما مشکلین داریم اما ملیانتتون 10 برابر میشه... مالیات 100 تومن میشه +1 میلیون تومان و تازه جریمه هم اضافه میشه...
اگر نرید تشکیل پرونده بدید ضررشو خودتون میکنید و بعدا یهو چندین میلیون ضرر سنگین مالی رو باید متحمل شید در صورتیکه با تشکیل پرونده و هر سال ارائه اظهارنامه هزینه مالیات به هرحال خیلی کم خواهد شد
سلام،
دوست عزیز یه سوال اساسی داشتم : شماره ملی شما رو داشتند یا خودتون دادید؟
Sent from my thl T11 using Tapatalk