پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
e30_007
سلام
دوست عزیز 9 تا دامین پرداخت کردم توی سایت اما زده معلق! خودتونثبت میکنید؟
سلام
بله حدود نیم ساعت بعد از سفارش شما ثبت شده
بیشتر سفارش ها یا آدرس ندارن یا نام ها به صورت فارسی هست برا اینکه سریعتر و آنی ثبت بشه باید مشخصات کامل و لاتین باشه
من نمیدونم چرا مدیران این سایت حتی جواب های نقل قول هارو حذف میکنن ، الان من به ایشون که تو تاپیک سوال کردن نباید جواب بدم؟ بزارم بمونه همینجوری؟ بعد کاربرا چی فکر میکنن؟
توی قوانین گشتم چیزی در این مورد پیدا نکردم
پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
سلام
بنده یک دامنه com. نیاز دارم . هنوز هم ثبت می کنید با همین قیمت ؟
ما یک خرید دیگر انجام دادیم و راضی هستیم
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fadakweb
سلام
بنده یک دامنه com. نیاز دارم . هنوز هم ثبت می کنید با همین قیمت ؟
بله از تو سایت میتونید سفارش بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SASAN-BSE
سلام
بله از تو سایت میتونید سفارش بدید
آیا امکان ثبت دامنه هایی که نام iran در اون ها هست هم امکان پذیره ؟ جایی دیده بودم که ظاهرا این دامنه ها ثبت نمیشن !
فکر نکنم مشکلی داشته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fadakweb
آیا امکان ثبت دامنه هایی که نام iran در اون ها هست هم امکان پذیره ؟ جایی دیده بودم که ظاهرا این دامنه ها ثبت نمیشن !
دوست عزیز بنده ثبت کردم مشکلی هم پیش نیامد!
نگران نباشید.
سلام یک دامنه سفارش دادم به صورت آنی تحویل نداد چرا .in
- - - Updated - - -
تحویل گرفتم با تشکر.
با سلام
بنده هم یک دامنه com. سفارش دادم . بصورت آنی تحویل داده شد
سلام
می تونیم از شما نمایندگی داشته باشیم