پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
من با منطق صحبت میکنم که صبر کنید تا من دقیق بدونم از کجا خورده.چرا عجله دارین !
من عجله داشتم شما خون سرد بودی میگفتی فردا باید پیگیری بشه من خون دل میخورم چیزی نمیگفتم.
اما این دفعه شما صبر کنید
بنده الان هم خونسردم، چون کارم به درستی انجام شده، این مورد واضح و مبرهن هست.
شما هستید که الان دارید با هتزنر برای Back زدن حواله دارید تلاش میکنید و میخواهد این حواله به مشکل بخوره.
مسئولیت تمامی عواقب این کار از این پس به عهده شماست. چرا که من فرم Trace حواله رو روز دوشنبه با باز شدن بانک ها در دوبی قرار بدم تا معلوم بشه چه شخصی قصد داشت در حاشیه کار بکنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
بنده الان هم خونسردم، چون کارم به درستی انجام شده، این مورد واضح و مبرهن هست.
شما هستید که الان دارید با هتزنر برای Back زدن حواله دارید تلاش میکنید و میخواهد این حواله به مشکل بخوره.
مسئولیت تمامی عواقب این کار از این پس به عهده شماست. چرا که من فرم Trace حواله رو روز دوشنبه با باز شدن بانک ها در دوبی قرار بدم تا معلوم بشه چه شخصی قصد داشت در حاشیه کار بکنه.
بیبن من صبرم حدی داره من فقط تیکت زدم که بدونم طبق کدوم رفرنس آی دی کسر شده.
بهتر دیگه تا زمانی که من اعلام میکنم پست ندین چون ممکنه دوستان فکر بد کنن.
من خودم پیگیرش هستم و اگر از شما بود در تایپیکت پرداخت رو تایید میکنم و از خجالت شما درمیام.
لطفا پست ندین اینجا به حد کافی شلوغ هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
بیبن من صبرم حدی داره من فقط تیکت زدم که بدونم طبق کدوم رفرنس آی دی کسر شده.
بهتر دیگه تا زمانی که من اعلام میکنم پست ندین چون ممکنه دوستان فکر بد کنن.
من خودم پیگیرش هستم و اگر از شما بود در تایپیکت پرداخت رو تایید میکنم و از خجالت شما درمیام.
لطفا پست ندین اینجا به حد کافی شلوغ هست
من اجازه نمیدم افرادی همچون شما با اعتبارم بازی کنید.
بنده همین الان با خانم Anja صحبت کردم، عذر خواهی کردم به خاطر تمامی ایمیل ها، و تیکت ها و تماس ها. ایشون اکسپت کردند که حواله بانکی به دستشون رسیده.
فکر بد؟ شما خواستید با اعتبارم بازی کنید چیزی که من اجازه به شخصی نمیدم در این مورد و در این مورد همون طور که عرض کردم دوشنبه بعد از مدارک کافی تصمیم گیری خواهم کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
من اجازه نمیدم افرادی همچون شما با اعتبارم بازی کنید.
بنده همین الان با خانم Anja صحبت کردم، عذر خواهی کردم به خاطر تمامی ایمیل ها، و تیکت ها و تماس ها. ایشون اکسپت کردند که حواله بانکی به دستشون رسیده.
فکر بد؟ شما خواستید با اعتبارم بازی کنید چیزی که من اجازه به شخصی نمیدم در این مورد و در این مورد همون طور که عرض کردم دوشنبه بعد از مدارک کافی تصمیم گیری خواهم کرد.
شما میتونید صبرو تعریف کنید؟
بحث اعتبار یعنی من اعتبار نداشتم و ندارم؟
ادامه ندین تا به من اطلاعات یدن بعد در موردش صحبت میکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
شما میتونید صبرو تعریف کنید؟
بحث اعتبار یعنی من اعتبار نداشتم و ندارم؟
ادامه ندین تا به من اطلاعات یدن بعد در موردش صحبت میکنیم
صبر اون چیزی هست که شما ندارید، روز دوشنبه به هنگام حواله به شما عرض شد که حواله تا یک هفته کاری به دست هتزنر خواهد رسید، قبض هم به شما تقدیم نمیشه، اما
1:شما یک هفته کاری صبر نکردید،
2:اصرار به دریافت قبض داشتید،
3:وقتی اون رو گرفتید باز هم منکر تمامی قضایا شدید.
دوستان اعتبار ازکارت مستر کسر شده باید هزینه تکمیل بشه کسی هست کمک کنه؟عرفان هزینه ex 10 فلکسی و آیپی رو بده به این ماه عزیز قرض کردم براش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
صبر اون چیزی هست که شما ندارید، روز دوشنبه به هنگام حواله به شما عرض شد که حواله تا یک هفته کاری به دست هتزنر خواهد رسید، قبض هم به شما تقدیم نمیشه، اما
1:شما یک هفته کاری صبر نکردید،
2:اصرار به دریافت قبض داشتید،
3:وقتی اون رو گرفتید باز هم منکر تمامی قضایا شدید.
من فارسی تایپ میکنم!
دوشنبه مدارک رو میدم
چون امروز با دیتاسنتر زیاد درگیر شدیم نمیشد شفاف کرد موضوع رو
با پی سی آن بشم گفتمان میکنیم
در حاضر درخواست سکوت دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
من فارسی تایپ میکنم!
دوشنبه مدارک رو میدم
چون امروز با دیتاسنتر زیاد درگیر شدیم نمیشد شفاف کرد موضوع رو
با پی سی آن بشم گفتمان میکنیم
در حاضر درخواست سکوت دارم
خودتون هم میدونید هیچ مدرکی بابت این کارتون ندارید. چون بنده از بخش Billing هتزنر استعلام کرده و مدرک معتبری بابت این کار دارم.
من مدارکم رو به مدیران ارسال کردم.
جدا از همه اینها دوستانی که در این حواله قدرالسهم شدند همه فاکتور هاشون پرداخت شده.
دوستانی که از باز شدن سرور های آقای موسوی توسط حواله ای که بنده انجام دادم شک یا شبهه ای دارند میتونند شماره فاکتور ایشان که در اون قبض پابلیک شده رو با استعلام تلفنی از هتزنر شکشون رو برطرف کنند.
M
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
خودتون هم میدونید هیچ مدرکی بابت این کارتون ندارید. چون بنده از بخش billing هتزنر استعلام کرده و مدرک معتبری بابت این کار دارم.
من مدارکم رو به مدیران ارسال کردم.
جدا از همه اینها دوستانی که در این حواله قدرالسهم شدند همه فاکتور هاشون پرداخت شده.
دوستانی که از باز شدن سرور های آقای موسوی توسط حواله ای که بنده انجام دادم شک یا شبهه ای دارند میتونند شماره فاکتور ایشان که در اون قبض پابلیک شده رو با استعلام تلفنی از هتزنر شکشون رو برطرف کنند.
گیرم که حواله باشه گفتم دوشنبه
الان از مستر هم کسر شده دوشنبه روشن میشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
M
گیرم که حواله باشه گفتم دوشنبه
الان از مستر هم کسر شده دوشنبه روشن میشن
گیرم خیر، 100%، چون همونطور که عرض کردم من مدرک کافی برای اثبات ادعام دارم. که به مدیران هم ارائه کردم که فرمودند تا شب رسیدگی میشه.
اینکه از مستر هم کم شده به بنده هیچ مربوط نیست، چون بنده به تعهداتم عمل کردم، بگید یا ریفاند کنند یا براتون دیپوزیت بزنند، جواب سوال بسیار ساده هست.