با سلام و احترام
نظر لطف شماست دوست گرامی .
ما فقط انجام وظیفه میکنیم .
موفق باشید :53:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
تخفیف ها ادامه ارن؟من یه سرویس 1 گیگا بایتی میخوام
سلام
یه سرویس تهیه شد منتظر پاسخگویی هستم
*** طرح جمع آوری نظرات و انتقادات ***با درود و عرض ادب و احترام
به اطلاع کاربران گرامی ایران سرور میرسانیم ، ایران سرور در نظر دارد تغییر و تحولاتی در سرویس ها و بخش پشتیبانی و فروش شرکت ایجاد نماید . با توجه به این موضوع از کاربران عزیز درخواست داریم نظرات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایند و در این امر ما را یاری فرمایند .
کاربران عزیز از طریق لینک زیر میتوانند نظرات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایند تا بررسی های لازم انجام گیرد :
http://www.irserverco.ir/whmcs/submi...tep=2&deptid=6
همچنین میتوانید از طریق شماره پیامک 50001333006916 نظرات و پیشنهادات خود را برای ما پیامک نمایید .
با تشکر :53:
سلام و خسته نباشـید...داشتم توی انجمن گشتی میزدم که تاپیک شما رو دیدم...
من دارم یه سایت دانلود موزیک راه اندازی میکنم...و یک ســـرور مجازی برای دانلود و آپلود موزیک هام و یک هاست برای میزبانی سایت میخوام خریداری کنم تاپیک رو که دیـــدم متوجه شدم که مشتریــان از خدمات شما راضی هستن ولی بیشتر درباره هاست میزبانی...
و نظری راجعبه سرورهای مجازی شما ندیدم...
مخوام شما به من مشاوره بدید که برای راه اندازی سایت سرور مجازی با چه مشخصاتی خریداری کنم؟(میزان فضای مورد نیاز 30 گیگ کفایت میکنه و سرعت دانلود کاربران از سایت هم خیلی مهمه)
همچنین برای میزبانی سایت هم خوشحــال میشم پیشنهاد شما رو بدونم؟(چون در ابتدای کار هستیم سایت آنچنان بازدیدی نداره ولی میخوام سرعت لود بالا باشه)
منتظر پاسخگویی شما هستم...
با سلام و عرض ادب و احترام
همیشه سعی شده در تمام خدماتی که به کابران ارائه میکنیم به بهترین شکل عمل کنیم و تاکنون نیز این مسئله رو به تمام کاربران خود اثبات نموده ایم .
علت اینکه در مورد سرور های مجازی نظری داده نشده این هستش که ایران سرور تاکنون تایپیک فروش سرور مجازی نداشته است و این تایپیک نیز مربوط به سرویس های میزبانی شرکت میباشد . علت نداشتن تایپیک فروش سرور مجازی هم این میباشد که شرکت ما قصد ندارد که قیمت سرویس ها رو به صورت رقابتی با سایر همکاران پایین بیاره و از اون سمت هم مجبور بشیم کاربر زیاد جذب کنیم که باعث افت کیفیت بشه ...
در مورد سوالاتون هم ، درباره سرور بنده به شما سرور انگلیس یا فرانسه رو پیشنهاد میکنم . فعلا برای شروع کار سرور رم 1 کفایت کارتون رو میکنه ، درباره میزبانی هم میتونید از فضای 1 گیگ استاندارد یا حرفه ای شروع کنید ...
معمولا از این قبیل مشاوره ها رو به صورت تیکت و یا تماس بهتر میتونیم پاسخ بدیم و راهنمای شما باشیم . پس از شما درخواست میکنم که یا به صورت تیکت و یا به صورت تلفنی با بنده در ارتباط باشید تا بهتر و کامل تر کمکتون کنم .
در خدمت شما کاربر گرامی هستیم :53:
با سلام ، برای یک برنامه موبایل فقط نیاز به دیتابیس mysql دارم ، آیا ممکن هست که دامنه نگیرم و از ip هاست استفاده کنم؟؟
با عرض درود و احترام
متاسفانه به دلایل امنیتی باز کردن سایت توسط آی پی سرور امکان پذیر نمیباشد ، شما نیازی به خریداری دامنه ندارید میتوانید از دامنه های رایگان استفاده نمایید .
در این زمینه میتوانید در هنگام خرید با تیم پشتیبانی در ارتباط باشید تا بیشتر راهنمایی بشید .
این نکته رو خاطر نشان بشم که میتوانید از هاست استفاده کنید بدون دامنه ، وارد هاست بشید و کارهاتون رو انجام بدید . اما بدون دامنه سایت رو نمیتونید مشاهده کنید .
موفق و پیروز باشید :53: