آقایی که مدیر این بخش هستی این بابا رو از برق بکش
داره شر میشه ها
نمایش نسخه قابل چاپ
آقایی که مدیر این بخش هستی این بابا رو از برق بکش
داره شر میشه ها
دوست عزیز همچنان در خیال پردازی تشریف دارید؟ لینک زیر رو مطالعه کنید:
توافق Kaspersky Lab و INTERPOL برای همکاریهای گسترده علیه جرایم سایبری
سلام یه سوالی داشتم من از ند32 استفاده میکنم ولی baidu antivirus خودکار نصب شده و پاک هم نمیشه وقتی هم پاک میکنم بعد از یک ریستارت دوباره میبینم فعاله
به نظر شما این باشه یا باید پاکش کنم ؟
خوب که چی ؟؟؟
اینترپل با ترندمیکرو هم همکاری داره .
بعدش توافق همکاری بستن . ولی کو تا همکاری ......
کسپرسکی با خیلی شرکتا قرارداد همکاری بست ولی 99.9 درصد باهاش کار نکردن .
نمونش کوالکام .
نمونش جنرال آتلانتیس
:65:
- - - Updated - - -
ضد ویروس جعلی نصب شده روی سیستمت .
حتمآ نود32 ت هم جعلی و تقلبیه .
تماس بگیر با شرکت دورانتاش ازشون کمک بگیر .
این آقا فکر میکنه خیلی حالیشه ولی متاسفانه حرف بقیه رو گوش نمیده
در کل دوستان سکوت بهترین جواب در برابر این آقا هستش
بهترین ها بیت دیفندر و کسپر هستش
حالا این اقا میگه کلاهبردار یک مدرک هم نداره اگه الان این آقا توی یه کشور خارجی مثل انگلیس یا امریکا بود چنین خبری رو جرئت میکرد پخش کنه
اون موقع کسپر جوابش رو میداد
تا دیگه شایعه نکنه ولی حیف تو ایرانیم برای کسی مهم نیستش
سلام .
1- حرف بقیه رو گوش نمیده یعنی چی ؟ اصلآ کلماتی که استفاده کردی معنیش رو میدونی ؟
2- اینکه به هر دلیلی حالا نابینایی ، یا کم بینایی یا اینکه دوست نداری مدارک رو ببینی ، نمیتونی مستندات رو ببینی و خودت رو به کوری میزنی ، مشکل ما و بقیه نیست . مشکل شماست .
3- راستی این 2 شرکتی که اسم بردی که مثلآ بهترین هستن . تو چی بهترین هستن ؟ 4 تا شرکت فناوری اسم ببر که با اینا کار میکنه !!!
4- مدارک و مستندات و لینکهای معتبر ارائه شده . پس بهتره سکوت کنی و بری اونها رو مطالعه کنی . نمیخوایی هم نخواه . ولی نیا اینجا شعر و داستان بگو .
پستهات توهین آمیزه و حاوی هیچ مطلب درست و آموزنده و آموزشی نیست . و به طور مشخص سعی در بر هم زدن نظر انجمن داری .
هر وقت بینایی چشمات برگشت سری به این لینک بزن . هم فارسی نوشته ( البته امیدوارم فارسی بلد باشی ) هم سند داره هم مدرک داره هم پرینت اسکرین داره .
حالا هم برو پی کارت و وقت ما رو نگیر .
شما به غیر از لینک های معتبر سایت خودت ، لینک منبع دیگه هم داری؟؟
هرچی لینک منبع میدید مربوط به سایت های خودتون هست و همچین معتبری هم نداره ، منظور دوستمون هم همینه ، لینک منبع موثق بده برادر!
یه چیزی رو ادعا میکنی که هیچ لینکی ازش نیست و فقط لینک های سایت خودتون رو میدید.
خب جوابت رو میدم بهت
که دیگه برای من گنده گنده حرف نزنی
اول اینکه سایت خودت رو معتبر نشناس
دوما به جا انجمن نظر ندهه
برو پست هارو بخون اکثرا با کسپر دارند کار میکنند و پیشنهاد میدن
خب حالا برسیم به سایتت
چه لینک معتبری سایت خودت رو معتبر نشون نده چون یه مشت نوشته هستش و منبع واقعی و خارجی معتبر اصلا نداری=))
بعد هم ببین دوست عزیز شما هر چه پست بزاری تو این انجمن به حرف شما کسپر کوچیک یا شرکت دیگه ای بزرگ
همه میدونیم که جز یه مشت متن دروغ چیز دیگه ای ثبت نمیکنی
و بگم هر وقت منبع خارجی معتبر یا داخلی معتبر جز سایت خودت(:65:) نشون دادی اون موقع میشه روی حرف هات کمی بحث کرد
ورگنه جز یک مشت نوشته بیهوده چیز دیگه ای نداری
سلام مهندس .
1- سایت خودت یعنی چی ؟ سایت یکی از فامیلامونه .:65:
2- واقعآ من نمیفهمم چرا کسی که قادره بیاد تو ی فروم ثبت نام کنه و یادداشت بزاره ف چطوری قادر نیست لینک و مستندات و پرینت اسکرینهای توی اخبار ی سایت دیگه رو تشخیص بده . من واقعآ دارم نگرانتون میشم .
فکر کنم جوابتون رو کامل گرفتین . عزیزم اون سایت ی سایت مرجع خبری هست : توش ی سری یادداشته . هر یادداشت مطلبش به فارسیه . هر یادداشت بجزء مطالب فارسی توش منابع و مستندات و پریتا اسکرین و فایل داره . اگه خدا شنوایی و بینایی و از این چیزای خوب خوب بهت داده باشه مطمئنآ میتونی بخونی . نمیتونی بده یکی که حواس 5 گانه رو داره بخونه و برات بازتعریف کنه .
یعنی من همه تلاشم رو کردم به ساده ترین شکل برات توضیح بدم که متوجه بشی . ساده تر از این باید بری جای دیگه برات توضیح بدن .