سلام با توجه به عدم ارائه تست ایا امکان بازگشت بدون قید و شرط هزینه امکان پذیره ؟ واسه خودم اگه یه اکانت تست 5 دقیقه ای هم اگه امکانش باشه راحت ترم .. ویندوز سرور 2008 با رم 4 گیگ مد نظرم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام با توجه به عدم ارائه تست ایا امکان بازگشت بدون قید و شرط هزینه امکان پذیره ؟ واسه خودم اگه یه اکانت تست 5 دقیقه ای هم اگه امکانش باشه راحت ترم .. ویندوز سرور 2008 با رم 4 گیگ مد نظرم
بنده از وقتی خرید کردم 1 مرتبه تونستم لاگین بشم
و بقیه مواقع کانکت نمیشه و پاسخی هم داده نمیشه
خرید کلا اشتباه بود ... هر ارزونی بی حکمت نیست
باسلام
کاربرگرامی سرویس شما با این سرویس متفاوت هست
همچنین مشکل شما نیز در حال پیگیری هست و به زودی برطرف خواهد شد
جای نگرانی نیست - اختلال شما داخلی هست و انشالله در ساعات مانیتورینگ بررسی خواهد شد
همچنین به هر دلیل از سرویس خود راضی نیستید لطفا اطلاع دهید تا هزینه پرداختی خدمت شما برگشت داده شود
موفق باشید
- - - Updated - - -
باسلام
کاربرگرامی سرویس شما به دلیل مشکلی که خودتون می دونید و تخلف به وجود آمده مسدود شده است
بنده اطلاع دادم که دوشنبه ممکن هست که سرویس جدید تقدیم شما گردد
هرچند که پرداخت کاملی هم نداشتید در هر صورت برای شما بازگشت وجه انجام شد
دلیل این که عرض کردم دوشنبه این خواهد بود که شما باید روی سرور جدید میزبانی شوید و امروز به دلیل تعطیلی این امر امکان پذیر نیست
موفق باشید
جناب عبید، با سلام
اینکه یک هفته قطعی بوجود اومده ، وعلت نامشخص بود ، بحثی در اون نیست.
من منکر این نمیشم تو این یک سال و نیم ، اگر سرویس یک جاهای قطعی داشت یا ایپی سرور ها عوض شد یا هر مشکلی بوجود اومد ، سریعا پیگیرید کردید، من همینجا اعلام میکنم ، ایشون سرویس پشتیبانی خیلی عالی دارند، وقت میزارن تا مشکل رو حل کنن، حتی خارج از تایم اداری ، یک نفره خیلی چیز های رو میتونن هندل کنند.
ولی کلمه " شاید دوشنبه" شاید هفته دیگه ، شاید دو روز دیگه ، به نظرتون پاسخ مناسب هست ؟
به هر حال، بابت همه لطف هاتون ، پشتیبانی هاتون و سرویس دهی خوبتون و قیمت های عالیتون در طول یک سال و نیم ممنون.
سلام
بنده یک سرور مجازی برای هاستینگ نیاز دارم که امکان فروش هاست و فروش نمایندگی هاست ارائه بدم
آیا کانفیگ های لازم انجام میشه ؟ به چه صورت و با چه قیمتی؟
کنترل پنل تمامی سایتهای مشتریان سی پنل هستند.
با تشکر
باسلام
جهت هماهنگی وبررسی بیشتر لطفا با بنده در تماس باشید
Www.telegram.me/irvsk
همچنینوب سایت شرکت نیز خانم محمدی آنلاین هستند
موردی بود درخدمتم
سلام
جناب هزینه هر هسته اضافه چقدر هست؟
تا چند هسته روی سرویس 10 گیگ رم قابل ارائه هست؟