ای پی میخام میخام بدونم واسه سرور دانلود خوبه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ای پی میخام میخام بدونم واسه سرور دانلود خوبه ؟
اگه ممکنه پینگ 8.8.8.8 هم به من بدین
کلاه برداری نیست ؟
اطلاعات تکمیلی جدید :
در ضمن بنده فهمیدم که ایشون دوست همون marketvps هست که چند وقت پیش پول مردم بالا کشید و بعد هم خود ایشون این کار تکرار کرد .
سرور های این فرد با marketvps مشترک هست . البته یک دامنه دیگر رو هم ثبت کردن که تا انجا که میدونم آخرین بار انجا کلاه برداری کردن .
نفر اول =
امین کثیریان - به نظر میاد سن قانونی برای گرفتن دروازه پرداخت آنلاین هم نداشتن و از معصومه کثیریان در مورد گرفتن دروازه پرداخت کمک گرفته . (حالا این معصومه کی باشه خدا میدونه)
09375150429
yahoo : milade_m
irhosting24.ir
نفر دوم =
رضا اعتمادی - احتمال زیاد با اسم جعلی هستند و شاید خود امین کثیریان باشه .
09019071003
yahoo : marketvps
marketvps.com
نفر سوم =
رضا زارعی - به نظر میاد خود رضا اعتمادی با دامنه دیگر و مشخصات دیگر باشه.
09011204778
yahoo : srv_s97
persia-server.com
جالب اینجاست که این فرد در همین انجمن باز هم داره پست های فروشی و آفر های جدید ارائه میده : پس باید منتظر پول خوری های بیشتری باشیم .
جالب ترش اینجاست که آفر های فروش سرور اختصاصی هم میده .. در حالی که با یک vmware که راحت ترین مجازی ساز موجود هست قابلیت تحویل سرور درست حسابی که 1 ماه سرور کار کنه نداره .
- - - Updated - - -
کلاه برداری چه عرض کنم .
شما تاپیک های ایشون بخونید همه چی دستتون میاد.
اگه مطمئن نشدید یک سرور تهیه کنید تا بفهمید جریان چه قراره :105:
- - - Updated - - -
دوست عزیز این تاپیک چندین صفحه درباره کلاهبرداری های این فرد و هم دستانش نوشته شده شما کدوم باغی دقیقآ ؟
همون طور که گفتم ایشون 3 تا سایت دارن . (شاید 3 تا همکار.. 3تا دوست ..3تا این کاره ... یا 3 تفنگ دار :) )
از هر کدون که دوست دارید میتونید سفارش بدید و پولتون بخورن .
به نظر من این پولی که میخواید بخورن رو بدید به سایت محک که با این کار کمک کرده باشید به کودکان سرطانی . :53:
- - - Updated - - -
سرور های ایشون وارز هست . :-*
به این شکل که شما پول واریز میکنید بعد سرور تحویل نمیگیرید به همین شکل سرور های وارز با هر منابعی که بخواید میدن .
یکی از دوستان توی این تاپیک خیلی جالب نوشته بود .(احسنت)
مودبانش رو مینویسم : این فرد سرور های افرانت رو طوری آفر میده که خود دیتاسنتر افرانت باید سرور هاشو از این یارو بخره .
معنی این جمله : دیتاسنتر افرانت در بهترین حالت برای این مدل کاربرا هر 1 ترا 250هزار تومان میده حالا این یارو امده بود میگفت از افرانت ترافیک نامحدود با پورت 1 گیگ میده .(البته منم اون موقع اطلاعات نداشتم و قول تبلیغات این فرد خوردم)
59 هزارتومن ما رو هم خورد
اینم آیدیشه milade_m بعضی وقتا آنلاین میشه ولی جواب نمیده
چند تا ای پی می تونید بدید؟
منظور از نامحدود "واقعا" چقدره؟