پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سرور مجازی رم 1 گیگ با کانفیگ kerio
]چقدر در میاد؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
قیمت جدید ۴۰ هست
انگلیس هست
تا الان مشکلی با تورنت نبوده
ای ای اس نصب میکنم روی ویندوز
۴۸ ساعته تحویل میدم
اون پلن با 500 گیگ فضا 50ت حله؟ ;)
من هم یک سرویس می خوام که تورنت توش آزاد باشه شما چه پلنی رو پیسنهاد می کنید؟ (هارد برام مهم نیست چون برای استفاده ی شخصی میخوام)
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzgostar
سرور مجازی فرانسه دارید موجود؟ رم 64 میخواام یا 128 ارزون
سلام
متاسفانه فرانسه دیگه فروش ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
【★ tv_kade ★】
اون پلن با 500 گیگ فضا 50ت حله؟ ;)
سلام
۲ماهه پرداخت کنید ۵۵۰ گیگ میدم بهتون
سلام ایا امکان دانلود از تورنت تو سرور های انگلیس هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_fire
سلام ایا امکان دانلود از تورنت تو سرور های انگلیس هست
از یو تورنت مشکلی نداره
دوستان عزیز
سرور های ما هیچ مشکل سرعتی نداره
میتونید تیکت کنید تست سرعت دانلود بهتون بدم
مشکلات کانفیگ خودتون رو گردن سرور نندازید
پست هاتون گزارش شد چون اینجا ساپورت نیست
موفق باشید
سلام دوستان من الان یک روز که سرور دستمه
تاحالا مشکلی از نظر سرعت دانلود نداشتم و تو این مدت هم سرور داون نشده.
بغیر از دیر تحویل گرفتن سرور هیچ مشکلی تا الان نبوده و ایشون تایید میشوند.
سلام،
من برای چند تا از دوستان خارج از کشور میخوام سرور بگیرم ولی زمان تحویل باید دقیق باشه. در چه مدتی میتونید تحویل بدین؟ و آیا تضمینی هست برای این زمان یا مشکلات سابق همچنان برقراره؟