پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nekooee
مشکل اط طرف خود تک پرداخت بود برام برطرف کردن. ولی دو تا مشکل دیگه دارم. یکی همین مشکل دوستمون یعنی عکس برای کارت آپلود میکنم ولی بعد عکسی نشون نمیده در حقیقت اصلا آپلودم نمیشه چون تو پوشه ایمیج عکسی نمیره و خیلی زودم اوکی میکنم میره معلومه آپلود نمیکنه.و مشکل بعد اینکه وقتی یکی میزنه پرداخت ولی از وسط کار انصراف میده اون کارت از تعداد کارتهای من کم میشه و مثلا اگر یک کارت باشه دفعه بعد میزنه دیگه کارتی نیست! در حالی که هنوز کارت قبلی در لیست کارتها هست.حالا وقتی یک کارت باشه معلومه کدومه آدم پاکش میکنه و دوباره میسازش. اما وقتی تعداد کارتها زیاد باشه که نمیشه دیگه چون باید هم کارتها رو پاک کنی و دوباره بریزی تا درست شهراه حلی برای این نیست؟؟
سلامهر کی کارت بگیره اون کارت به مدت 20 دقیقه برای اون رزرو می شه اگه پرداخت نکنه بعد از 20 دقیقه اون کارت آزاد می شه.
کسی نبود بگه این مشکل آپلود نشدن عکسها از کجاس ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GG.BuZz
کسی نبود بگه این مشکل آپلود نشدن عکسها از کجاس ؟
من چک کردم "/" آخر آدرس نزده بودم الآن عکسها در پوشه statics/upload/images آپلود هم میشه چک کردم هست ولی باز ری سایز باید بکنه تو پوشه ریسایز هم اضافه کنه باز اینکار رو نمیکنه!
سلام
دوستان من از شرکت تجارت الکترونیک پارسیان درگاه پرداخت دارم
من از اسکریپت Freer و ماژول pec24 بدون مشکل استفاده میکردم
تا دیشت که برام مشکل بوجود اومد!
از دیشب تا حالا نمیتونم برای خرید وارد سایت بانک بشم!
زنگ زدم بهشرکت تجارت الکترونیک پارسیان، گفتن مشکل از سمت مخابراته و به این علت هست که هاست من خارج از کشور قرار گرفته!
گفتن بهتره از هاست داخلی استفاده کنم یا از داخل ماژول https://pec24.com رو به https://pecco2.com:27635 تغییر بدم
من هم تغییرات رو در ماژول اعمال کردم، ولی بازم وارد سایت بانک نمیشه!
از سایت Freer.ir ماژول pecco24 دانلود کردم و در فولدر پلاگین آپلود کردم، بازم نمیشه!
دوستان و اساتید محترم، به نظر شما مشکل از کجاست؟
لطفاً راهنماییم کنید
ممنون
مشکل از هاسته
باید هاستتون رو بیارید به هاست ایران
دوستان من مشکل آپلود عکسم که حل نشد یعنی آپلود میشه اما ریسایز نمیکنه در پوشه resize و عکسی هم در نتیجه نشون نمیده.
و مشکل دیگه که پول پرداخت میشه ولی تو قسمت پرداخت شده ها میزنه "تکمیل نشده" در حالی که تو سایت تک پرداخت پول به حسابم اضافه شده و حتی ایمیلشم آمده. چرا پس اینجا میزنه تکمیل نشده؟
من freer را ویرایش کردم اینجوری شده .
قابلیتهای خاصی هم بهش اضافه کردم .
مورد پسند بود خبر بدید .
فروش اینترنتی شارژ
سلام
می تونید این قالب رو اینجا بگذارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
من freer را ویرایش کردم اینجوری شده .
قابلیتهای خاصی هم بهش اضافه کردم .
مورد پسند بود خبر بدید .
فروش اینترنتی شارژ
دوستان این قالب رایگان نیست ولی قیمت بالای هم نداره . برای توضیحات بیشتر پ خ کنید
دوستان قالب های رایگان چی هست برای این اسکریپت؟