پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
بنظرم پلاگیناتون را فقط قسمت Pin باشه خیلی خوبه .
کسی مستقیم داره یا غیرمستقیم خودش تفکیک شده یا هوشمند استفاده میکنه بنظرم پلاگینتون 2گزینه اظافی داره که این تنظیم در پنل کاربری سایت موجود هست نیازی نیست اینجا تنظیم بشه نظره حالا من با پلاگین هایی مصرف میکنم 1گزینه داره .
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
بنظرم پلاگیناتون را فقط قسمت Pin باشه خیلی خوبه .
کسی مستقیم داره یا غیرمستقیم خودش تفکیک شده یا هوشمند استفاده میکنه بنظرم پلاگینتون 2گزینه اظافی داره که این تنظیم در پنل کاربری سایت موجود هست نیازی نیست اینجا تنظیم بشه نظره حالا من با پلاگین هایی مصرف میکنم 1گزینه داره .
درود
با سپاس از نظر شما
پلاگینی که فرمودید نیز در سایت موجود است
برای این منظور میتوانید پلاگین به تفکیک درگاه را دانلود نمایید که فقط نیاز به پین دارد
آزمایشگاه سیباپال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
درود
با سپاس از نظر شما
پلاگینی که فرمودید نیز در سایت موجود است
برای این منظور میتوانید پلاگین به تفکیک درگاه را دانلود نمایید که فقط نیاز به پین دارد
آزمایشگاه سیباپال
اوکی اره 2درگاه پلاگینتون را گرفتم الان . ثبت نام هم کرده بودم قبلا اما فعلا تکمیل نکردم حساب کاربریم را ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
اوکی اره 2درگاه پلاگینتون را گرفتم الان . ثبت نام هم کرده بودم قبلا اما فعلا تکمیل نکردم حساب کاربریم را ....
چنانچه در خصوص تکمیل مدارک نیاز به راهنمایی دارید میتوانید به واحد پشتیبان سایت تیکت ارسال نمایید.
با سپاس
بنده به تمامی مشتریام که سامانه فروشگاهی دارنو معرفی کردم و ثبت نام کردن:)
انشالله که موفقط و سربلند بشید !
آیا امکان ویژه ای به ما تعلق میگیرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almanwebhost
بنده به تمامی مشتریام که سامانه فروشگاهی دارنو معرفی کردم و ثبت نام کردن:)
انشالله که موفقط و سربلند بشید !
درود
از لطف شما بسیار متشکریم
نقل قول:
آیا امکان ویژه ای به ما تعلق میگیرد؟
بله
لطفا تا سورپرایز ویژه شرکت منتظر بمانید
با سلام و احترام
ضمن تشکر از همکاری شما با سامانه پرداخت سیباپال، به اطلاع می رساند درگاه بانک ملی , اقتصاد نوین و فن آوا کارت به سیستم اضافه گردید.
پلاگین های مربوطه در آزمایشگاه سیباپال قابل دریافت میباشد.
سلام جناب چند سوال ؟
1. آیا بجز درگاه اختصاصی سامان و فن آوا درگاهی ارائه میدید؟ اگر نه تا کی؟
2. چطور باید به مشتریانم سیباپال رو معرفی کنم؟ چه امکاناتی به من تعلق میگیرد؟
نقل قول:
. آیا بجز درگاه اختصاصی سامان و فن آوا درگاهی ارائه میدید؟ اگر نه تا کی؟
با سلام و احترام
در حال حاضر درگاه اختصاصی تنها از سامان و فن آوا کارت ارائه میگردد
در خصوص اضافه شدن درگاه جدید ان شاء الله به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.
نقل قول:
چطور باید به مشتریانم سیباپال رو معرفی کنم؟ چه امکاناتی به من تعلق میگیرد؟
لطفا از طریق تیکت مطرح نمایید تا به واحد مربوطه ارجاع داده شود.
پلاگین پرداخت Hostbill برای درگاه اختصاصی اضافه گردید.
آزمایشگاه سیباپال