پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
امروز کمی دیرتر کارمون رو شروع کردیم ببخشید اگر پاسخ ندادیم
سامانه شناسه ملی اشخاص حقوقی کشور
از اینجا میتونید استعلام کنید
و براتون از انگلیس تقدیم میکنم
- - - Updated - - -
سرورتون تحویل داده شد با ایپی انگلستان
موفق باشید
سلام ببخشید ولی ای پی رو گویا از فرانسه به من تحویل داده اند و اون کانفیگ که سفارش داده ام درست هست؟
Ram: 4096mb
Cpu: 4core
SSD:30GB
HDD: 360Gb
port: 1Gbps
Bw : Unlimited
ماهانه : 32600
همچنین ممنون میشوم اصلا اورسل نکنید و پنل و دسترسی هم برای من راه اندازی کنید بازم ببخشید اینجا بیان کردم .
پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام ببخشید ولی ای پی رو گویا از فرانسه به من تحویل داده اند و اون کانفیگ که سفارش داده ام درست هست؟
Ram: 4096mb
Cpu: 4core
SSD:30GB
HDD: 360Gb
port: 1Gbps
Bw : Unlimited
ماهانه : 32600
همچنین ممنون میشوم اصلا اورسل نکنید و پنل و دسترسی هم برای من راه اندازی کنید بازم ببخشید اینجا بیان کردم .
خواهش میکنم
وی پی اس های رم 4گیگابایت روی سرور 128 گیگ رم میزبانی می شوند و هیچگونه اورسلی انجام نمیشه دوست عزیز
http://up.vbiran.ir/uploads/25661418...28gb%20ram.jpg
ایپی دیتاسنتر به ما به اسم انگلستان داده عکس هم براتون تیکت کردم
احتمال داره لوکیشن ایپی هارو تازه تغییر داده باشه و هنوز همه جا ست نشده باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
خواهش میکنم
وی پی اس های رم 4گیگابایت روی سرور 128 گیگ رم میزبانی می شوند و هیچگونه اورسلی انجام نمیشه دوست عزیز
http://up.vbiran.ir/uploads/25661418...28gb%20ram.jpg
ایپی دیتاسنتر به ما به اسم انگلستان داده عکس هم براتون تیکت کردم
احتمال داره لوکیشن ایپی هارو تازه تغییر داده باشه و هنوز همه جا ست نشده باشه
بله الان اپدیت کردم شد انگلیس خب سرعت سرور خوب هست و امیدواریم همینطور بمونه و همینطور قیمت ها اگر به این شکل باشه ما به احتمال زیاد تا ماه های اینده به سرور های بیشتری نیاز خواهیم پیدا کرد بازم ممنون از سرویس فقط یک چیز پنل ریبوت هم برای من اماده کنید ممنون .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
بله الان اپدیت کردم شد انگلیس خب سرعت سرور خوب هست و امیدواریم همینطور بمونه و همینطور قیمت ها اگر به این شکل باشه ما به احتمال زیاد تا ماه های اینده به سرور های بیشتری نیاز خواهیم پیدا کرد بازم ممنون از سرویس فقط یک چیز پنل ریبوت هم برای من اماده کنید ممنون .
میزبانی شما افتخار ما هست دوست عزیز
قیمت تا دلار تغییر جدی نکنه ثابت هست
پنل هم براتون ارسال شد
موفق باشید
سلام
سه ماهه سفارش داده شد
منتظر تحویل هستم
بروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام
سه ماهه سفارش داده شد
منتظر تحویل هستم
بروز باشید
سلام
تشکر بابت خرید شما
خوشحالیم که میزبان شما هستیم
سرویس شما تحویل داده شد
پیروز باشید.
لطفا تیکت مارو هم جواب بدید :) 2 روز پیش یه قول های به ما دادی که تا ساعت 12 وقت اداری روز گذشته انجام بدین که متاسفانه هنوز انجام نشده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LiGA
لطفا تیکت مارو هم جواب بدید :) 2 روز پیش یه قول های به ما دادی که تا ساعت 12 وقت اداری روز گذشته انجام بدین که متاسفانه هنوز انجام نشده
سلام
شماره تیکت رو برام پیغام خصوصی کنید خودم چک کنم
متاسفانه به ما هم ۲ روز قول دادن. هنوز انجام ندادن. پشتیبانی افتضاحه ....
سلام
من یک سرور مجازی میخواهم
با هارد ۱۰۰ گیگ
و
cPanel روی نصب شده باشه
دارید شما ؟
قیمت چند ؟
من می خواهم ۱۰۰ تا سایت ۱۰۰ مگابایتی روش بالا بیارم
میخوام گیر نکنه و همیشه آپ تایم باشه
شما رم و سی پی یو رو بگید چی باشه بهتره