پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
به ما وی پی اس رو تحویل دادند.
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام
برای شکایت و هرگونه انتقاد، از بخش انتقاد و پیشنهاد استفاده کنید.
برای پشتیبانی از سایت فروشنده اقدام کنید.
از این به بعد اگر کسی نظم تاپیک فروش رو به هم بزنه اخطار میگیره. حتی بن میشه.
استارتر عزیز لطفا این پست رو به مشتریان خودتون نشون بدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Smart2012
یه ربع پیش کی بود اس داد؟
کی بود زنگ زد؟
شما جواب دادی؟
تیکت رو هم حالت عادی 24 ساعت یکبار جواب میدید
اولین شرط پشتیبانی تیکت هست
تماس هم بگیرید میگم تیکت کنید
هروقت تیکت کردید من هم مشکلتون رو برطرف میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
اولین شرط پشتیبانی تیکت هست
تماس هم بگیرید میگم تیکت کنید
هروقت تیکت کردید من هم مشکلتون رو برطرف میکنم
اوکی
5 روز از تاریخ سفارش سرور انگلیس رم 2گیگ افر ویژه میگذره هنوز تحویل داده نشده ! امیدوارم بعد از تحویل سرویس از کیفیت خوب برخوردار باشه . میدونم که سرتون شلوغه ولی خوب کاش مثلا بگید که ممکنه تا این حد طول بکشه همون موقع خرید .
دیدم چند روزه خبری نشده اینجا پست دادم چون دبدم اینجا اکتیو تر از تیکت هست . باز هم ببخشید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamkar
سلام
برای شکایت و هرگونه انتقاد، از بخش انتقاد و پیشنهاد استفاده کنید.
برای پشتیبانی از سایت فروشنده اقدام کنید.
از این به بعد اگر کسی نظم تاپیک فروش رو به هم بزنه اخطار میگیره. حتی بن میشه.
استارتر عزیز لطفا این پست رو به مشتریان خودتون نشون بدید.
چنین چیزی با وجود این قانون تقریبا برای خیلیها مثل خود من که اینجا فعالیتی جز تهیه سرویس نداریم مقدور نیست: "حداقل پست برای ایجاد تاپیک در این تالار 100 پست می باشد"
برای همین امثال من که ایشون سرشون کلاه گذاشته، یا سرویس افتضاح داده، چاره ای جز انتقاد در همینجا نداریم. شماهم اگر واقعا قصد کمک کردن دارید، یا قانون بالا رو بردارید، یا اجازه بدید همه حرفهاشون رو بزنند.
وقتی ایشون متکلم وحده باشه، مطمئنا شاکی نداره!!
فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Teranom
چنین چیزی با وجود این قانون تقریبا برای خیلیها مثل خود من که اینجا فعالیتی جز تهیه سرویس نداریم مقدور نیست: "حداقل پست برای ایجاد تاپیک در این تالار 100 پست می باشد"
برای همین امثال من که ایشون سرشون کلاه گذاشته، یا سرویس افتضاح داده، چاره ای جز انتقاد در همینجا نداریم. شماهم اگر واقعا قصد کمک کردن دارید، یا قانون بالا رو بردارید، یا اجازه بدید همه حرفهاشون رو بزنند.
برای حل این مشکل با چند نفر از اعضای با سابقه یا حتی مدیران تماس بگیرید تا از طرف شما در اونجا تاپیک بزنند.
اینجا تاپیک فروشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimajs
5 روز از تاریخ سفارش سرور انگلیس رم 2گیگ افر ویژه میگذره هنوز تحویل داده نشده ! امیدوارم بعد از تحویل سرویس از کیفیت خوب برخوردار باشه . میدونم که سرتون شلوغه ولی خوب کاش مثلا بگید که ممکنه تا این حد طول بکشه همون موقع خرید .
دیدم چند روزه خبری نشده اینجا پست دادم چون دبدم اینجا اکتیو تر از تیکت هست . باز هم ببخشید !
توی سایت تیکت باز کنید توی همون تیکت براتون ارسال میشه
میشه ip آدرسهای سروهای خودتون (انگلیس، فرانسه، آمریکا) رو در اینجا و در پست اول قرار بدید، تا دوستانی که میخوان سرویس بگیرند از وضعیت سرورهاتون مطلع باشند.
شاد باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Teranom
از بخش انتقاد پیگیر باشید با مدرک تاپیک بزنید
همیشه بی مدرک حرف زدید